בעיה בחילוץ קבצים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #1 

בדרך כלל הקבצים שיורדים הם בסיומת rar ואז אני מקבל את האייקון בצורת ספרים של תוכנת winRAR ואין בעיה בחילוץ.
לאחרונה אני נתקבל בקבצים בעלי סיומת r1 r2 r3 וכו... ועבורם אני לא מקבל את האייקון בצורת ספרים ולכן אני לא מצליח לחץ אותם עם תוכנת winRAR .

יש פתרון לנושא?

תודה

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

בדר"כ קבצים מאוד גדולים לא נהוג לסגור בארכיב אחד גדול בנוסח X.ARJ אלא להגדיר שאתה מעוניין שWINRAR יחלק את הארכיב לכמה חלקים.

החלק הראשון תמיד יהיה עם סיומת RAR והשני יהיה משהו בנוסח X.R00 ואז X.R01 וכו או X.00 ו X.01 בגרסאות יותר חדשות.

כדי לפתוח את הארכיב עליך תמיד שיהיו לך כל הקבצים של הארכיב ואז לגשת לראשון עם סיומת ה-RAR ולפתוח אותו. הוא תמיד ילך לקובץ הבא באופן אוטומאטי.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

danlior כתב:בדר"כ קבצים מאוד גדולים לא נהוג לסגור בארכיב אחד גדול בנוסח X.ARJ אלא להגדיר שאתה מעוניין שWINRAR יחלק את הארכיב לכמה חלקים.

החלק הראשון תמיד יהיה עם סיומת RAR והשני יהיה משהו בנוסח X.R00 ואז X.R01 וכו או X.00 ו X.01 בגרסאות יותר חדשות.

כדי לפתוח את הארכיב עליך תמיד שיהיו לך כל הקבצים של הארכיב ואז לגשת לראשון עם סיומת ה-RAR ולפתוח אותו. הוא תמיד ילך לקובץ הבא באופן אוטומאטי.
...
תודה

אני יודע אבל חלק מהקבצים יורדים עם סיומת RAR וחלק עם r . במצב כזה אני עושה דבל קליק על אחד הקבצים עם סיומת ה- RAR אבל אז אני מקבל הודעות שיש קבצים לא תקינים וכולם בעלי סיומת r . לאור זאת אני לא מצליח לחלץ כלום.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”