חוות דעתכם - פיקסל שרוף אחד, לבקש החלפה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Yuval-F פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לפני כחודש קיבלתי את ה-LA40A450, מיד לאחר ההתקנה הבחנתי ב-2 פיקסלים שרופים. מכיוון שהחנות הבטיחה לי החלפה בחדש אם יש פיקסלים שרופים, הרמתי טלפון והם דיברו עם היבואן ותיאמו לי החלפה (שירות החנות היה מצויין בכל הנוגע לטיפול בזה).

מוביל מטעם היבואן הגיע אתמול והביא לי טלוויזיה, ללא התקנה הוא פשוט שם אותה בבית (ככה זה אמור להיות במקרים של החלפה?!)

בכל אופן בגלל שהרוב כבר היה מסודר (המתקן לקיר מותקן, שזה מבחינתי החלק ה"קשה") הרכבתי אותה לבד, ומיד לאחר ההרכבה ראיתי פיקסל אחד שרוף (ירוק על רקע לבן, ושחור על רקע אדום).
אני מתלבט עכשיו האם לבקש החלפה נוספת, שכן לא ממש יש לי כוח לפרק שוב את המעמד ולבצע התקנה מחדש, וכמו כן כעת יש פיקסל אחד ואין לדעת אם אני אחליף ואקבל טלוויזיה עם 3 פיקסלים שרופים וחוזר חלילה (כאשר כל פעם אני צריך לחכות להובלת יבואן ולהרכיב בעצמי מחדש).

כאשר אני צופה בטלוויזיה מ-3 מטר אין סיכוי להבחין בו, אבל לפעמים מ-2 מטר (הספה הקרובה) אני מבחין בו כאשר אני מחפש אותו.

מה אתם הייתם עושים?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי מחליף. למעשה הייתי בסיטואציה הזו בדיוק כמו שלך. תוכל לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35&start=0

לגבי שאלתך באמצע - כן, המוביל רק מוביל את המוצר והוא אינו "טכנאי" שמתקין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Yuval-F פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

איינשטיין כתב:אני הייתי מחליף. למעשה הייתי בסיטואציה הזו בדיוק כמו שלך. תוכל לקרוא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35&start=0

לגבי שאלתך באמצע - כן, המוביל רק מוביל את המוצר והוא אינו "טכנאי" שמתקין.
...
אני מבין שבמקרה שלך הגיע גם מתקין?
אגב, הסיטואציה שלנו מאוד דומה :wink:

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

נכון. בסופו של דבר הגיע טכנאי של מיניליין עם המסך ביחד.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”