אתר P1000 - ספק 4H - סחורה לא מסופקת - עצות ועזרה יתקבלו
שלום לכולם,
ב 4/9 רכשתי ב P1000 מדפסת משולבת HP OfficeJet L7590 במכירה - הספק 4H.
לאחר כיום יצרו עמי קשר כדי לקחת פרטים לחייב אותי.
אספקה תוך 14 ימי עבודה.
עד היום לא קיבלתי את המוצר.
התקשרתי היום לספק 4H כדי לברר מה קורה.
עונה לי מאיה, שמבררת ו "המוצר אינו במלאי, ואנו מחכים למשלוח חדש"
- "כיצד אתם מוכרים מוצר שאינו במלאי?"
מאיה: "תן לי לברר..." " היו הרבה קונים ואזל"
- "עדיין כיצד הוצאתם מכירות חדשות (קבוצת מכירה נוספת נפתחה לאחר הרכישה שלי)?"
מאיה: "אין לי תשובה, אני יכולה לזכות אותך"
- "מתי המדפסת תגיע?"
מאיה: "מתישהו אחרי החגים " what the f***?
- "יש מנהל שיכול לתת לי בכתב התחייבות?"
מאיה: "המנהלת עסוקה עכשיו - היא תחזור אליך...."
הכי נחמד: חייבו לי את כרטיס האשראי עבור מוצר שאין להם במלאי (העדיפו למכור אולי למי ששילם יותר).
אינני רוצה לבטל את הקניה, כי המחיר אטרקטיבי, אבל נראה לי שצריך לנער שם כמה חבר'ה...
השארת גם הודעה לשירות לקוחות ב P1000, אבל הכל דרך טופס אינטרנטי, ולא גורם אנושי.
מה הייתם עושים?
הצעות פרגמטיות יתקבלו בברכה
שנה טובה
מתי
ב 4/9 רכשתי ב P1000 מדפסת משולבת HP OfficeJet L7590 במכירה - הספק 4H.
לאחר כיום יצרו עמי קשר כדי לקחת פרטים לחייב אותי.
אספקה תוך 14 ימי עבודה.
עד היום לא קיבלתי את המוצר.
התקשרתי היום לספק 4H כדי לברר מה קורה.
עונה לי מאיה, שמבררת ו "המוצר אינו במלאי, ואנו מחכים למשלוח חדש"
- "כיצד אתם מוכרים מוצר שאינו במלאי?"
מאיה: "תן לי לברר..." " היו הרבה קונים ואזל"
- "עדיין כיצד הוצאתם מכירות חדשות (קבוצת מכירה נוספת נפתחה לאחר הרכישה שלי)?"
מאיה: "אין לי תשובה, אני יכולה לזכות אותך"
- "מתי המדפסת תגיע?"
מאיה: "מתישהו אחרי החגים " what the f***?
- "יש מנהל שיכול לתת לי בכתב התחייבות?"
מאיה: "המנהלת עסוקה עכשיו - היא תחזור אליך...."
הכי נחמד: חייבו לי את כרטיס האשראי עבור מוצר שאין להם במלאי (העדיפו למכור אולי למי ששילם יותר).
אינני רוצה לבטל את הקניה, כי המחיר אטרקטיבי, אבל נראה לי שצריך לנער שם כמה חבר'ה...
השארת גם הודעה לשירות לקוחות ב P1000, אבל הכל דרך טופס אינטרנטי, ולא גורם אנושי.
מה הייתם עושים?
הצעות פרגמטיות יתקבלו בברכה
שנה טובה
מתי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
1. אתה יכול ליצור קשר עם חבר האתר keyser שעובד שם
2. אם צריך תבקש החזר על כרטיס האשראי שלך.
2. אם צריך תבקש החזר על כרטיס האשראי שלך.
תודה עופר.oferlaor כתב:1. אתה יכול ליצור קשר עם חבר האתר keyser שעובד שם
2. אם צריך תבקש החזר על כרטיס האשראי שלך....
1) שלחתי לו אימייל (דרך האתר)
2) נראה שזה בדיוק מה שהם רוצים. אני רוצה שהם ישחקו לפי הכללים, או יענשו.
