גם לכם מתחיל להימאס לשחק ?
מתיי .. מתיי יבוא המשחק שפשוט יהיה כיף לשחק בו שבוע ברצף ולא לשחק בו שעה אחת ביום (בגלל ההתלהבות הראשונה מהמשחק איך שהוא יצא ) .. לשחק בו שעה ביום ולהתאכזב.. כי כמה אפשר להרוג אנשים עם חרבות וה FORCE (דוגמה אחת מהמשחק מתוך עוד איזה 50 משחקים אחרים עם אותה תלונה) כמה כמה אפשר .. נמאס לי כבר מהמשחקים האלה שימציאו משחק חדש .. שיהיה ממש כיף לשחק בו כל הזמן .. את האמת המשחק שהכי היה קרוב לזה הוא CALL OF DUTY 4 ..
המצב היום של המשחקים גרוע המפתחים שלהם לא מבינים מה אנחנו רוצים או מה ? קשה להם להבין .. חבל .
זזה רק אני ? האם עוד מישהו מרגיש \חושב ככה ?
המצב היום של המשחקים גרוע המפתחים שלהם לא מבינים מה אנחנו רוצים או מה ? קשה להם להבין .. חבל .
זזה רק אני ? האם עוד מישהו מרגיש \חושב ככה ?
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 26/09/2008 1:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
במשחקי FTP אני מסכים איתך - אין כבר כמעט חידושים.
אבל במשחקים כמו GTA4, Burnout Paradise ו- Soul Calibur 4 אני יכול לשחק שעות.
עוד מעט יוצא LBP (או בשמו המלא - Little Big Planet) שאמור להיות ממכר ויש סביבו המון הייפ. מקווה שיצא לו דמו לפני...
אבל במשחקים כמו GTA4, Burnout Paradise ו- Soul Calibur 4 אני יכול לשחק שעות.
עוד מעט יוצא LBP (או בשמו המלא - Little Big Planet) שאמור להיות ממכר ויש סביבו המון הייפ. מקווה שיצא לו דמו לפני...
!I do my own stunts
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מוסיף את PAIN למשחק שאפשר שעות
לשחק בזוגות ויותר....
PES 08 - לדעתי - גרוע - האיכות נראית על הפנים - לא ברור לי בכלל מה ניסו לעשות - לא מאמין איך נפלתי עם המשחק הזה.
PES 08 - לדעתי - גרוע - האיכות נראית על הפנים - לא ברור לי בכלל מה ניסו לעשות - לא מאמין איך נפלתי עם המשחק הזה.
אתה מתכוון מן הסתם לGOW3, השני יצא מזמן לPS2...
המצב שאתם מתארים נראה לי מוזר... אני מאד נהנה כמעט מכל אחד ואחד מהמשחקים שיש לי, וההיצע שיש עכשיו מצויין יחסית לתקופה בחיי הקונסולה שאנחנו נמצאים. אם MGS4 יצא לפני כמה חודשים, המשחקים שיצאו בשנים היותר מאוחרות של הקונסולה הזו יהיו מדהימים... רק תשוו את המשחקים מהשנתיים הראשונות של הPS2 לאלו של השנים האחרונות. הפער עצום.
המצב שאתם מתארים נראה לי מוזר... אני מאד נהנה כמעט מכל אחד ואחד מהמשחקים שיש לי, וההיצע שיש עכשיו מצויין יחסית לתקופה בחיי הקונסולה שאנחנו נמצאים. אם MGS4 יצא לפני כמה חודשים, המשחקים שיצאו בשנים היותר מאוחרות של הקונסולה הזו יהיו מדהימים... רק תשוו את המשחקים מהשנתיים הראשונות של הPS2 לאלו של השנים האחרונות. הפער עצום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
תנסה WARHAWK
ברגע שאתה משתלט על העניינים ומוצא שרתים עם חבר'ה טובים זה הופך להיות לאחד הדברים הממכרים. והרבה יותר מ-COD4 אם תשאל אותי.
