עזרה בבחירת טלויזיה+חיבורים של PS3, ממיר YESMAX, ומחשב..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
PsyFire פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,
אני מחפש המצלמות לLCD או פלזמה, 37" או 42", לא 32"..תקציב בערך עד 7-8K, לא יותר..אני רוצה משהו איכותי, חשוב שיהיה FULL HD, אני מחבר אליה PS3, מחשב, וממיר של YES.אגב, אני מעדיף שתהיה אפשרות לתליה על הקיר.עכשיו בעניין החיבורים..אני מתכוון לחבר את הPS עם HDMI, אז זה נפתר, אבל מה בנוגע לYESMAX? יש לו 2 יציאות SCART וRCA רגילים צהוב לבן אדום לבן..מה תהיה הדרך הכי איכותית לחבר? אני לא מבין כ"כ בכל הקונפוסיט והקונפוננט האלה...אפשר לחבר SCART לקומפוננט?כאילו סקראט בממיר לקומפוננט בTV?
אם אפשר לדעת מה היתרונות של פלזמה על LCD...לפי מה שהבנתי בפלזמה רואים שידורים רגילים יותר טוב, וLCD לוקחת בHD...השידורים גם נראו לי יותר חדים בפלזמה (שידורים רגילים)..
אני אשמח להמלצות, ואם תוכלו להגיד לי איזה חברות מומלצות, גם יעזור. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב..
תודה :)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

מה המרחק צפיה? וכמה השימושים שלך ב SD באחוזים? אם הרוב אז עדיפה לך פלזמה,אבל לא תמצא FHD טובה בתקציב הזה,וגם לא LCD (למרות שיש כמה סבירות במתיחה קלה של התקציב).לבגי החיבור של הממיר,קודם תראה איזו טלוויזה תקנה כי לא לכולם יש חבור סקארט שהוא החיבור העדיף מהממיר (סקראט ל סקארט),אם אין אז החיבור השני העדיף הוא מהסקארט בממיר לאס-וידאו בטלווזיה.

PsyFire פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני מחבר DVD וPS3 על HD ובשניהם אני משתמש די הרבה..
SD אני גם רואה די הרבה..בגלל חשבתי על פלזמה...
שמע, אני לא מצפה לבסט ולטופ שבטופ..ישלי בבית 2 פיוניר 42...שחורות..אם אני לא טועה אלה Pioneer PDP-428XG
מדהימות..אני לא מצפה למשהו ברמה הזו..אבל זה משהו לחדר,לא יותר..מרחק צפיה של 4-4 וחצי מטר בערך...אני רוצה 42 אבל
אם אפשר להשיג 37 טובה, עם FHD, שתתמוך גם בחיבורים הנדרשים,ושלא יהיה רק HDMI אחד אלה שניים, או משהו דומה, אז אני גם מוכן..אין בעיה, כאילו עדיף מאשר כלום..
נערך לאחרונה על ידי PsyFire ב 25/09/2008 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

מרחק של 4 עד 4 וחצי מטר בשביל מסך "42 FHD - חבל על הכסף (n) (n) (n) (W) (W) (W)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

PsyFire פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

סבבה, פתוח להצעות על 37..העיקר שיהיה FHD, אני רוצה לנצל תPS עד הסוף..
עריכה- רק עכשיו שמתי לב שרשמת משהו למטה..אממ, וואלה, אני לא בתקציב ל50..אני אסתדר עם 42..לא תהיה בעיה לדעתי..אבל אני צריך משהו איכותי לא סתם איזה משהו..
חשבתי על טלויזיות של טושיבה

uzon
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 63

שליחה #6 

תבדוק את דגמי היטאצי.
L42X01
L37X01
סמסונג LA40-81B.
שלושתם מסכי LCD ,אני מציע שתלך לראות את הדגמים ותשווה אותם.
פלזמה פנסוניק 42PV70 או 42PV80

PsyFire פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה..רציתי גם לדעת, איך נחשבת הטלויזיה הזו? Toshiba 42X3000 ?
יש לה SCART? כי ראיתי מפרטים שכן, וראיתי מפרטים שלא, לא הבנתי מה היא כוללת, היא FHD..נראה לי סבבה..גם מחיר סביר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”