איזה טלויזיה מחוברת אצלכם למחשב ?
כל אחד בוחר לחבר את המחשב שלו לסוג התצוגה שמתאים לו. אני למשל, בגלל בעיות תקציביות, חיברתי עד לא מזמן למקרן אחורי ברזולוציה 576P. אני לא יכול להגיד שהייתי לגמריי מרוצה.
עכשיו שאני בחיפושים אחרי טלויזיה חדשה, אשמח לדעת לאיזו טלויזיה אתם מתחברים עם המחשב ואילו דברים אתם אוהבים בה ואילו לא, בהיבט של חיבור מחשב סלוני בלבד.
עכשיו שאני בחיפושים אחרי טלויזיה חדשה, אשמח לדעת לאיזו טלויזיה אתם מתחברים עם המחשב ואילו דברים אתם אוהבים בה ואילו לא, בהיבט של חיבור מחשב סלוני בלבד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
Marantz FX37LCII - מסך LCD HD Ready בגודל 37 אינץ', בחיבור HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מסך LCD 32 של היטאצ'י, מחובר ישירות למחשב, משמש גם כמסך למחשב לכל דבר.
רואה בו תכני 720P עם כמה פילטרים לשיפור התמונה, רואים פשוט מדהים, ראיתי במסכי READY אחרים, התמונה בהיטאצ'י מדהימה
מבחינת חדות וחיות של הצבעים!
רואה בו תכני 720P עם כמה פילטרים לשיפור התמונה, רואים פשוט מדהים, ראיתי במסכי READY אחרים, התמונה בהיטאצ'י מדהימה
מבחינת חדות וחיות של הצבעים!
מה הדגם המדויק בבקשה?ShayGTi כתב:מסך LCD 32 של היטאצ'י, מחובר ישירות למחשב, משמש גם כמסך למחשב לכל דבר.
מבחינת חדות וחיות של הצבעים!...
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחי אם אפשר לשאול, באילו בדיוק פילטרים אתה נעזר כדי לקבלת תמונה חדה וחלקה יותר וצבעים עשירים יותר?ShayGTi כתב:מסך LCD 32 של היטאצ'י, מחובר ישירות למחשב, משמש גם כמסך למחשב לכל דבר.
מבחינת חדות וחיות של הצבעים!...
פשוט אני גם צופה בעיקר ב-720P, יענו ריפים של BLU-RAY בקונטיינר של MKV (גודל של 4.3 ג'יגה לסרט), ואשמח אם תוכל לחלוק איתי את המידע בנושא...
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אצלי זה FFDSHOW רק TRYOUTS.ShayGTi כתב:LD9000TA2.
אני משתמש בDEBAND וMSHARPEN בFFDSHOW......
מצאתי ת-MSHARPEN אבל יש בפנים עוד כמה הגדרות, איך לכוון אותן?
ואותו דבר גם ב-DEBAND - על כמה לשים את ה-THRESHOLD?
מודה מראש ע העזרה.
בעקרון אצלי הMSHARPEN על 50, אני לא מבין גדול בכל האופציות שם אבל אני הולך לפי העין
תסמן גם HIGH QUALITY
את הDEBAND שמתי בגלל החוסר ברציפות של הצבעים בסרטי HD.
אני שם את זה על THRESHOLD די נמוך כי גבוה מטשטש את התמונה. בערך 1.5 עד 2.
תסמן גם HIGH QUALITY
את הDEBAND שמתי בגלל החוסר ברציפות של הצבעים בסרטי HD.
אני שם את זה על THRESHOLD די נמוך כי גבוה מטשטש את התמונה. בערך 1.5 עד 2.