מבקש המלצה לרסיבר איכותי ביותר
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני מעוניין ברסיבר הכולל פענוח של פורמטי האודיו החדשים – Dolby Treu HD ו- DTS HD – בעל DACs פנימיים איכותיים ביותר. חשוב גם כניסות ויציאות HDMI וכן Upscaling ל- 1080p .
החשוב לי ביותר הוא האיכות של ה- DACs הפנימיים.
המלצות?
החשוב לי ביותר הוא האיכות של ה- DACs הפנימיים.
המלצות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגידו חברים..אני רואה טוב?
JOSHUA G וחברו ISTARMINI "טוחנים" כבר למעלה משבוע בפורום על מעלליי הרסיבר hk255 על כמה הוא משוכלל וטוב ושהוא לא רואה את האונקיו 606 למטר ופתאום הבחור רוצה המלצות לרסיבר.
לא נראה מוזר?
מה קרה JOSHUA G ההרמן כבר לא טוב?, היית מאוד החלטי לגביו והבנו כולם שבחנת אותו מול רסיברים אחרים ברמה הזו ?
אשמח להבהרות
JOSHUA G וחברו ISTARMINI "טוחנים" כבר למעלה משבוע בפורום על מעלליי הרסיבר hk255 על כמה הוא משוכלל וטוב ושהוא לא רואה את האונקיו 606 למטר ופתאום הבחור רוצה המלצות לרסיבר.
לא נראה מוזר?
מה קרה JOSHUA G ההרמן כבר לא טוב?, היית מאוד החלטי לגביו והבנו כולם שבחנת אותו מול רסיברים אחרים ברמה הזו ?
אשמח להבהרות
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
נראה לי שיש לך אג'נדה כנגד ההרמן קרדון – זה מתבטא בתגובות רבות שלך, בכמה מחרוזות.SARAS כתב:תגידו חברים..אני רואה טוב?
לא נראה מוזר?
אשמח להבהרות...
האם אתה מסוגל להבחין בין רסיבר מעולה ברמתו (וההרמן קרדון 255 הוא כזה) לבין רסיבר קצה עליון ברמת מחירים שונה לחלוטין?
האם טענתי במקום כלשהו שההרמן קרדון המדובר הוא רסיבר קצה עליון?
כל מה שטענתי – ואני עומד מאחרי טענתי – שהוא רסיבר מעולה ברמת המחירים שלו ובהשוואה לרסיברים אחרים ברמת המחירים שלו.
האם הרצון לעלות דרגה שולל את האיכות היחסית של הדרגה הנמוכה יותר?
מה יש לך נגד ההרמן קרדון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
saar156 כתב:פיוניר SC-LX90 SUSANO
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=7...
מחיר בארץ 39790 שייח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
SARASSARAS כתב:תגידו חברים..אני רואה טוב?
לא נראה מוזר?
אשמח להבהרות...
מי שטוחן פה בשאלות של כיתה א איזה רסיבר טוב יותר הרמן, אונקיו,פיוניר וכו.... . זה אתה ומשום מה יש לי הרושם שכל מטרתך היא לשאול שאלות ולא לקבל תשובות שסותרות את הדעות הקדומות שגדלת עליהן.
על מנת לא לקבל תשובות "טחונות" אני מציע שתפסיק לשאול שאלות מיותרות. קח את הרגלים כנס לאוטו סע לחנויות תתחיל לשמוע ותבחר את מה שנשמע לך הכי טוב במקום לקשקש ולחפש מתחת לאדמה מה לא טוב בהרמן.
תתבגר קצת.