בעיה מוזרה בתפקוד השלט
-
erezb80
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
הבעיה התחילה פתאום, כאשר אני לוחץ על למעלה (למשל) הוא עולה 2 שלבים למעלה במקום שלב 1 , ככה בכל פעולות השלט, כפילות בלחיצה.
ניסיתי כבר שלט אחר שבמקרה יש לי, הבעיה חוזרת על עצמה.
ניסיתי סוללות חדשות, וזה גם קורה.
אני משתמש בשלט המקורי של מיקרוסופט + מארז של Antec Fusion
מה לדעתכם גורם לבעיה ?
הבעיה התחילה פתאום, כאשר אני לוחץ על למעלה (למשל) הוא עולה 2 שלבים למעלה במקום שלב 1 , ככה בכל פעולות השלט, כפילות בלחיצה.
ניסיתי כבר שלט אחר שבמקרה יש לי, הבעיה חוזרת על עצמה.
ניסיתי סוללות חדשות, וזה גם קורה.
אני משתמש בשלט המקורי של מיקרוסופט + מארז של Antec Fusion
מה לדעתכם גורם לבעיה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמו שזה נראה, יש לך במערכת שני מקלטי אינפרה אדום ושניהם פעילים ומחוברים למחשב, ואז מה שקורה זה שכל אחד מהם קולט את הלחיצות שלך בשלט ונותן בתורו את מה שהוא קלט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהחלט ייתכן. רק בשביל הניסוי, כסה בנייר אלומיניום את המקלט החיצוני שיש לך, ותראה אם הוא עכשיו קולט רק לחיצה אחת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
ב Antec fusion בוודאות יש עינית IR.
אם לא התעסקת איתה בכלל הטווח שלה די מוגבל, האמת, אבל יכול להיות שבמקרה אצלך היא כן קולטת ממרחק גדול ומהווה את הבעיה. ניתן לנטרל אותה ע"י פירוק פיזי של הפאנל הקדמי והסתרת המסך שלפניה עם חתיכת אלומיניום או איזולירבנד "חבלה". אני לא מכיר שיטה לנטרל אותה מתוך Windows, אבל אולי יש דרך.
אם לא התעסקת איתה בכלל הטווח שלה די מוגבל, האמת, אבל יכול להיות שבמקרה אצלך היא כן קולטת ממרחק גדול ומהווה את הבעיה. ניתן לנטרל אותה ע"י פירוק פיזי של הפאנל הקדמי והסתרת המסך שלפניה עם חתיכת אלומיניום או איזולירבנד "חבלה". אני לא מכיר שיטה לנטרל אותה מתוך Windows, אבל אולי יש דרך.