הנתונים של הפלזמות נראים שקריים
אחרי התלבטות קשה החלטתי ללכת על פלזמה 50.
מתלבט בין 3 דגמים. היטאצ'י X01 , פנסוניק PV80, וסמסונג A410.
כולם נעים סביב אותו מחיר, אולם הנתונים שלהם מאוד שונים, ויש לי הרושם שהם שקריים לגמרי.
אשמח לקבל מכם הערות, איזה מסך הוא הטוב מבין השלושה.
תודה
מתלבט בין 3 דגמים. היטאצ'י X01 , פנסוניק PV80, וסמסונג A410.
כולם נעים סביב אותו מחיר, אולם הנתונים שלהם מאוד שונים, ויש לי הרושם שהם שקריים לגמרי.
אשמח לקבל מכם הערות, איזה מסך הוא הטוב מבין השלושה.
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למה אתה חושב שהנתונים שקריים ?
דע לך, שאין תקן למדידת כל הפרמטרים, אז כל יצרן יכול לפרסם מה שהוא רוצה בלי שזה יחשב "שקרי".
משלושת הדגמים שציינת, אני ממליץ לך על הפנסוניק.
דע לך, שאין תקן למדידת כל הפרמטרים, אז כל יצרן יכול לפרסם מה שהוא רוצה בלי שזה יחשב "שקרי".
משלושת הדגמים שציינת, אני ממליץ לך על הפנסוניק.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
של שלושתן היא לא FHD, פרט להיטאצי אולי, אבל אני לא ממש זוכר, בנוגע למה עדיף, אני דווקא חושב שכל מי שממליץ פה על הפנסוניק די טועה, כל המהות של קניית פלזמה זה צפיה טובה יותר בשידורי SD, בהם בבירור רואים טובים יותר בסמסונג מאשר בפנסוניק, הדעות חלוקות איפה רואים יותר טוב ב HD , אבל אם אתה מחפש רק איכות ב HD אז תקנה LCD וזהו, שם באיכות HD רואים אפילו יותר טוב מבפלזמות שציינת.תומר12 כתב:אם אני אתחבר בעתיד לשידורי HDTV, זה יהיה חיסרון גדול שהרזולוציה של ה- PV80 היא לא FHD...
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תומר12ronn כתב:של שלושתן היא לא FHD, פרט להיטאצי אולי, אבל אני לא ממש זוכר, בנוגע למה עדיף, אני דווקא חושב שכל מי שממליץ פה על הפנסוניק די טועה, כל המהות של קניית פלזמה זה צפיה טובה יותר בשידורי SD, בהם בבירור רואים טובים יותר בסמסונג מאשר בפנסוניק, הדעות חלוקות איפה רואים יותר טוב ב HD , אבל אם אתה מחפש רק איכות ב HD אז תקנה LCD וזהו, שם באיכות HD רואים אפילו יותר טוב מבפלזמות שציינת.תומר12 כתב:אם אני אתחבר בעתיד לשידורי HDTV, זה יהיה חיסרון גדול שהרזולוציה של ה- PV80 היא לא FHD......
מה מרחק הצפיה שלך ? בכדי להנות מאיכות HD אתה אמור להיות במרחק ישיבה די קצר מהמסך.
ronn
תרשה לי לחלוק עליך . אחד הדברים היותר בולטים בהשוואה שעשיתי בין הפנסוניק לסמסונג הוא שבסמסונג כל נושא "המתיחה החכמה" או איך שזה נקרא לא ממש עוזרת והדמויות נראים שם "שמנים יותר" מאשר בפנסוניק.
כאמור זו דעתי האישית, בגדול יש לסמסונג מסכים לא רעים בכלל ובמיוחד אם אתה משווה לפי
עלות תועלת במחיר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
במרחק צפייה של 3.8 מטר אין יתרון ל-FHD מכיוון שלא תוכל להבדיל בין תכני 1080P ל-720P ממרחק כזה.
למעשה, גם מסך "50 קטן מידי כדי להנות מתכני 720P בצורה אופטימלית (רצוי מסך מעל "60...) כך שההתלבטות מול FHD ממש לא רלוונטית.
