תופעה מוזרה.. קבצים לא נפתחים לאחר העברה ל HTPC
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
שאני מפעיל סרט ב PC לאחר הורדה אני רואה אותו טוב
אני מעביר אותו דרך כבל רשת 1 ג'יגה ל HTPC שבסלון
אבל אז.. פתאום אי אפשר לנגן את הקובץ ב MP, BSPLAYER ועוד המון תוכנות.. היחידה שמצליחה לנגן היא VLC אבל גם אז בהמון קרטועים ותקיעות..
חשבתי שאולי הקובץ דפוק לכן הורדתי שוב ושוב העברתי ואותה תופה, גם בקבצים שונים שבדקתי אך לא בכולם... מישהו יודע למה זה קורה?
זה גם קרה לי על כמה סרטים שכבר נמצאים ב HTPC..
תודה לעוזרים
שאני מפעיל סרט ב PC לאחר הורדה אני רואה אותו טוב
אני מעביר אותו דרך כבל רשת 1 ג'יגה ל HTPC שבסלון
אבל אז.. פתאום אי אפשר לנגן את הקובץ ב MP, BSPLAYER ועוד המון תוכנות.. היחידה שמצליחה לנגן היא VLC אבל גם אז בהמון קרטועים ותקיעות..
חשבתי שאולי הקובץ דפוק לכן הורדתי שוב ושוב העברתי ואותה תופה, גם בקבצים שונים שבדקתי אך לא בכולם... מישהו יודע למה זה קורה?
זה גם קרה לי על כמה סרטים שכבר נמצאים ב HTPC..
תודה לעוזרים
יכולות להיות 2 סיבות, לדעתי.
1. הכרטיס האלחוטי שלך עושה בעיות ואולי מקבל הרבה NOISE.
2. בעיית חומרה של המחשב, זכרון או מעבד או כונן קשיח (אולי יש BAD SECTORS).
הייתי הולך רוב הסיכויים על אופציה ראשונה או שנייה - סעיף 3.
נסה למקם מחדש את הכרטיס האלחוטי קודם כל.
1. הכרטיס האלחוטי שלך עושה בעיות ואולי מקבל הרבה NOISE.
2. בעיית חומרה של המחשב, זכרון או מעבד או כונן קשיח (אולי יש BAD SECTORS).
הייתי הולך רוב הסיכויים על אופציה ראשונה או שנייה - סעיף 3.
נסה למקם מחדש את הכרטיס האלחוטי קודם כל.
-
staticx
- חבר מכור קשה

אחשלי צייני שאני מחובר ברשת 1 ג'גה.. לכן זה לא יכול להיות נכון היום חיבר אלחוטי אלא רק קווי...
ההארדיסק חדש אבל אריץ בדיקה בכל מקרה...המוזר הוא שחלק מהקבצים הועברו לפני זמן רב ופתאום "נדפקו"...
ההארדיסק חדש אבל אריץ בדיקה בכל מקרה...המוזר הוא שחלק מהקבצים הועברו לפני זמן רב ופתאום "נדפקו"...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עשית chkdsk על המחשב בסלון?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
staticx
- חבר מכור קשה

עדיין לא הסרתי...אבל שמתי לב שאני מפעיל את הסרט עם BSPLAYER, ה FFD מראה ש NERO SPLITTER פעיל
אז הכנסתי את נרו לבלקליסט ועכשיו הסרטים עובדים מעולה ב BSPLAYER
הבעייה היא
שב MEDIA PORTAL אני עדיין לא מצליח לראותם למרות שלא מסומן נרו ספליטר בכלל!
אז הכנסתי את נרו לבלקליסט ועכשיו הסרטים עובדים מעולה ב BSPLAYER
הבעייה היא
שב MEDIA PORTAL אני עדיין לא מצליח לראותם למרות שלא מסומן נרו ספליטר בכלל!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הוזהר כאן הרבה פעמים לא להתקין נרו מלא, אלא רק את תוכנת הצריבה Burning ROM במידה וצריכים תוכנת צריבה טובה. כנראה שאין ברירה אלא להתקין מחדש מערכת הפעלה. נסה בתור התחלה להסיר לגמרי את הנרו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
2 דברים
טלוש - העברת מיד מתבצעת בפרוטוקול TCP - אם אחד הפקטים היה עובר שגוי\חלקי\לא עובר - המערכת היתה שולחת אותו שוב ושוב עד שהיה מתקבל אישור תקינות על אותו פקט - לכן זה לא יכול להיות בעיה של רעשים בקו או כל דבר דומה,
סטטיקס - תתקין תוכנה בשם Revo Uninstaller היא בחינם, תסיר איתה את כל התוכנות ממערכת ההפעלה, במצב מתקדם - ותמיד תבחר ב"בחר הכל" - זה קצת יותר מסוכן לרג'יסטרי אבל זה מסיר באמת ללא זכר קודם
אחרי זה שכבר כלום לא מותקן תתקין רק מקודדים ואת התוכנות שאתה חייב כדי לצפות באותם קבצים (נגיד אם זה VLC אז אל תתקין שום מקודד אלא רק את התוכנה, ) ותנסה
טלוש - העברת מיד מתבצעת בפרוטוקול TCP - אם אחד הפקטים היה עובר שגוי\חלקי\לא עובר - המערכת היתה שולחת אותו שוב ושוב עד שהיה מתקבל אישור תקינות על אותו פקט - לכן זה לא יכול להיות בעיה של רעשים בקו או כל דבר דומה,
סטטיקס - תתקין תוכנה בשם Revo Uninstaller היא בחינם, תסיר איתה את כל התוכנות ממערכת ההפעלה, במצב מתקדם - ותמיד תבחר ב"בחר הכל" - זה קצת יותר מסוכן לרג'יסטרי אבל זה מסיר באמת ללא זכר קודם
אחרי זה שכבר כלום לא מותקן תתקין רק מקודדים ואת התוכנות שאתה חייב כדי לצפות באותם קבצים (נגיד אם זה VLC אז אל תתקין שום מקודד אלא רק את התוכנה, ) ותנסה
תודה רבה על ההסבר, עתיד.עתיד כתב:2 דברים
אחרי זה שכבר כלום לא מותקן תתקין רק מקודדים ואת התוכנות שאתה חייב כדי לצפות באותם קבצים (נגיד אם זה VLC אז אל תתקין שום מקודד אלא רק את התוכנה, ) ותנסה...
וגם אני עם NERO LITE וללא בעיות מיוחדות.
יכול להיות שזה גם בגלל שסטטיקס עובד על דרייבר חדש של כרטיס הקול שמאפשר העברת הסאונד דרך ה- HDMI ואז חזר לדרייבר הקודם ואז יש התנגשות.
אם כן, יכול להיות שצריך לעשות הסרה של ההתקן, כביכול, ולהתקינו שוב עם הדרייברים הרצויים.