נראה לי לגיטימי לדרוש לקבל את ההתחייבות שלהם בעסקה: קרי המדפסת שקניתי בזמן הנקוב ובמחיר ששולם.
לא אכפת לי לרכוש במקום אחר, אבל אז שהם יממנו את ההפרש.
לא אכפת לי להמתין (בגבולות הסביר - עוד שבועיים), אבל אז שיפצו - עפ"י חוק. בדרך כלל אני אדם סבלני אבל enough is enough.
ההתייחסות שלהם נראית לי רמיסה גסה של זכויות הצרכן.
העניין בטיפול - תודה לסופרמם. :D
אעדכן כשיהיה חדש
**** מבזק ***
בינתיים - הגיעה הצעה לקחת מכשיר אחר "תואם" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 (אורטל: "מכשיר אחר באותו מחיר")
במקום הדגם המוזמן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704287
לשאלתי "באותו מחיר ?!!!, את יודעת כמה המדפסת שווה" - ענתה " אם יש הפרש במחיר, נזכה..."
מעבר להבדלים בתכונות -מסיביות (15 ק"ג לעומת 6), דופלקס, רשת, מהירות - מחיר התואם בשוק הוא כמעט חצי....
תשובתי להצעה זו שלילית כמובן.
**** מבזק ***
בינתיים - הגיעה הצעה לקחת מכשיר אחר "תואם" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 (אורטל: "מכשיר אחר באותו מחיר")
במקום הדגם המוזמן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704287
לשאלתי "באותו מחיר ?!!!, את יודעת כמה המדפסת שווה" - ענתה " אם יש הפרש במחיר, נזכה..."
מעבר להבדלים בתכונות -מסיביות (15 ק"ג לעומת 6), דופלקס, רשת, מהירות - מחיר התואם בשוק הוא כמעט חצי....
תשובתי להצעה זו שלילית כמובן.
לכל בעיה יש את "התיקון" שלה
נכון לעכשיו, המנכ"ל יודע באימייל, וקיבלתי תגובת סמנכ"ל שהנושא בטיפול.Joshua_G כתב:עדיף להתרחק מ- 4H – הם ידועים לשמצה, בעיקר "בזכות" השירות הגרוע שלהם לאחר קנייה....
אי לכך, לא יכולה להתרחש תסמונת הש"ג, או שליפת ה"לא ידענו".
בנוסף גם אתר P1000 בודק את הנושא מולם (תודות למני).
הייתי רוצה להאמין שהנושא יטופל.
אם הנושא לא יפתר, יש מספיק אמצעים חוקיים משפטיים ותדמיתיים שישכנעו את הספק.
כדוגמא תדמיתית, לפני מספר שנים, הרמתי לאויר אתר "תדמיתי" לאחר שספק ארונות גדול לא מצא את הזמן במשך חצי שנה לבוא ולתקן רג'קטים לאחר התקנה לקויה.
האתר היה חוקי כמובן כי הכיל אך ורק עובדות מוכחות וצילומי ה"עבודה". די מרתיע לקוחות פוטנציאלים שחיפשו את "ארונות החברה".
לקח לחברה בדיוק 4 ימים מהודעתי על עליית האתר לבוא ולתקן.
כמובן שהאתר ירד אחרי חצי שנה מהתיקון - כמחווה שלי - והסברתי לספק שזמן התגובה שלי זהה לשלו.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא נראה שאתה זקוק לעצות מאיתנו. תצליח ותעדכן!
לגבי 4H - זה כבר מסריח יותר:
לפני זמן מה אחותי רכשה מצלמת קנון והם היו הספק. המצלמה הגיעה בקופסה עלומה ואם אני זוכר נכון ללא כל ניילון, מה שעורר מייד את החשד שמדובר במוצר "ממוחדש" ולא חדש כפי שהספק התחייב.
בשיחות טלפון איתם הם נשבעו שמדובר במוצר חדש וטענו שכשירות ללקוח הם פותחים את המצלמות (שנרכשות ישירות מיפן) ומכוונים אותן לאנגלית במקום יפנית... תשובה הזוייה לטעמי.
