THE CLASH מה דעתכם על הלהקה זאת ?
היה להם את הלהיט רוק בקסבה לא? 
להקה של להיט אחד או משהוא ממה שזכור לי אך עם סגנון די מיוחד משנות השמונים הזכורות לטובה
לא יודע איך להגדיר אותה אך סגנון די חזק די מיוחד(יחסית לאז..)ודי ממכר אולי..אולי אני אוריד אותם אם כבר בשיתוף קבצים את הלהיטים שלהם או האלבום המפורסם שלהם

כן אני די אהבתי את הסאונד שלהם בזמנו אך בל נשכח שהיה מדובר בתקליטים ולא יכולת על כל שיר שמצא חן בעיניך ברדיו לרוץ לקנות אותו בחנות ,אז היינו מנצלים גם ברדיו אך עכשיו אני מוריד את הלהיטים שלהם באימיול

אוהב או לא אוהב........
זה לפעמים עניין של טעם...........
לא ממש הייתי מת עליהם ,אבל להיט הענק שלהם משנת 82 רוק בקסבה הוא קטע ענק לטעמי ואני אוהב.
הלהקה פעלה בין השנים 76 ל 86.
אבל אחרי הכל..... היא נחשבת לאחת מלהקות הפאנק/רוק הטובות והחשובות שהיו ,ונחשבת ללהקה משפיעה מאוד עד היום. היא שילבה פאנק...עם רוק ועם סיגנונות כמו ראגיי וסקא ,עם המון מסרים פוליטיים , והייתה אולי מהראשונות של הרוק האלטרנטיבי.
היא להקה מאוד מאוד מוערכת ,וגם אם אין להם לכאורה הרבה להיטים מוכרים בארץ, היא הביאה רוח אחרת בזמנו.הלהקה הצליחה גם מאוד בארה"ב ונחשבה ללהקת הופעות מצויינת.
הלהקה זכתה להיכנס להיכל התהילה של הרוק אנ רול בשנת 2003.
מגזין הרולינג סטון האמריקאי הנחשב , דירג אותה במקום ה30 במיצעד 100 האמנים הגדולים בכל הזמנים שהוא ערך.
מנהיג ומייסד הלהקה והגיטריסט ג'ו סטאמר......שכבר לא בחיים מאז 2002 , נחשב לאגדה עד היום באנגליה.
רפי_א
לא ממש הייתי מת עליהם ,אבל להיט הענק שלהם משנת 82 רוק בקסבה הוא קטע ענק לטעמי ואני אוהב.
הלהקה פעלה בין השנים 76 ל 86.
אבל אחרי הכל..... היא נחשבת לאחת מלהקות הפאנק/רוק הטובות והחשובות שהיו ,ונחשבת ללהקה משפיעה מאוד עד היום. היא שילבה פאנק...עם רוק ועם סיגנונות כמו ראגיי וסקא ,עם המון מסרים פוליטיים , והייתה אולי מהראשונות של הרוק האלטרנטיבי.
היא להקה מאוד מאוד מוערכת ,וגם אם אין להם לכאורה הרבה להיטים מוכרים בארץ, היא הביאה רוח אחרת בזמנו.הלהקה הצליחה גם מאוד בארה"ב ונחשבה ללהקת הופעות מצויינת.
הלהקה זכתה להיכנס להיכל התהילה של הרוק אנ רול בשנת 2003.
מגזין הרולינג סטון האמריקאי הנחשב , דירג אותה במקום ה30 במיצעד 100 האמנים הגדולים בכל הזמנים שהוא ערך.
מנהיג ומייסד הלהקה והגיטריסט ג'ו סטאמר......שכבר לא בחיים מאז 2002 , נחשב לאגדה עד היום באנגליה.
רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 27/09/2008 17:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ADICT כתב:להקה של להיט אחד או משהוא ממה שזכור לי אך עם סגנון די מיוחד משנות השמונים הזכורות לטובהלא יודע איך להגדיר אותה אך סגנון די חזק די מיוחד(יחסית לאז..)ודי ממכר אולי..אולי אני אוריד אותם אם כבר בשיתוף קבצים את הלהיטים שלהם או האלבום המפורסם שלהם
...
ממש לא להקה של להיט אחד !
לעובדה שבישראל אולי מכירים להיט אחד או שניים לא מזכה לכתוב משפט כל כך
מעליב על להקה חשובה ומצליחה כמו הקלאש .
רפי כבר הרחיב על פועלה של הלהקה , נותר לי רק להמליץ בחום.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
נראה לי שהסגנון שלך יותר חזק מהסגנון שלהםbitton71 כתב:ADICT כתב:להקה של להיט אחד או משהוא ממה שזכור לי אך עם סגנון די מיוחד משנות השמונים הזכורות לטובהלא יודע איך להגדיר אותה אך סגנון די חזק די מיוחד(יחסית לאז..)ודי ממכר אולי..אולי אני אוריד אותם אם כבר בשיתוף קבצים את הלהיטים שלהם או האלבום המפורסם שלהם
...
ממש לא להקה של להיט אחד !![]()
רפי כבר הרחיב על פועלה של הלהקה , נותר לי רק להמליץ בחום....
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ADICT כתב:נראה לי שהסגנון שלך יותר חזק מהסגנון שלהםbitton71 כתב:ADICT כתב:להקה של להיט אחד או משהוא ממה שזכור לי אך עם סגנון די מיוחד משנות השמונים הזכורות לטובהלא יודע איך להגדיר אותה אך סגנון די חזק די מיוחד(יחסית לאז..)ודי ממכר אולי..אולי אני אוריד אותם אם כבר בשיתוף קבצים את הלהיטים שלהם או האלבום המפורסם שלהם
...
ממש לא להקה של להיט אחד !![]()
רפי כבר הרחיב על פועלה של הלהקה , נותר לי רק להמליץ בחום....אם אתה גם מודה שבארץ מכירים להיט אחד או שניים של הלהקה מדוע זה לא מזכה
ומה כל כך מעליב
אני מאמין שהסולן שלהם ינוח על משכבו בשלום גם אחרי הדיון שלנו או מקסימום יתהפך לצד השני
קח את זה יותר בקלות
...
כשאומרים על להקה או אמן, שהם "להקה של להיט אחד" , זו הצהרה שאומרת שבעצם
חוץ מהלהיט אין להם מה למכור, וזה כל כך לא נכון לגבי הקלאש שזה מאוד הרגיז
אותי . אם הייתי עו"ד הייתי שוקל תביעת דיבה
מופרך .
יש אנשים שהאמוציות יוצאות מהם ,בויכוח על כבלים או פלזמות , אצלי זה במוסיקה.
אתה יכול להגיד , וואלה, לא ידעתי שהקלאש כזאת להקה חשובה, (אחת מ 30 הכי חשובות
בהיסטוריה לפי ה"רולינג סטון") ,אבל להעריך להקה ע"פ מידת ההצלחה שלה בארץ...
בכל מקרה אתם בטח מכירים גם את - Should i stay or should i go ואת החידוש המופלא
שלהם ל - I fought the law
עכשיו נרגעתי.
חג שמח ושנה טובה.
we learned more from a three minute record
קודם כל אני מכיר אתShould i stay or should i go ואני חושב שזה שיר גרוע(בגלל זה כנראה הוא להיט
)לגבי שאר השירים שלהם זה לא מעיד דבר וחצי דבר אם הם טובים או אם לאוו!עניין יותר של טעם!אם זה הסגנון שלך אז תהנה בכיף
לי הם לא עשו רושם אולי מעבר להתעניינות כללית כידע כללי אך הם לא נגעו בי חשובים ככל שיהיו
לגבי התביעה אשמח להפגש אתך על דוכן הנאשמים