ניגון TRUE HD ב HTPC
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
צריך לחבר את המקור (במקרה שךל את המחשב) לרסיבר ב-hdmi, הרסיבר אמור לתמוך ב-DD-TrueHd ו-DTS-HD, ואז אתה תשמע גם DDTrueHD. אין אפשרות לעביר אודיו כזה בסיב אופטי. מה שבאמת מוזר שהרסיבר לא זיהה לך DD רגיל בתוך ה-DDTrueHD, וגם אצלי הייתה אותה בעיה באחד הסרטים. למרות שבסרטים עם DTS-HD הרסיבר שלי מזהה DTS ללא בעיה (אני מתכוון ל-core).
מישהו עוד נתקל בבעיות כאלה עם DD?
מישהו עוד נתקל בבעיות כאלה עם DD?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תשכחו מזה, זה לא יעבוד לכם.
1. סאונד HD יעבוד רק שאתם מחוברים HDMI
2. סאונד HD יעבור רק במידה ויש לכם כרטיס ייעודי שיודא להוציא את זה, כלומר, נכון לכתיבת שורות אלה אין *אף* לוח עם כרטיס קול מובנה שתומך בזה, וכרטיסים ייעודיים חוץ מה ASUS XONAR אין יותר מידי.
מה שכן יש זה כרטיס מסך ATI 4850 או 4870 שלהם יש יציאץ HDMI שיודעת להוציא סאונד HD.
זה מה יש
1. סאונד HD יעבוד רק שאתם מחוברים HDMI
2. סאונד HD יעבור רק במידה ויש לכם כרטיס ייעודי שיודא להוציא את זה, כלומר, נכון לכתיבת שורות אלה אין *אף* לוח עם כרטיס קול מובנה שתומך בזה, וכרטיסים ייעודיים חוץ מה ASUS XONAR אין יותר מידי.
מה שכן יש זה כרטיס מסך ATI 4850 או 4870 שלהם יש יציאץ HDMI שיודעת להוציא סאונד HD.
זה מה יש
קשה קשה
[left]Every single modern day GPU today lacks support for a Protected Audio Path; that's true for the Radeon HD 4800 series, NVIDIA's GeForce GTX 200 series, and Intel's G45 GMCH. What this means is that there's absolutely no way to output a compressed Dolby Digital TrueHD or DTS-HD MA signal over HDMI from any PC today[/left]
הקטע הנ"ל נלקח ממאמר ב-anandtech. המאמר המלא מופיע כאן:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411
עוד נאמר שם שגם PowerDVD שתומך בפענוח של הפורמטים האלה עושה זאת לאחר הורדת הרזולוציה ל-16 ביט 48KHz שזה לא מה שהתכוון המשורר באיכות HD לאודיו.
הקטע הנ"ל נלקח ממאמר ב-anandtech. המאמר המלא מופיע כאן:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411
עוד נאמר שם שגם PowerDVD שתומך בפענוח של הפורמטים האלה עושה זאת לאחר הורדת הרזולוציה ל-16 ביט 48KHz שזה לא מה שהתכוון המשורר באיכות HD לאודיו.
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אז היציאה האופטית ב965-DS3 GIGABYTE לא שימושית גם כן במקרה דומה ?
- staticx
- חבר מכור קשה

ממש לא...
זה כרטיס מיועד בעיקר לעריכות ופחות לסרטים
מה שאפשר לשים כיום זה רק Xonar HDAV1.3
http://www.asus.com/products.aspx?l1=25 ... odelmenu=1
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אז למה מקודדים היום סרטים עם TrueHD אם אף אחד לא יכול לנגן אותם ככה?
יש מישהו שמוכר אותו בארץ?staticx כתב:ממש לא...
זה כרטיס מיועד בעיקר לעריכות ופחות לסרטים
מה שאפשר לשים כיום זה רק Xonar HDAV1.3
http://www.asus.com/products.aspx?l1=25 ... odelmenu=1...
האם יש אפשרות לעשות פענוח בתוכנה ולהעביר את הנתונים באמצאות כרטיס קול אחר?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
BlueStreak כתב:אז למה מקודדים היום סרטים עם TrueHD אם אף אחד לא יכול לנגן אותם ככה?...
נגן Blu-ray חיצוני יכול לנגן. הנה הדגמים:
http://www.sony.co.uk/product/blu-ray-d ... r/bdp-s550
הכל עניין של כמה אתה רוצה להשקיע בלהנות מהסרט:-)
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אפשר לנגן אותם ב streaming מ PS3 או ממזרימדיה כמו ה iStar, Popcorn A-110 או ה 6500 של Dvico.BlueStreak כתב:אז למה מקודדים היום סרטים עם TrueHD אם אף אחד לא יכול לנגן אותם ככה?...
אפשר גם דרך נגן BD יעודי כמובן.
כל המכשירים האלו מוציאים DD TrueHD מעל ה HDMI שלהם.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- staticx
- חבר מכור קשה

טלוש, כל חנות תמכור לך אותו, פשוט עדיין לא הזמינו. עקרונית המוצר יצא לשוק.
אני מאמין שהזמנה מנעה או מבאג תביא לך את המוצר. זה דרך היבואן מידיקום יבואנית אסוס.
אני אנסה אחרי החג לדלות מהם קצת מידע.
אני מאמין שהזמנה מנעה או מבאג תביא לך את המוצר. זה דרך היבואן מידיקום יבואנית אסוס.
אני אנסה אחרי החג לדלות מהם קצת מידע.
staticx כתב:טלוש, כל חנות תמכור לך אותו, פשוט עדיין לא הזמינו. עקרונית המוצר יצא לשוק.
אני אנסה אחרי החג לדלות מהם קצת מידע....
אם זה יהיה במחיר אטרקטיבי אז אני כנראה אבנה על היציאות האנלוגיות של הכרטיס. נקווה שהוא יודע לעשות פענוח יותר טוב מהרסיבר שלי.
תראה.. יכול להיות שאתה לא צריך את זה. בסופו של דבר הרסיבר עושה את הפענוח ואם אתה מרוצה ממנו אז אתה לא צריך את היציאות האנלוגיות, חוץ מזה, לי אין כניסת HDMI ברסיבר שלי והאופציה היחידה שלי היא לעשות פענוח במקור חיצוני ולהעביר את הנתונים בצורה אנלוגית. אני די בטוח שיש לך כניסת EXTERNAL 5.1 זה לא רסיבר ב- 1K אצלך...staticx כתב:חבל שלמגבר אונקיו שלי אין כניסות אנלוגיות......
מה שחבל הוא לאבד את הפענוח הפנימי ברסיבר שלי שהוא עושה את זה בצורה פשוט מדהימה...