היי, המערכת שלי בסלון היא רסיבר אונקיו 606, רמקולים קדמיים הם מוניטור 50 וסנטר CSI3
כשאני שומע מוזיקה בסטיראו הכל נהדר ויש פה ושם רעשים אבל חלשים מאוד ושומעים אותם רק אם ממש מצמידים את האוזן לרמקול וגם אז לא כזה מרגישים (אני מניח שזה טבעי)
אבל הבעיה מתחילה כשני מעביר למצב Theater או DOLBY בסרטים (כמובן שמשודרים בדולבי) אם אני מגביר ולא כזה הרבה אני מתחיל לשמוע רעשי רקע.
גם במוזיקה וגם בממיר וגם בסרטי DVD שרשום על הקופסה שלהם שהם משודרים בדולבי.
כאילו זה עובד שכשאני שם מצב של קולנוע ביתי אז שומעים כמובן בסנטר והרעשי רקע הם ברמקולים הקדמיים, מוזר לי לגמרי....יש מצב שכשחתכתי מהכבלים של הרמקולים (של מונסטר ד"א) יצאו לי פה ושם סיבים, זה הגיוני שאם הכבל לא שלם אני גם אשמע לא בשלמות?
רעשי רקע כאשר אני רואה קולנוע ביתי
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לא הבנתי כל כך מה זה מצב DSP.
אם התכוונת למה הוא מזהה מבחינת מה משודר אז בדקתי גם וגם, כלומר גם DOLBY וגם PCM (זה מה שבדרך משודר בממיר ובמוזיקה).
אתה זה מוזר לי כשהורדתי את ה-DynamicEQ באפשרויות אז כבר לא שומעים את הרעשי רקע בצורה נוראית כלומר שומעים נורמלי אני מקווה מאוד שזה לא פוגע במה שה-audysey (אני מקווה שאני כותב נכון) שינה לי בהגדרות.
אני גם מבין מהשאלה שלך שלא משנה עם כמה סיבים נקרעו מהכבל כאשר הכנתי אותו והוצאתי ממנו את הגומי.
הכל נראה לי טבעי ואני סתם מחפש דברים שלא נשמעים לי טוב...
אהה ויש לי עוד שאלה בקשר לסנטר בסרטים (DOLBY) אני שם עוצמה מסויימת ושומעים את הדיבור לעומת כאשר אני מעביר למצב סטיראו ואז שומעים את הדיבור ברמקולים הקדמיים הרבה יותר חזק מהסנטר במצב דולבי, למה זה?
הווליום של הרמקולים על פי המערכת של הרסיבר (AUDYSEY)
אם התכוונת למה הוא מזהה מבחינת מה משודר אז בדקתי גם וגם, כלומר גם DOLBY וגם PCM (זה מה שבדרך משודר בממיר ובמוזיקה).
אתה זה מוזר לי כשהורדתי את ה-DynamicEQ באפשרויות אז כבר לא שומעים את הרעשי רקע בצורה נוראית כלומר שומעים נורמלי אני מקווה מאוד שזה לא פוגע במה שה-audysey (אני מקווה שאני כותב נכון) שינה לי בהגדרות.
אני גם מבין מהשאלה שלך שלא משנה עם כמה סיבים נקרעו מהכבל כאשר הכנתי אותו והוצאתי ממנו את הגומי.
הכל נראה לי טבעי ואני סתם מחפש דברים שלא נשמעים לי טוב...
אהה ויש לי עוד שאלה בקשר לסנטר בסרטים (DOLBY) אני שם עוצמה מסויימת ושומעים את הדיבור לעומת כאשר אני מעביר למצב סטיראו ואז שומעים את הדיבור ברמקולים הקדמיים הרבה יותר חזק מהסנטר במצב דולבי, למה זה?
הווליום של הרמקולים על פי המערכת של הרסיבר (AUDYSEY)