ברגע שאתה משתלט על העניינים ומוצא שרתים עם חבר'ה טובים זה הופך להיות לאחד הדברים הממכרים. והרבה יותר מ-COD4 אם תשאל אותי.
מה לגבי The Witcher: Enhanced Edition
לפי דעתי משחק ממכר !!!
עלילה מצויינת , דיבוב מצויין
אקשן מעולה
אני משחק בו פעם שנייה...
עלילה מצויינת , דיבוב מצויין
אקשן מעולה
אני משחק בו פעם שנייה...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5346
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
הסיכוי היחידי למשחק שלא ימאס הוא רק במצב multiplayer.
האינטראקציה מול או עם שחקנים אחרים היא מה שגורמת לכם לחזור שוב ושוב לאותו משחק.
חשבתם פעם למה מפה פשוטה כל כך כמו Face Classic ב- Unreal (לדורותיו) כל כך פופולרית?
האינטראקציה מול או עם שחקנים אחרים היא מה שגורמת לכם לחזור שוב ושוב לאותו משחק.
חשבתם פעם למה מפה פשוטה כל כך כמו Face Classic ב- Unreal (לדורותיו) כל כך פופולרית?
את האמת המשחק היחידי שלא ממאיס את עצמו עליי זה Company of heroes- opposing fronts
נמצא אצלי על המחשב כבר איזה שנה ולא עובר שבוע בלי שאני עושה איזה מלחמה עם החברים.
לגבי שאר המשחקים אני מזדהה איתך כולם קצרים ולא מספקים אתגר של ממש.
רובם באמת מסתיימים אחרי כמה ימים.
המשחקים פשוט היום מתוכננים למולטיפלייר ולא משקיעים יותר מידי מחשבה בשחקן היחיד.
די מבאס אבל אין מה לעשות זה מה שהשוק מכתיב בגלל כל ההורדות הלא חוקיות.

נמצא אצלי על המחשב כבר איזה שנה ולא עובר שבוע בלי שאני עושה איזה מלחמה עם החברים.
לגבי שאר המשחקים אני מזדהה איתך כולם קצרים ולא מספקים אתגר של ממש.
רובם באמת מסתיימים אחרי כמה ימים.
המשחקים פשוט היום מתוכננים למולטיפלייר ולא משקיעים יותר מידי מחשבה בשחקן היחיד.
די מבאס אבל אין מה לעשות זה מה שהשוק מכתיב בגלל כל ההורדות הלא חוקיות.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם, אבל לא רק.
להפיק משחק היום עולה הרבה מאוד כסף. להשקיע את הכסף הזה במשהו חדשני - זה סיכון. אם המשהו החדשני לא יצליח, כל הכסף ילך לאיבוד. במקום זה מפתחים לפי הנוסחה הידועה. פה ושם יש חריגות מהנוסחה, כמו LBP. נראה שהוא יצליח, אבל נדע בוודאות רק בעוד כמה חודשים.
להפיק משחק היום עולה הרבה מאוד כסף. להשקיע את הכסף הזה במשהו חדשני - זה סיכון. אם המשהו החדשני לא יצליח, כל הכסף ילך לאיבוד. במקום זה מפתחים לפי הנוסחה הידועה. פה ושם יש חריגות מהנוסחה, כמו LBP. נראה שהוא יצליח, אבל נדע בוודאות רק בעוד כמה חודשים.
לא רוצה להתבגר .. חח.. אבל ברצינות , בחודשיים האלה יוצאים לפחות 6 משחקים ממש טובים
gears of war 2 , mirror's edge , midnight club , need for speed, legandery, far cry 2 , saint raw 2 ,dead space
ויש עוד .. מקווה שיהיה טוב .
gears of war 2 , mirror's edge , midnight club , need for speed, legandery, far cry 2 , saint raw 2 ,dead space
ויש עוד .. מקווה שיהיה טוב .