מייל פשוט להנהלת קנון העולמית (כולל תמונה) נענה בתשובה שכל מוצרי קנון החדשים יוצאים מהמפעל ארוזים היטב ולא כפי שהגיעו אליה. הם הפנו אותה אז ליבואן הרשמי קרט (4H היו רק יבואן מקביל).
אחותי התייאשה מהם וויתרה להם אחרי שנוכחה לדעת שלמרות הכל המצלמה תקינה לחלוטין.
אני לא הייתי מוותר. מעניין כמה עוד מוותרים לנוכלים מסוג זה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כמובן שיש אמצעים למיניהם – אבל מי רוצה להיכנס למאבק. אנשים רוצים לשלם, לקבל את המוצר שהובטח, בזמן שהובטח ולקבל שירות ראוי במקרה של תקלה בתקופת האחריות.mati כתב: אם הנושא לא יפתר, יש מספיק אמצעים חוקיים משפטיים ותדמיתיים שישכנעו את הספק....
זה לא חדש ולא בפעם הראשונה.איינשטיין כתב: לגבי 4H - זה כבר מסריח יותר:
לפני זמן מה אחותי רכשה מצלמת קנון והם היו הספק. המצלמה הגיעה בקופסה עלומה ואם אני זוכר נכון ללא כל ניילון, מה שעורר מייד את החשד שמדובר במוצר "ממוחדש" ולא חדש כפי שהספק התחייב.
אני לא הייתי מוותר. מעניין כמה עוד מוותרים לנוכלים מסוג זה......
אני פעיל מספר שנים באתר d-spot העוסק בצילום ומכיר מקרים רבים כאלה.
יש דברים מקוממים הרבה יותר בהתנהלות שלהם. למשל, אדם שקנה מצלמת רפלקס דיגיטאלית יקרה תמורת הרבה אלפי שקלים. במצלמה התגלתה תקלה במנגנון המיקוד האוטומטי, בתקופת האחריות. הוא שלח אותה למעבדה שלהם לתיקון וחויב על התיקון בכמה מאות שקלים. הטיעון שלהם שהתקלה נבעה משימוש לא נכון במצלמה – טיעון שקרי בעליל (לכל מי שיודע היכן במצלמה נמצא המנגנון הזה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בתחום הצילום אין אלוהים ואין יבואן רשמי, יש אלף ואחד יבואנים.
ככה זה בארץ.
ככה זה בארץ.
איינשטיין: בנוגע להתייעצות, למדתי בחיי שניתן ללמוד מכל אחד דבר חדש. אני שמח תמיד להתייעץ.
ג'ושועה: אף אחד לא רוצה להכנס למאבק, but every action has a reaction.... אני תמיד בא מנקודת מבט של אמון בספק (למעט מקרים שדורשים ערבות בעסקאות גדולות), ואם הוא מפר אותו, אז ילמד את המשמעות. נכון, לא באג'נדה של הצרכן הממוצע, אבל אין לי בעיה לעשות להם קאוצ'ינג (בחינם
) באתיקה צרכנית. הפנמה מובטחת.
עופר: ריבוי יבואנים לא נותן לגיטימציה לשירות שערוריתי.
ג'ושועה: אף אחד לא רוצה להכנס למאבק, but every action has a reaction.... אני תמיד בא מנקודת מבט של אמון בספק (למעט מקרים שדורשים ערבות בעסקאות גדולות), ואם הוא מפר אותו, אז ילמד את המשמעות. נכון, לא באג'נדה של הצרכן הממוצע, אבל אין לי בעיה לעשות להם קאוצ'ינג (בחינם
עופר: ריבוי יבואנים לא נותן לגיטימציה לשירות שערוריתי.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

דבר אחד הוא שבצד הרבה יבואנים אפורים יש גם יבואנים רשמיים.oferlaor כתב:בתחום הצילום אין אלוהים ואין יבואן רשמי, יש אלף ואחד יבואנים.
ככה זה בארץ....
דבר שני הוא שבין היבואנים האפורים יש כאלה הנותנים שירות מעולה, הגון והוגן, כמו פוטופילם, ארליך מעבדות וקמרה מיה.
