שלום,
יש לי טלויזיה גרונדינג עם יציאת 21 פינים SCART .
אני מעוניין לחבר אותה ל-DVD שיש לו יציאות RCA , VIDEO , S-VIDEO ,Y,Cb,Cr.
יש לי כבל שמצידו האחד יש יציאת SCART ומצידו השני 6 יציאות RCA .
חיברתי את היציאות הללו ליציאות FL,FR,Y וקיבלתי תמונה עם סאונד ללא צבע .
את 3 היציאות הנוספות ניסיתי להכניס לכל "חור" אפשרי אחר בכל קומבינציה אך ללא הצלחה - אין צבע !
אשמח אם תוכל לסייע לי לפתור את הבעיה .
תודה
ניר
חיבור טלויזיה SCART ל-DVD RCA
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לטלוויזיה שלך יש כניסת SCART (ולא יציאה) שככל הנראה יכולה לקבל רק אות קומפוזיט (ואודיו).
לפיכך יציאות הקומפוננט וה-SVIDEO ב-DVD ככל הנראה לא יעזרו לך.
6 הפלגים שיש לך בקצה השני של כבל ה-SCART הם חיבורי קומפוזיט ואודיו (L/R) עבור INPUT ועוד שלישייה עבור OUTPUT.
אתה צריך לחבר את חיבור הקומפוזיט (צהוב) שהוא INPUT אל יציאת הקומפוזיט (VIDEO) ב-DVD, וכן לחבר את חיבורי האודיו (אדום+לבן) שהם INPUT אל יציאת ה-RCA (אדום/לבן) שב-DVD.
זה יאפשר לך להעביר אות וידאו ואות סטריאו מה-DVD אל הטלוויזיה. שלושת הפלגים הנותרים (שהם OUTPUT) יישארו באוויר ללא חיבור.
שים לב, עם זאת, שמדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר מה-DVD שלך, אבל במגבלות שנתת - זה מה יש...
תוודא גם שה-DVD שלך מוציא אות PAL ולא משהו אחר.
לפיכך יציאות הקומפוננט וה-SVIDEO ב-DVD ככל הנראה לא יעזרו לך.
6 הפלגים שיש לך בקצה השני של כבל ה-SCART הם חיבורי קומפוזיט ואודיו (L/R) עבור INPUT ועוד שלישייה עבור OUTPUT.
אתה צריך לחבר את חיבור הקומפוזיט (צהוב) שהוא INPUT אל יציאת הקומפוזיט (VIDEO) ב-DVD, וכן לחבר את חיבורי האודיו (אדום+לבן) שהם INPUT אל יציאת ה-RCA (אדום/לבן) שב-DVD.
זה יאפשר לך להעביר אות וידאו ואות סטריאו מה-DVD אל הטלוויזיה. שלושת הפלגים הנותרים (שהם OUTPUT) יישארו באוויר ללא חיבור.
שים לב, עם זאת, שמדובר בצורת החיבור הנחותה ביותר מה-DVD שלך, אבל במגבלות שנתת - זה מה יש...
תוודא גם שה-DVD שלך מוציא אות PAL ולא משהו אחר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!