5HD - הגיעו מים עד נפש!!!
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כבר לפני זמן רב הבנתי שחוץ מליגת האלופות לא נראה שום שידור כדורגל ישיר בזמן הקרוב ב-5HD.
לא האמנתי שגם את זה ייקחו לנו.
כמו שוודאי ידוע לכם, יש איסור על שידור תכנים ב-5HD שאינם משודרים בערוץ 5 רגיל (או כל ערוץ פתוח אחר).
השבוע שני המשחקים שמשודרים בערוץ 5 רגיל (הערוץ שאמור לשדר את המשחק המרכזי) הם:
יום שלישי - אלבורג - מנצ'סטר יונייטד
יום רביעי - קלוז' - צ'לסי
בערוץ 5HD לפי ה-EPG לא משודר אף משחק בימים האלה ב-HD בשידור ישיר.
כרגע אין לי מידע מבוסס לסיבה שאין שידור אבל לפי השערתי מדובר בסיבה כי המשחקים שנבחרו לשידור ב-5 רגיל אינם מצולמים ב-HD ולכן אין שידור ב-5HD.
אני חושב שרבים יסכימו איתי כי המשחקים שנבחרו לשידור ב-5 רגיל אינם המשחקים המרכזיים (ביום שלישי יש משחק בין ביירן לליון וביין ארסנל לפורטו, ביום רביעי ברמן-אינטר) אבל לבחור לשדר משחק בערוץ 5 רגיל כשידוע שהוא לא מצולם ב-HD זה פשוט שערוריה.
על בחירת המשחקים ניתן להתווכח אבל על הבחירה לשדר בערוץ 5 רגיל תכנים שאינם משודרים ב-HD היא פשוט שערוריה כיוון שבבחירה הזו הם בעצם קובעים שלא ישודר
לא האמנתי שגם את זה ייקחו לנו.
כמו שוודאי ידוע לכם, יש איסור על שידור תכנים ב-5HD שאינם משודרים בערוץ 5 רגיל (או כל ערוץ פתוח אחר).
השבוע שני המשחקים שמשודרים בערוץ 5 רגיל (הערוץ שאמור לשדר את המשחק המרכזי) הם:
יום שלישי - אלבורג - מנצ'סטר יונייטד
יום רביעי - קלוז' - צ'לסי
בערוץ 5HD לפי ה-EPG לא משודר אף משחק בימים האלה ב-HD בשידור ישיר.
כרגע אין לי מידע מבוסס לסיבה שאין שידור אבל לפי השערתי מדובר בסיבה כי המשחקים שנבחרו לשידור ב-5 רגיל אינם מצולמים ב-HD ולכן אין שידור ב-5HD.
אני חושב שרבים יסכימו איתי כי המשחקים שנבחרו לשידור ב-5 רגיל אינם המשחקים המרכזיים (ביום שלישי יש משחק בין ביירן לליון וביין ארסנל לפורטו, ביום רביעי ברמן-אינטר) אבל לבחור לשדר משחק בערוץ 5 רגיל כשידוע שהוא לא מצולם ב-HD זה פשוט שערוריה.
על בחירת המשחקים ניתן להתווכח אבל על הבחירה לשדר בערוץ 5 רגיל תכנים שאינם משודרים ב-HD היא פשוט שערוריה כיוון שבבחירה הזו הם בעצם קובעים שלא ישודר
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
ואיך אתם לא אומרים כלום על הביזיון של ערוץ הספורט איך??
את המשחקים של דודי סלע הם שידרו בספורט 1 לאלה שמנויים
למשחקי הליגה הישראלית ( כדור-***) ואנגלית בלבד
מה טניס זה כבר לא ספורט?!? וטורניר בייג'ין חשוב כל כך שהם לא יכלו לשדר ב5 או 5+ ?!?
למה לעשות לנו הצרכנים רע?? מסכן דודי הוא עוד חשב שכל עם ישראל ראה אותו
אני בעד חרם צרכנים!!!
את המשחקים של דודי סלע הם שידרו בספורט 1 לאלה שמנויים
למשחקי הליגה הישראלית ( כדור-***) ואנגלית בלבד
מה טניס זה כבר לא ספורט?!? וטורניר בייג'ין חשוב כל כך שהם לא יכלו לשדר ב5 או 5+ ?!?
למה לעשות לנו הצרכנים רע?? מסכן דודי הוא עוד חשב שכל עם ישראל ראה אותו
אני בעד חרם צרכנים!!!
אור שפע ואהבה
5HD - הגיעו מים עד נפש!!!
צודק. והם רוצים 35 ש"ח על כלום.
ערוצי הספורט רוכבים על המנויים כמו שדילר רוכב על הנרקומנים שלו.
ערוצי הספורט רוכבים על המנויים כמו שדילר רוכב על הנרקומנים שלו.
ההבדל היחיד בין גברים לילדים הוא מחיר הצעצועים