קול hdmi-dvi
שלום.
אני לא מצליחה לשמוע סאונד. יש לי מסך עם כניסה hdmi שמתחבר למחשב בdvi
מאחר וזה חיבור dvi והוא לא מעביר סאונד ניסיתי עם כבל סאונד רגיל לחבר את המחשב מהכרטיס קול למסך. יש כניסה לאודיו נכנס.
יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה פה.?
דר"כ מומלץ במדריך של המסך לעשות כך.. משום מה זה לא עובד.
אני לא מצליחה לשמוע סאונד. יש לי מסך עם כניסה hdmi שמתחבר למחשב בdvi
מאחר וזה חיבור dvi והוא לא מעביר סאונד ניסיתי עם כבל סאונד רגיל לחבר את המחשב מהכרטיס קול למסך. יש כניסה לאודיו נכנס.
יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה פה.?
דר"כ מומלץ במדריך של המסך לעשות כך.. משום מה זה לא עובד.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
את צריכה לוודא במחשב שבהגדרות הסאונד (בד"כ אייקון של רמקול בשורת המשימות) מוגדרת היציאה שאת משתמשת בה, ולא, למשל, היציאה הדיגיטלית.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
חוץ מזה, את צריכה לבדוק במסך הדק שלך, שכאשר את בוחרת בכניסת HDMI הוא לוקח את השמע מהכניסות האנלוגיות.
תבדקי ב setup של המסך.
תבדקי ב setup של המסך.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
הבעיה היא שהמסך מספק מספר כניסות .. מדובר במסך שהוא גם טלויזיה וגם מסך מחשב.
כאשר מחברים דרך הכניסות האנלוגיות יש לבחור במסך שהשידור נכנס דרך הכניסה האנלוגית.
אני רואה שידורים מהממיר דרך חיבור אנלוגי. מחשב דרך vga .
במדריך המסך מציינים שכאשר צופים דרך ה-hdmi עם כבל ל- dvi יש לחבר כבל אודיו שמעביר סאונד מהמחשב למסך.
כאשר הכבל לא מחובר שומעים רעש לבן. כאשר הוא מחובר לא שומעים כלום.
לא מצאתי בהגדרות של הרמקולים משהו שקשור לhdmi.
כאשר מחברים דרך הכניסות האנלוגיות יש לבחור במסך שהשידור נכנס דרך הכניסה האנלוגית.
אני רואה שידורים מהממיר דרך חיבור אנלוגי. מחשב דרך vga .
במדריך המסך מציינים שכאשר צופים דרך ה-hdmi עם כבל ל- dvi יש לחבר כבל אודיו שמעביר סאונד מהמחשב למסך.
כאשר הכבל לא מחובר שומעים רעש לבן. כאשר הוא מחובר לא שומעים כלום.
לא מצאתי בהגדרות של הרמקולים משהו שקשור לhdmi.
בחלק מהטלויזיות ניתן לבחור מאיפה המסך ימשוך את הסאונד בזמן צפייה במצב HDMI/DVI.... בחלק מהמסכים יש כניסת סאונד אחת שהיא מוגדרת בלעדית ככניסת סאונד למצב זה.
במסכי LG, למשל, לפחות בחלק מהדגמים ישנה כניסה אחת בלבד לאודיו במצב הזה, והיא כניסת sPL 3.5... בטלויזיה הזאת למשל צריך להעביר כבל כמו sPL to sPL מה-Line out של הכ. קול של המחשב... או RCA to sPL...
במסכי LG, למשל, לפחות בחלק מהדגמים ישנה כניסה אחת בלבד לאודיו במצב הזה, והיא כניסת sPL 3.5... בטלויזיה הזאת למשל צריך להעביר כבל כמו sPL to sPL מה-Line out של הכ. קול של המחשב... או RCA to sPL...