שלום לכולם,
קודם כל אני מצטער על הכותרת. פשוט עוד שעה וחצי (!) מגיע אלי מתקין להתקנת PV80,וכחלק מההערכות עם כבילה התעוררה אצלי שאלה דחופה. אנא מכם - אם מישהו יודע את התשובה - אנא ענו לי מיידית. אני מקווה שמישהו יספיק לענות תשובה מוסמכת.
ולשאלה עצמה - לטלויזיה אין סקארט אלא רק SVideo. החיבור הסטנדרטי הוא Scart מהממיר ל- Svideo בטלויזיה. אבל - יש לי כבל שהוא Scart מצד אחד וחיבור D-Sub 15pin (חיבור מחשב; מה שנקרא "חיבור VGA") ויש כזה חיבור בטלויזיה. אני יודע שדרך חיבור מחשב עובר אות RGB, ובממיר - כידוע - אפשר להגדיר שיוציא RGB דרך הסקארט.
השאלה היא האם אפשר כך להעביר שידורי ממיר באיכות RBG לטלויזיה, במקום ה- Svideo הנחות יותר.
הניחוש שלי הוא שלא, כי אני מבין שהממיר מוציא אות RGBcvs ודרך כניסת מחשב האות צריך להיות RGBHV. אבל אם זה כך - אז מדוע יש כבל מסוג זה (ומתאמים מסקארט ל- 15 Pin)? אם יש כבל כזה - צריכה להיות דרך ליצור חיבור כזה שעובד, לא?
תודה.
שאלה דחופה (!!!) - רעיון שלי לחיבור איכותי של ממיר לטלויזיה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה צודק, זה לא יעבוד.
יש גם כבלים מ-SCART לקומפוננט והם יעבדו רק במכשיר שיודע להוציא קומפוננט דרך ה-SCART (לא הממירים שיש לנו). SCART הוא בסה"כ חיבור גנרי של 21 פינים...
יש גם כבלים מ-SCART לקומפוננט והם יעבדו רק במכשיר שיודע להוציא קומפוננט דרך ה-SCART (לא הממירים שיש לנו). SCART הוא בסה"כ חיבור גנרי של 21 פינים...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
DanDan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה רבה על התגובה הזריזה. ככה לא אשגע סתם את המתקין לעשות נסיונות מיותרים.
אז למעשה מה שאתה אומר הוא שהכבל שיש לי מיועד רק למכשירים מיוחדים שיודעים להוציא אות שמתאים למסך מחשב דרך יציאת סקארט, וזה לא הממיר של הוט ... חבל...
אז למעשה מה שאתה אומר הוא שהכבל שיש לי מיועד רק למכשירים מיוחדים שיודעים להוציא אות שמתאים למסך מחשב דרך יציאת סקארט, וזה לא הממיר של הוט ... חבל...