וטועים אלה שממליצים לך על LCD בגלל שהוא מציג תכני HD טוב יותר מפלזמה. מנסיוני ולפי מה שלמדתי גם פה באתר, ב-HD כבר אין יתרון לטכנולוגיה - אלא צריך לבחון כל דגם לגופו בהתאם לפרמטרים שלו וליכולתו.
למרחק הצפייה שלך, 50PV80 הוא פתרון מצויין גם לתכני YES HD או HOT HD.
למעשה, גם מסך "50 קטן מידי כדי להנות מתכני 720P בצורה אופטימלית (רצוי מסך מעל "60...) כך שההתלבטות מול FHD ממש לא רלוונטית.
וטועים אלה שממליצים לך על LCD בגלל שהוא מציג תכני HD טוב יותר מפלזמה. מנסיוני ולפי מה שלמדתי גם פה באתר, ב-HD כבר אין יתרון לטכנולוגיה - אלא צריך לבחון כל דגם לגופו בהתאם לפרמטרים שלו וליכולתו.
למרחק הצפייה שלך, 50PV80 הוא פתרון מצויין גם לתכני YES HD או HOT HD.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
דווקא בפנסוניק יש את מנגנון מתיחת התמונה הכי מיושן וגרוע, ואת זה יגידו לך מומחים לדבר, בכלל, רוב החברות די מפגרות בתחום הזה, למעט טושיבה ופיליפס שעושים עבודה לא רעה בעניין.ALFRED3 כתב:תומר12ronn כתב:של שלושתן היא לא FHD, פרט להיטאצי אולי, אבל אני לא ממש זוכר, בנוגע למה עדיף, אני דווקא חושב שכל מי שממליץ פה על הפנסוניק די טועה, כל המהות של קניית פלזמה זה צפיה טובה יותר בשידורי SD, בהם בבירור רואים טובים יותר בסמסונג מאשר בפנסוניק, הדעות חלוקות איפה רואים יותר טוב ב HD , אבל אם אתה מחפש רק איכות ב HD אז תקנה LCD וזהו, שם באיכות HD רואים אפילו יותר טוב מבפלזמות שציינת.תומר12 כתב:אם אני אתחבר בעתיד לשידורי HDTV, זה יהיה חיסרון גדול שהרזולוציה של ה- PV80 היא לא FHD......
מה מרחק הצפיה שלך ? בכדי להנות מאיכות HD אתה אמור להיות במרחק ישיבה די קצר מהמסך.
ronn
תרשה לי לחלוק עליך . אחד הדברים היותר בולטים בהשוואה שעשיתי בין הפנסוניק לסמסונג הוא שבסמסונג כל נושא "המתיחה החכמה" או איך שזה נקרא לא ממש עוזרת והדמויות נראים שם "שמנים יותר" מאשר בפנסוניק.
כאמור זו דעתי האישית, בגדול יש לסמסונג מסכים לא רעים בכלל ובמיוחד אם אתה משווה לפי
עלות תועלת במחיר....
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
טוב על טעם ועל ריח ..............תומר12 כתב:דווקא בפנסוניק יש את מנגנון מתיחת התמונה הכי מיושן וגרוע, ואת זה יגידו לך מומחים לדבר, בכלל, רוב החברות די מפגרות בתחום הזה, למעט טושיבה ופיליפס שעושים עבודה לא רעה בעניין....
בכל מקרה אני לא הייתי מזכיר את טושיבה ופיליפס בנשימה אחת
זה לא עניין של טעם וריח, זו עובדה, פנסוניק משתמשים באלגוריתם מיושן מאוד למתיחת תמונה, בנוגע לטושיבה ופיליפס, לכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות, יש מסכים של טושיבה שעולים על של פיליפס ולהפך.ALFRED3 כתב:טוב על טעם ועל ריח ..............תומר12 כתב:דווקא בפנסוניק יש את מנגנון מתיחת התמונה הכי מיושן וגרוע, ואת זה יגידו לך מומחים לדבר, בכלל, רוב החברות די מפגרות בתחום הזה, למעט טושיבה ופיליפס שעושים עבודה לא רעה בעניין....
בכל מקרה אני לא הייתי מזכיר את טושיבה ופיליפס בנשימה אחת...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
איזה נתונים נראים לא נכונים? לגבי קונטרסט - יש הרבה מאוד אי הסכמה לגבי איך מודדים את זה, דבר שמרבית החברות מעודדות בכדי למנוע השוואה אובייקטיבית...