מתי יהיה עברית בPS3?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
זו גם דעתי - לעלם לא. לא בניתי על זה שרכשתי את הקונסולה ואת האמת - לא מפריע לי. אם זה תרגומים, אז אני פשוט מטמיע את התרגום בקובץ הסרט ורואים עיברית, אם זה הגלישה באינטרנט שמפריע לך, פשוט התקן לינוקס ותוכל לגלוש בכל שפה כולל עיברית, ואם זה תפריטים בעיברית, תשכח מזה ותשכח מזה (פשוט תלמד אנגלית - הפיתרון הכי נכון בלי שום קשר).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ברגע שהמחיר שישפאר מבקשים יהיה הגיוני111ron222 כתב:מישהו יודע מתי תהיה תמיכה בעברית בPS3???
יש איזשהי דרך לסדר את זה??
(פרצה או משהו כמו באייפון??)...
או בקיצור - ראה תגובתו של פבל.
- Huber
- חבר במועדון HT

רגע, רגע, תן להוציא את כדור הבדולח.... הכדור אומר "לא".
עכשיו ברצינות, לא סוני ולא שום חברה גדולה (למעט מיקרוסופט) לא משתינה לכיוון של השוק הישראלי. אנחנו שוק קטן מידי, חסר משמעות וגנב מידיי (אחוז פיראטיות ענק, בארץ להוריד זה מצווה, לקנות זה לפראירים).
אל תעצרו את הנשימה ואל תבזבזו את זמנכם על עצומות - לא יהיה עיברית ב PS3.
עכשיו ברצינות, לא סוני ולא שום חברה גדולה (למעט מיקרוסופט) לא משתינה לכיוון של השוק הישראלי. אנחנו שוק קטן מידי, חסר משמעות וגנב מידיי (אחוז פיראטיות ענק, בארץ להוריד זה מצווה, לקנות זה לפראירים).
אל תעצרו את הנשימה ואל תבזבזו את זמנכם על עצומות - לא יהיה עיברית ב PS3.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הובר צודק
לצערי הובר צודק מאוד, אני מכיר את זה מתחומים אחרים, ישראל היא שלולית קטנה ולא רלוונטית כאשר מדובר בכלכלת בידור.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הובר אני מבקש...
לתת מחמאות למיקרוסופט זה פשוט יותר מידיי בשבילי... (ואני ציני חברים)Huber כתב:רגע, רגע, תן להוציא את כדור הבדולח.... הכדור אומר "לא".
אל תעצרו את הנשימה ואל תבזבזו את זמנכם על עצומות - לא יהיה עיברית ב PS3....
בקיצור, אל תשכח את גוגל, חברות ה GPS ומן הסתם עוד כמה וכמה דברים שעוברתו לנו... (וגם האייפוד בדרך לא דרך)
תכלס - לדעתי הסיבה היחידה שלכל החברות הללו יש עברית - זה רק בגלל שיש להם מרכזי פיתוח פה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אייפון? תמיכה עיברית? רישמית? ממתי? הרי זה פיתוח עצמאי של כמה חברה מקומיים, לא תמיכה רישמית של היצרן.
רב החברות לא נותנות תמיכה לשפות מוזרות כמו עיברית, חוץ מהחברות שציינת וכנראה שהמסקנה שלך נכונה, לכולן יש מרכזי פיתוח בארץ ככה שזה כנראה תמיכה "על הדרך" ולא ממש מחשבה תחילה או התחשבות בישראלים.
רב החברות לא נותנות תמיכה לשפות מוזרות כמו עיברית, חוץ מהחברות שציינת וכנראה שהמסקנה שלך נכונה, לכולן יש מרכזי פיתוח בארץ ככה שזה כנראה תמיכה "על הדרך" ולא ממש מחשבה תחילה או התחשבות בישראלים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תיקון
IPOD 
התחיל כפיתוח עצמאי - בסוף אימצו את זה...
אין מה לעשות, חוץ ממאזדה - אנחנו לא שוק...
לדעתי הבעייה היא גם העובדה שאנחנו לא שוק אבל גם העובדה שאין לנו קשר רציני עם היצרנים - לפחות ככה התחושה שלי... - אני לא יודע כמה ישפאר מתקשרים לסוני איטליה/אירופה ואומרים להם חייבים לעשות PSN בעברית או תמיכה בכלל בעניין.
מה שכן שכחנו זה את שוק המזרימדיה - שנראה לי בעיקר בזכות זיו - אנחנו על המפה - למרות שאנחנו שוק קטנטן בעולם.
התחיל כפיתוח עצמאי - בסוף אימצו את זה...
אין מה לעשות, חוץ ממאזדה - אנחנו לא שוק...
לדעתי הבעייה היא גם העובדה שאנחנו לא שוק אבל גם העובדה שאין לנו קשר רציני עם היצרנים - לפחות ככה התחושה שלי... - אני לא יודע כמה ישפאר מתקשרים לסוני איטליה/אירופה ואומרים להם חייבים לעשות PSN בעברית או תמיכה בכלל בעניין.
מה שכן שכחנו זה את שוק המזרימדיה - שנראה לי בעיקר בזכות זיו - אנחנו על המפה - למרות שאנחנו שוק קטנטן בעולם.