עזרה בבחירת אוזניות לנגן נייד

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
evilution פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!

קורא אתכם הרבה זמן, כותב בפעם הראשונה (מקווה מאוד שלא האחרונה).

בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את האוזניות שלי (עד כה שור E2G שקיבלתי עם Mizuho PD3050), אבל החלטתי להפוך אותן לאוזניות המילואים שלי. בכל מקרה, אני מתלבט בין 4 דגמים עקריים:

1. Shure SE102
2.Razer m100
3. JBL R220

4. Razer m250*

באופן עקרוני הייתי מאוד מרוצה מהשור שיש לי, לכן נראה לי טבעי מאוד לקנות מוצר שלהם בשנית. השאלה היא איך הדגם הספציפי הנ"ל ושמא כדאי בכלל להשקיע קצת יותר ולקנות במקומו את SE110 או SCL2.

כמו כן, יש לי התלבטות כללית בנוגע לקניית אוזניות in-ear, מחשש שהן לא הכי בריאות לחיי השמיעה, דבר שקצת מלחיץ אותי (ומכאן הבחירה במס' 4).

אודה מאוד לביקורות/הערות/המלצות ו/או חלופות לנ"ל.

באופן עקרוני שומע MP3/OGG/WMA באיכות גבוהה על D2, עם אופצייה ל-FLAC בעתיד (כל סגנונות המוזיקה, בבית ובחוץ כולל ריצות ואימונים).

תודה רבה!

grk10
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

גם אני הייתי שומע FLAC וAPE ב-D2 שלי.

MP3 של 320 לדעתי עדיף בכלל אבל לא לשם כך התכנסנו.

ב- IN EAR יש לי של סנהייזר 200 שח עלו לי לפני שנתיים מרגישים באיכות מה שכן כואב הראש לאחר שימוש ממושך ואם יש לך פלטה בראש אז לא ממש כדאי לך.

יש PX של סנהייזר אוזניות מתוקות.

תקרא קצת בפורום ותגיע למסקנה יש לך אחלה נגן האוזניות הנ"ל ישבו עליו יופי.

לי אישית יש ULTRASONE שהיא חברה גרמנית חדשה יחסית 1992 נדמה לי, אחלה אוזניות ניידות יש להם ICANS לא לבעלי משקפיים, עיצוב שעבורי התאים וסאונד שהיה אחר לחלוטין יחסית לאוזניות במחירים האלה (אולי כי יש להם אשכרה פטנט רשום של איזה טכנולוגיה ששכחתי את שמה ולא ממש בא לי להכנס לאתר שלהם איתך הסליחה).

PX אחלה אוזניות הייתי קונה אותם אם במקרה לא פגשתי את ULTRASONE.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”