שני דברים לחברי המועדון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
1. אף אחד לא העיר על התמונה החדשה של חברי המועדון... טוב, לא טוב? האם להרביץ לגרפיקאי שלנו או לתת לו צל"ש?
אם אתם עדיין רואים את הגירסא הישנה (זהב עם שני מסמרים בצדדים...) תעשו SHIFT+REFRESH על אחד העמודים של הפורומים שבו פרסם מישהו שהוא חבר מועדון (למשל השרשור הזה) ...
2. חשוב לי לציין שהיתרון היחיד שכרגע מקבלים חברי המועדון הוא בקייומו של השלט מתחת לתמונה שלהם. כלומר, אם למישהו יש ספקות - אין הפליה לטובת בעלי כרטיס חברי המועדון, הם חברים באתר כמו כל אחד אחר. הם מוגבלים לחוקי האתר כמו כולם - לטוב ולרע.
זה כרגע המצב, בעתיד אולי נחשוב על דברים נוספים שיקבלו חברי המועדון, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק.
אם אתם עדיין רואים את הגירסא הישנה (זהב עם שני מסמרים בצדדים...) תעשו SHIFT+REFRESH על אחד העמודים של הפורומים שבו פרסם מישהו שהוא חבר מועדון (למשל השרשור הזה) ...
2. חשוב לי לציין שהיתרון היחיד שכרגע מקבלים חברי המועדון הוא בקייומו של השלט מתחת לתמונה שלהם. כלומר, אם למישהו יש ספקות - אין הפליה לטובת בעלי כרטיס חברי המועדון, הם חברים באתר כמו כל אחד אחר. הם מוגבלים לחוקי האתר כמו כולם - לטוב ולרע.
זה כרגע המצב, בעתיד אולי נחשוב על דברים נוספים שיקבלו חברי המועדון, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק.
-
oferlaor
- מנהל

emordeko,
אני אמסור זאת לגרפיקאי שלנו (אותו אחד שעשה בהתנדבות גם את הלוגו של האתר, אגב).
אני אמסור זאת לגרפיקאי שלנו (אותו אחד שעשה בהתנדבות גם את הלוגו של האתר, אגב).
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
oferlaor ,
אהבתי!
אהבתי!
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
יפה מאוד
--------------------------------------------------------------------------------
"אם אתם עדיין רואים את הגירסא הישנה (זהב עם שני מסמרים בצדדים...) תעשו SHIFT+REFRESH על אחד העמודים של הפורומים שבו פרסם מישהו שהוא חבר מועדון (למשל השרשור הזה) ..."
אני לא רואה את השלט הישן אבל עדיין מרגיש את המסמרים....

"אם אתם עדיין רואים את הגירסא הישנה (זהב עם שני מסמרים בצדדים...) תעשו SHIFT+REFRESH על אחד העמודים של הפורומים שבו פרסם מישהו שהוא חבר מועדון (למשל השרשור הזה) ..."
אני לא רואה את השלט הישן אבל עדיין מרגיש את המסמרים....
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
oferlaor כתב:1. אף אחד לא העיר על התמונה החדשה של חברי המועדון... טוב, לא טוב? האם להרביץ לגרפיקאי שלנו או לתת לו צל"ש?
זה כרגע המצב, בעתיד אולי נחשוב על דברים נוספים שיקבלו חברי המועדון, אבל כרגע זה לא עומד על הפרק....
מה לא עומד על הפרק?
עופר איפוא היאכטות, המסיבות, והבחורות שהבטיחו לנו,
אני דורש ועדת חקירה.
-
oferlaor
- מנהל

d-tox,
דבר עם היחצ"ן שלנו, הוא אחראי על הבחורות והיאכטה (אף אחד לא אמר יאכטות ברבים, דובר על יאכטה אחת)...
חחח
דבר עם היחצ"ן שלנו, הוא אחראי על הבחורות והיאכטה (אף אחד לא אמר יאכטות ברבים, דובר על יאכטה אחת)...
חחח
-
oferlaor
- מנהל

הוא חולה בבית עם חום גבוה
...
איך שהוא חוזר אנחנו מתארגנים עם כל ההבטחות
איך שהוא חוזר אנחנו מתארגנים עם כל ההבטחות
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
oferlaor כתב:emordeko,
אני אמסור זאת לגרפיקאי שלנו (אותו אחד שעשה בהתנדבות גם את הלוגו של האתר, אגב)....
לא מזמן יצא לי לפגוש את הגרפיקאי, עבודת קודש עושה הבחור . הכל בהתנדבות.
עופר, תמסור לו תודה מקרב לב.
ותגיד לו שאצלי הצבע האדום מוחרם !!
מקווה שאיש ממכרי לא יראה הבושה הזאת .(לפחות לא אלה שיושבים איתי בטדי)
דודי
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
-
oferlaor
- מנהל

דודי,
אני אמסור לו... תגיד לחברים שלך שזה צבעים מלכותיים... אם נתחיל עם קבוצות לא נצליח לסגור על כלום...
אני אמסור לו... תגיד לחברים שלך שזה צבעים מלכותיים... אם נתחיל עם קבוצות לא נצליח לסגור על כלום...