רכישת מסך LCD Ful HD 40-46 -תקציב 6500-7500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
mor4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים

אני מתכוון לרכוש מסך לסלון ומתלבט מהו המסך הנכון בתקציב ובנתונים הבאים:
1. מרחק צפייה של 3.87 בין שתי הקירות
2. ממיר HD חדש של הוט
3.צפיה בערוצים רגילים( 10/22)+הספורט+סרטי DVD ובינתיים ללא חיבור לקונסולית משחק או מחשב
4.תקציב 6500-7500 ש"ח

מכאן האם שווה להשקיע במסך FULL HD או ללכת על מסך LCD רגיל או לרכוש פלזמה טובה של סמסונג כמו Q91 או A450 ?
האם ללא קשר לתקציב מסך 46 יהיה מוגזם? (כיום יש ברשותי מסך 29 מלפני 15 שנה של סמסונג שעושה עבודה מדהימה ללא תקלות ואיכות גבוהה).

והתייעצות אחרונה אני רוצה להשקיע עד 1000 ש"ח ברמקולים למערכת קולונוע ביתית ,מה דעתכם על רמקולים של YAMAHA דגם NSO-270 , והאם יש לכם המלצה אחרת שלא תחרוג מהתקציב? (ברשותי רסיבר של YAMAHA דגם RC420 )

תודה רבה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

בד"כ המרחק בין שני הקירות גדול ממרחק הצפייה. כשיושבים על ספה (למשל), העיניים שלך הן לפחות 30-40 ס"מ מהקיר האחורי.
נראה שמרחק הצפייה האפקטיבי שלך יהיה כ-3.5 מטר (אפילו קצת פחות). ממרחק כזה כדי להנות בצורה אופטימלית מתכני FHD (כלומר 1080P) צריך מסך רחב של כ-"87... מכאן אתה מבין שבגדלים שאתה מדבר לא תהנה מתכני FHD מעבר לתכני 720P (שניהם ייראו לך באותה איכות).
למרחק צפייה כזה מכיוון שיש בכוונתך לצפות ב-HOT HD (שזה 1080i), כדאי מאד לחשוב על מסך "50. לו היית מסתפק רק בתכני SD, הייתי ממליץ לך להסתפק ב-"42.
במסגרת התקציב שלך לא נכנסת פלזמה "50 (וחבל)... אם התקציב קשיח - אז תתפשר על פלזמה "42. מציע לך לבחון גם פלזמות של פנסוניק שלפי דעתי טובות יותר מהסמסונג.
לגבי רמקולים - לא יכול להמליץ לך. אני מהפנאטים שיש להם רמקולים של Cabasse ואני לא רואה אף רמקול אחר ממטר :D .
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”