מישהו מכיר את ה Elion hrm-700A ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gilsadgat פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש מישהו שמכיר את המכשיר במגע ישיר ?
מישהו יכול להצביע לי על עוד מגבלת לא מוכרות של המכשיר הזה ויכול לחוות עליו חוות דעת אישית מעבר לביקורות שהיתפרסמו ? או לחילופין המלצה ?

אני מודע למיגבלות שלו בשידור פורמטים מתקדמים כמו Blue-ray ו-MKV ואת המחיר הגבוה יחסית לשאר הסטרימרים בשוק .
למרות זאת אני נוטה לכיוונו בעיקר בגלל שהוא פרקטי בתצורה של ניהול קבצים כונן גיבוי בתוספת כונן קשיח בלי היסתבכויות והוספת חלקים חיצוניים .
הוא מציג פיתרון זמין לתקשורת אלחוטית בגירסה שנמכרת עם המודם החיצוני בארץ .
בנוסף לכך חיפשתי נגן שמקליט וזה ענה לי גם על הצורך הזה .

חוץ מזה , צפויים לו עדכוני קושחה שמורים לפתור א הבעיות האלו ? או נגנים אחרים שעונים על שני ההבטים שצייניתי ?

אשמח לתגובות עיניינית ומעמיקות , והרבה .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gilsadgat פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

gilsadgat כתב:יש מישהו שמכיר את המכשיר במגע ישיר ?
מישהו יכול להצביע לי על עוד מגבלת לא מוכרות של המכשיר הזה ויכול לחוות עליו חוות דעת אישית מעבר לביקורות שהיתפרסמו ? או לחילופין המלצה ?
.
...
אתה בטוח שקראת את כל מה שכתבתי ?
כבר קראתי את הביקורת ...

חוץ מזה אני אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי מאריך IR שמתאים לחיבור למכשיר כדי שאני יוכל להכניס אותו לארון . וכמה שיותר פשוט , לא כאלה שעולים 900 שקל .

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46380
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

לגבי עדכוני קושחה, סביר להניח כי לא יהיו.
מה חסר לך במכשיר כיום ומה אתה מצפה שיגיע דרך העדכון?
gilsadgat כתב:למרות זאת אני נוטה לכיוונו בעיקר בגלל שהוא פרקטי בתצורה של ניהול קבצים כונן גיבוי בתוספת כונן קשיח בלי היסתבכויות והוספת חלקים חיצוניים .
בנוסף לכך חיפשתי נגן שמקליט וזה ענה לי גם על הצורך הזה.
...
אין למכשיר זה איזה שהוא יתרון ב"תצורה של ניהול קבצים" לעומת כל מזרימדיה אחר.
כמעט כל המזרימי מדיה כיום מכילים מרחב ייעודי עבור כונן קשיח אשר יכול לשמש לגיבוי.
לגבי הקלטה, שקלת HOT MAGIC או yes Max? פתרונות הרבה יותר נוחים לשימוש זה בשל ההתממשקות שלהם עם ה EPG.

gilsadgat פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ziv_r כתב:לגבי עדכוני קושחה, סביר להניח כי לא יהיו.
מה חסר לך במכשיר כיום ומה אתה מצפה שיגיע דרך העדכון?
gilsadgat כתב:למרות זאת אני נוטה לכיוונו בעיקר בגלל שהוא פרקטי בתצורה של ניהול קבצים כונן גיבוי בתוספת כונן קשיח בלי היסתבכויות והוספת חלקים חיצוניים .
בנוסף לכך חיפשתי נגן שמקליט וזה ענה לי גם על הצורך הזה.
...
אין למכשיר זה איזה שהוא יתרון ב"תצורה של ניהול קבצים" לעומת כל מזרימדיה אחר.
כמעט כל המזרימי מדיה כיום מכילים מרחב ייעודי עבור כונן קשיח אשר יכול לשמש לגיבוי.
לגבי הקלטה, שקלת HOT MAGIC או yes Max? פתרונות הרבה יותר נוחים לשימוש זה בשל ההתממשקות שלהם עם ה EPG.
...
עם שקלת HOT MAGIC או yes Max אני לא יכול לשמור קבצים שאני יכול להעלות לאחר מכן למכשיר MP4 ולראות באוטובוס בדרך לצבא , זאת הבעיה , ואני מכיר גם את העובדה שהסטרימר המדובר מקליט אותם לפורמט MPG שתיהיה לי קצת בעיה איתו , אבל אני אסתדר עם זה אכשהו .
אני מודע שהוא בסך הכל עונה על הצורך הבסיסי בסטימר עם הרד דיסק ואין לו איזה יתרון על סטרימר אחר .

אבל עוד פעם - את כל זה אני יודע כבר !!! ואת כל הנתונים הטכנים היבשים , ואת לא עוזרים לי פה במתן הכרעה בינתיים !

מה בסך הכל בקשתי ? מישהו שמכיר את הנגן באופן אישי/ישיר (ענארף!) ויכול לחוות עליו דעה לא מוקצועית בהכרח , אלה ברעי הניסיון כדי שידע להמליץ לי עליו או לא , אתם רוצים להגיד לי שאין אף אחד ממשתמשי קהילת HomeTheater שמחזיק בבית ה- ellion HMR-700A. או שיש אותו לאיזה חבר שלו או משהו כזה ?

זה כל מה שרציתי להגיד , וגם כל מה שרשמתי כבר למעלה , תודה .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

מה בסך הכל בקשתי ? מישהו שמכיר את הנגן באופן אישי/ישיר (ענארף!) ויכול לחוות עליו דעה לא מוקצועית בהכרח , אלה ברעי הניסיון כדי שידע להמליץ לי עליו או לא , אתם רוצים להגיד לי שאין אף אחד ממשתמשי קהילת HomeTheater שמחזיק בבית ה- ellion HMR-700A. או שיש אותו לאיזה חבר שלו או משהו כזה ?
...
זה אומר משהו לא? :roll:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”