.
לגבי המדפסות אלו מדפסות שונות לחלוטין!!!
המדפסת שזכיתה בה גם הרבה יותר חסכונית וגם כל דיו נמכר בנפרד. (כל צבע בנפרד)
קראתי שהדיו השחור XL שלה מספיק ל2500 הדפסות שזה המון. היא הרבה יותר רצינית.
אם זכית בה בסכום קרוב לשניה לא הייתי מוותר עליה. רק שלא ישלחו לך משהו משומש כי 4H יבואן בעייתי מאוד (בעיקר בתחום הצילום)
המדפסת שזכיתה בה גם הרבה יותר חסכונית וגם כל דיו נמכר בנפרד. (כל צבע בנפרד)
קראתי שהדיו השחור XL שלה מספיק ל2500 הדפסות שזה המון. היא הרבה יותר רצינית.
אם זכית בה בסכום קרוב לשניה לא הייתי מוותר עליה. רק שלא ישלחו לך משהו משומש כי 4H יבואן בעייתי מאוד (בעיקר בתחום הצילום)
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
pug1980: אני מכיר את ההבדל בין המדפסות.
קיבלתי הבטחה מסמנכ"ל החברה כי אני מקבל את המדפסת (כנראה ביום ב).
אני מאמין כי 4H לא רוצים לשלוח לי מדפסת משומשת, משיקולי יחס עלות(מדפסת עבורם)/נזק(שיגרם להם מרגע שאני אתחיל להתייחס לזה אישית, ולא בצורה צרכנית עקרונית).
קיבלתי הבטחה מסמנכ"ל החברה כי אני מקבל את המדפסת (כנראה ביום ב).
אני מאמין כי 4H לא רוצים לשלוח לי מדפסת משומשת, משיקולי יחס עלות(מדפסת עבורם)/נזק(שיגרם להם מרגע שאני אתחיל להתייחס לזה אישית, ולא בצורה צרכנית עקרונית).
טוני גבר גבר .

המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
סיום הסאגה - עדכון (f)
שלום חברים,
היום לאחר 35 ימים מאז הרכישה, הגיעה המדפסת (טרם נפתחה).
אני מודה לכם על הבמה, וההפניה למני.
אני מודה למני ול P1000 שעמלו כדי שאזכה לשירות.
תודה לאמיר (סמנכ"ל 4H) שידע לקחת אחריות.
אני מתייחס לקבלת המדפסת כעמידה בחוזה. אמיר מתייחס לכך כשירות ללקוח מעבר לחוזה, כחלק מפעולות לשימור לקוח.
בשיחתי עם אמיר עלו שתי נקודות עקרוניות בתנאי העסקה שהיינו חלוקים עליהם (בשיחה תיאורטית - היות ונאמר לי כי אקבל מדפסת).
מחסור במלאי: לטעמו של אמיר, אם יש מחסור של המוצר במלאי החברה אזי החברה לא חייבת לספקו.
לדעתי, מחסור כללי יצדיק זאת, אך במקרים בהם המוצר נפוץ, זמין ונגיש בשוק, המוכר צריך למלא את התחייבויותו (מעצם זה שהציע אותו למכירה) גם אם זה אומר לרכוש אצל ספק אחר.
הגדרת חלופי: האנלוגיה של אמיר בהגדרת המדפסת החלופית היה מצלמה בה יש הבדלים קטנים בכפתורים. לטענתו, המדפסת שהוצעה לי, הוצעה ע"י 4H במחיר שוק הזהה למחיר המדפסת אותה רכשתי (עד כדי 5 שקלים). אם היא מציעה במחיר זהה, מבחינתה זו חלופה שוות ערך. אגב, חיפשתי את המדפסת החלופית המוצעת על ידי 4H ב p1000. לא מצאתי
הפרמטר הנכון יותר להשוואה (מעבר לתכונות המוצר, שציינתי בעבר) הוא מחיר שוק או מחיר retail.
