התלבטות בין-Sony KDL40D3550 , LG 42LG60FR , Samsung LA40M81B
הי, אני רוצה לקנות מסך 42, או 40, לשימושים של בערך 50% SD ו50% HD, לPS3 ולDVD..
מעדיף שיהיה SCART מאחורה, בעיקר בגלל שאני מחבר YESMAX ויש כל הזמן שינויים ביחסים, אז שלא אצטרך לשנות ידנית.
רק לSONY יש SCART לפי מה שבדקתי..אבל עדיין, מה הטלוויזיה העדיפה מבין ה-3? מרחק צפיה של בערך 4 מטר...אני לא מעוניין במסך גדול יותר, וזו טלויזיה לחדר. שלושתם FHD נכון?
לילה טוב, ותודה רבה
מעדיף שיהיה SCART מאחורה, בעיקר בגלל שאני מחבר YESMAX ויש כל הזמן שינויים ביחסים, אז שלא אצטרך לשנות ידנית.
רק לSONY יש SCART לפי מה שבדקתי..אבל עדיין, מה הטלוויזיה העדיפה מבין ה-3? מרחק צפיה של בערך 4 מטר...אני לא מעוניין במסך גדול יותר, וזו טלויזיה לחדר. שלושתם FHD נכון?
לילה טוב, ותודה רבה
בשביל מה אתה צריך FHD לכזה מרחק בכזה גודל? אם בכל זאת אז לדעתי הסמסונג טובה אבל זה דגם ישן עם השתקפויות כמו של פלזמה ולא יודע אם אפשר להשיג אותו עדיין חדש ולא מתצוגה.אישית הייתי הולך על הסוני (שגם כבר הוחלפה ב V4000).
המרחק המקורי הוא 4.5, אבל אני יכול לשחק עם זה, כי זו אחת ההתלבטויות, יש לי בין 3.5-4.5 לשחק ולהזיז לאן שבא לי...בכל אופן, אתה מדבר על 40V4000E ? כי אני לא מוצא מחירים שלה בכלל..חיפשתי לא מצאתי משהו מהארץ..הבנתי שהיא די חדשה בארץ, שלושה חודשים..כמה אמורה לעלות? אני לא רוצה לחרוג מ8-9K
אני מאמין שאסתדר עם זה, למשחקי PS אני גם ככה אשב קרוב יותר, אז יהיה סבבה..ממש תודה, עזרת לי, אם אני אמצא אותה במחיר כזה, 10+-, אני אקח אותה,חריגה קלה מהתקציב, ואם לא, אקח את הסוני השניה, או שאני אחכה, קיימת אפשרות שתוך כמה חודשים המחירים יורדים ב1-2K לא? אם מישהו רוצה להגיב ולהמליץ, אני אשמח, תודה רבה