מחירי הPS3 בחגים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
הייתה ידיעה שמחירים יורדים לדגם 40G..
..בארה"ב
300 דולר
..בארה"ב
300 דולר
- michael123
- חבר מכור קשה

לא נראה לי..
יש אבל גם יבוא אפור חוץ מישפאר
יש אבל גם יבוא אפור חוץ מישפאר
לצערי כרגיל...
האם הקונסולה עושה בעיות בשנה הראשונה?, אני רוצה לדעתת אם זה באמת חשוב לקנות אך ורק עם האחריות של ישפאר (לא שהשירות שלהם משהו אם לא נובחים עליהם) או שאפשר גם לקנות מחנות קטנה בלי לחשוש?
אם כן יש מחירים טובים יחסית לאלו של היבואן הרשמי.
האם הקונסולה עושה בעיות בשנה הראשונה?, אני רוצה לדעתת אם זה באמת חשוב לקנות אך ורק עם האחריות של ישפאר (לא שהשירות שלהם משהו אם לא נובחים עליהם) או שאפשר גם לקנות מחנות קטנה בלי לחשוש?
אם כן יש מחירים טובים יחסית לאלו של היבואן הרשמי.
- michael123
- חבר מכור קשה

קונסולה מאוד אמינה כעיקרון
אני את שלי הבאתי מניו יורק
אני את שלי הבאתי מניו יורק
- michael123
- חבר מכור קשה

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
שפין,
אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. ישפאר מוכרת ל-כ-ו-ל-ם באותו מחיר (שערורייתי).
אתה לא תראה שום הבדל אפילו לא בשקל באלו שכן קונים מהם כמו באג, אופיס דיפו, טויז אר אס וכדומה.
כל מי שאומר לך שהוא נותן אחריות יבואן והמחיר שונה בכמה מאות שקלים - עובד עליך בעיניים.
הייתי בזמנו עובד של BUG ויכולתי לראות בכמה היינו קונים את הקונסולה מישפאר. אז כשהגיע הבאנדל
עם הג'ויסטיק ושני משחקים המחיר המקורי היה 4400 ובאג היו עושים עליו רווח של בערך 600 שקל.
אם היית מסתובב בזאפ היית רואה את אותו דבר אחד לאחד ועם אחריות יצרן. הייתי כל הזמן בקשר עם סוכן
של ישפאר והוא היה אומר לי שלא היה ולא נברא דבר כזה. אז התקשרתי לחנויות "המעכריות" ושאלתי בתור
קונה אם הקונסולה באמת עולה 3800 ואם הם נותנים אחריות של יבואן רשמי. הייתי מקבל "בטח...כן, יבואן רשמי".
הייתי חוזר עם הפרטים האלו לנציג ושעה לאחר מכן הכיתוב באתר היה נעלם.
אז שלא יעבדו עליך.
אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. ישפאר מוכרת ל-כ-ו-ל-ם באותו מחיר (שערורייתי).
אתה לא תראה שום הבדל אפילו לא בשקל באלו שכן קונים מהם כמו באג, אופיס דיפו, טויז אר אס וכדומה.
כל מי שאומר לך שהוא נותן אחריות יבואן והמחיר שונה בכמה מאות שקלים - עובד עליך בעיניים.
הייתי בזמנו עובד של BUG ויכולתי לראות בכמה היינו קונים את הקונסולה מישפאר. אז כשהגיע הבאנדל
עם הג'ויסטיק ושני משחקים המחיר המקורי היה 4400 ובאג היו עושים עליו רווח של בערך 600 שקל.
אם היית מסתובב בזאפ היית רואה את אותו דבר אחד לאחד ועם אחריות יצרן. הייתי כל הזמן בקשר עם סוכן
של ישפאר והוא היה אומר לי שלא היה ולא נברא דבר כזה. אז התקשרתי לחנויות "המעכריות" ושאלתי בתור
קונה אם הקונסולה באמת עולה 3800 ואם הם נותנים אחריות של יבואן רשמי. הייתי מקבל "בטח...כן, יבואן רשמי".
הייתי חוזר עם הפרטים האלו לנציג ושעה לאחר מכן הכיתוב באתר היה נעלם.
אז שלא יעבדו עליך.