ההשוואה היותר נכונה שנתתי לאמיר היא טלויזיות. נניח שאתה מציע שתי טלויזיות 50" ו 42" באותו מחיר, אבל מחיר השוק של ה 50 כפול. אני זוכה בה, וכתוצאה ממחסור במלאי אתה רוצה לספק לי את ה 42" בתוענת המוצר החלופי.
הסכמנו שזכותינו לא להסכים בנקודה זו.
בברכה
מתי
היום לאחר 35 ימים מאז הרכישה, הגיעה המדפסת (טרם נפתחה).
אני מודה לכם על הבמה, וההפניה למני.
אני מודה למני ול P1000 שעמלו כדי שאזכה לשירות.
תודה לאמיר (סמנכ"ל 4H) שידע לקחת אחריות.
אני מתייחס לקבלת המדפסת כעמידה בחוזה. אמיר מתייחס לכך כשירות ללקוח מעבר לחוזה, כחלק מפעולות לשימור לקוח.
בשיחתי עם אמיר עלו שתי נקודות עקרוניות בתנאי העסקה שהיינו חלוקים עליהם (בשיחה תיאורטית - היות ונאמר לי כי אקבל מדפסת).
מחסור במלאי: לטעמו של אמיר, אם יש מחסור של המוצר במלאי החברה אזי החברה לא חייבת לספקו.
לדעתי, מחסור כללי יצדיק זאת, אך במקרים בהם המוצר נפוץ, זמין ונגיש בשוק, המוכר צריך למלא את התחייבויותו (מעצם זה שהציע אותו למכירה) גם אם זה אומר לרכוש אצל ספק אחר.
הגדרת חלופי: האנלוגיה של אמיר בהגדרת המדפסת החלופית היה מצלמה בה יש הבדלים קטנים בכפתורים. לטענתו, המדפסת שהוצעה לי, הוצעה ע"י 4H במחיר שוק הזהה למחיר המדפסת אותה רכשתי (עד כדי 5 שקלים). אם היא מציעה במחיר זהה, מבחינתה זו חלופה שוות ערך. אגב, חיפשתי את המדפסת החלופית המוצעת על ידי 4H ב p1000. לא מצאתי
הפרמטר הנכון יותר להשוואה (מעבר לתכונות המוצר, שציינתי בעבר) הוא מחיר שוק או מחיר retail.
ההשוואה היותר נכונה שנתתי לאמיר היא טלויזיות. נניח שאתה מציע שתי טלויזיות 50" ו 42" באותו מחיר, אבל מחיר השוק של ה 50 כפול. אני זוכה בה, וכתוצאה ממחסור במלאי אתה רוצה לספק לי את ה 42" בתוענת המוצר החלופי.
הסכמנו שזכותינו לא להסכים בנקודה זו.
בברכה
מתי
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

Re: סיום הסאגה - עדכון (f)
סוף טוב – הכול טוב.
אופייני להתנהלות של חברת 4H בנושאי מסחר, שירות והגינות.
זה רק מראה שחברת 4H מתייחסת למצלמות ולמדפסות כמו לעגבניות בשוק – סחורה הנמכרת תמורת רווח כספי – ותו לא.
.
בעיני זאת חוצפה ממדרגה ראשונה לפרסם במכרז מוצר שאינו נמצא במלאי.mati כתב: מחסור במלאי: לטעמו של אמיר, אם יש מחסור של המוצר במלאי החברה אזי החברה לא חייבת לספקו....
אופייני להתנהלות של חברת 4H בנושאי מסחר, שירות והגינות.
אין חיה כזאת – 2 מצלמות שונות זהות באיכותן כאשר יש רק הבדלים בכפתורים. יכולות להיות מצלמות שונות בעלות אותו מספר מגה-פיקסלים ואותו גודל זום – אבל לעולם לא בעלות איכות תמונה זהה.mati כתב: הגדרת חלופי: האנלוגיה של אמיר בהגדרת המדפסת החלופית היה מצלמה בה יש הבדלים קטנים בכפתורים....
זה רק מראה שחברת 4H מתייחסת למצלמות ולמדפסות כמו לעגבניות בשוק – סחורה הנמכרת תמורת רווח כספי – ותו לא.
.