האם אפשר לתלות מסך LCD 32 על קיר גבס ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה חייב להיתפס על משהו חזק
או על קורה של הגבס ואתה יכול לפי צליל של מכות בקיר הגבס או גלאי מתכות או מגנט חזק שזה רעיון מצויין לקבע את המתלה
אם לא תהיה חייב להעביר לכל עובע הקיר מוטות הברגה ותמיכה -פלטה מצד שני-זה מכוער
אם לא תהיה חייב להעביר לכל עובע הקיר מוטות הברגה ותמיכה -פלטה מצד שני-זה מכוער
אפילו לא הייתי לוקח סיכון...
הייתי מרים שם בלוקים.!
הייתי מרים שם בלוקים.!
בדרך כלל מחלקים כל לוח של קיר גבס לשלושה חלקים שווים. הרוחב של כל לוח הוא קבוע, 120 ס"מ אז באמצע של זה 60ס"מ בטוח נמצא ניצב של פח. אם תמדוד 60 ס"מ מנקודת האמצע, תוכל למצוא את שני הניצבים שנותרו לגבי אותו לוח.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
האם הקורות הן רוחביות או אנכיות ?
הצלחתי לאתר חיבור בין לוחות גבס שמתחיל ברצפה ונגמר בקיר. החיבור מתחיל ב 120 ס"מ מקצה הקיר.
הגילוי התבצע באמצעות מגנטים די חלשים שהצליחו לאתר מין הברגות בקורה הזאת.
האם על גבי קורה זאת צריך להרכיב ? או שאני צריך גם למצוא קורה רוחבית איפשהו ?
הצלחתי לאתר חיבור בין לוחות גבס שמתחיל ברצפה ונגמר בקיר. החיבור מתחיל ב 120 ס"מ מקצה הקיר.
הגילוי התבצע באמצעות מגנטים די חלשים שהצליחו לאתר מין הברגות בקורה הזאת.
האם על גבי קורה זאת צריך להרכיב ? או שאני צריך גם למצוא קורה רוחבית איפשהו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין קורות רוחביות. אם תצליח לאתר שני ניצבים קרובים אחד לשני, תוכל לגשר ביניהם באמצעות קורת עץ יפה ואז לתלות את המסך עליה, זה לא אמור להפריע לך כי היא נמצאת מאחורי המסך ולא גלויה לעין.
אפשר לגלות חיבורים של קירות גבס באמצעות אור חזק, כמו פרוג'קטור למשל, מאוד קל לזהות אותם.
אפשר לגלות חיבורים של קירות גבס באמצעות אור חזק, כמו פרוג'קטור למשל, מאוד קל לזהות אותם.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
בארה"ב תולים מטבחים על קירות גבס אין שום בעיה עם דיבל ט
העניין של הקורות לא הכרחי אבל זה יעזור לך לישון הרבה יותר טוב בלילות הראשונים