קצת עזרה ב mythtv
-
tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שלום רב,
התקנתי mythbuntu על מחשב די ישן.
הכל סבבה (אני עובד עם אובונטו על מחשבים אחרים כך שאני קצת מכיר את המערכת כבר) רק יש לי שני דברים שאשמח למצוא להם פתרון:
1. אני עובד עם deluge וקורא RSS כך שזה מוריד לי אוטומטית פרקים חדשים מסדרות אבל...הmythbuntu לא מזהה כל קובץ חדש רק לאחר שאני נכנס להגדות-->וידאו, שם הוא טוען ורואה את הקבצים החדשים. האם יש דרך לבצע זאת בצורה אוטומטית (נניח פעם/פעמיים ביום)?
2. הייתי שמח אילו היה ניתן לזהות את נמלטים (סתם דוגמה) ב IMDB ושהוא ידביק את הפוסטר והנתונים לכלל הקבצים של נמלטים שנמצאים במערכת.
ותודה רבה לעונים.
הכל סבבה (אני עובד עם אובונטו על מחשבים אחרים כך שאני קצת מכיר את המערכת כבר) רק יש לי שני דברים שאשמח למצוא להם פתרון:
1. אני עובד עם deluge וקורא RSS כך שזה מוריד לי אוטומטית פרקים חדשים מסדרות אבל...הmythbuntu לא מזהה כל קובץ חדש רק לאחר שאני נכנס להגדות-->וידאו, שם הוא טוען ורואה את הקבצים החדשים. האם יש דרך לבצע זאת בצורה אוטומטית (נניח פעם/פעמיים ביום)?
2. הייתי שמח אילו היה ניתן לזהות את נמלטים (סתם דוגמה) ב IMDB ושהוא ידביק את הפוסטר והנתונים לכלל הקבצים של נמלטים שנמצאים במערכת.
ותודה רבה לעונים.
בקשר ל-1: כנס ל-setup -> video settings-> general ותגדיר שם שאחת מהתצוגות (או כולן, איך שבא לך) היא "browse files". במצב הזה התצוגה שהגדרת (אצלי זה gallery) תציד תמיד את כל הקבצים שיש בספרייה, בלי לבצע את הסריקה שמפריעה לך.
לגבי 2. אני חושב שיש איזה סקריפט שבונה מידע מ-IMBD,
לגבי 2. אני חושב שיש איזה סקריפט שבונה מידע מ-IMBD,
You are never fully dressed without a smile
2. חפש meta cleanuptur כתב:שלום רב,
ותודה רבה לעונים....
http://www.mythtv.org/pipermail/mythtv- ... 06914.htmltur כתב:תודה על התגובות
אני לא מצליח למצוא את ה meta cleanup.
shed - יש לך איזה רמז לגבי מיקום הסקריפט?...
enjoy
-
tur
-
- חבר במועדון HT

תודה רבה.
אבל, אני חשוב שהבעיה העיקרית כאן היא הצורך לאשר כל תוספת שהסקריפט רוצה להוסיף (הצמדה של נתונים מ IMDB לקובץ הרלוונטי). לכן, כנראה שיש צורך או לשנות את הסקריפט או איזשהו מעקף שאני לא מכיר (ועליו אני שואל).
בכל מקרה, האופציה הזו מאוד נחמדה לשימושים נוספים.
אבל, אני חשוב שהבעיה העיקרית כאן היא הצורך לאשר כל תוספת שהסקריפט רוצה להוסיף (הצמדה של נתונים מ IMDB לקובץ הרלוונטי). לכן, כנראה שיש צורך או לשנות את הסקריפט או איזשהו מעקף שאני לא מכיר (ועליו אני שואל).
בכל מקרה, האופציה הזו מאוד נחמדה לשימושים נוספים.
אם אתה רוצה פיתרון פשוט, כנס דרך notepad++ או כל תוכנת עריכה אחרת ל-ragetvgrab-0.6.pltur כתב:תודה רבה.
בכל מקרה, האופציה הזו מאוד נחמדה לשימושים נוספים....
שם תערוך את opt_i = -1 להיות פלוס 1 במקום מינוס
בעיקרון הרכבתי כמה דברים חדשים על הסקריפט הזה, כמו לקחת רייטינג, וגם לקחת תמונה מ-tvrage של הפרק (במקום לצלם תמונה מהסרט), אבל הכל מחובר שם ב"איזולירבנד" כי לא היה לי כוח וזמן לייפות את זה.
בכל מקרה, אם מישהו ירצה אוכל לשלוח לו.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

OK,
סליחה על הבורות אבל אתה יכול להסביר לי מה זה יעשה השינוי הנ"ל?
חוצמזה, אני אשמח לקבל את הסקריפט שלך, נראה לי נחמד.
ועוד דבר, אתה עובד עם metacleanup או רק עם השינויים שערכת?
תודה על הסבלנות (גל ליובל וגם לshed)
תודה על הסבלנות (גל ליובל וגם לshed)
בעיקרון opt_i הוא ארגומנט שהסקריפט אמור לקבל בשורת הפקודה, שאמור לסמן לו "כן לכל", בכל מקרה, אחת הדרכים "לסדר" את זה היא פשוט לשנות את הארגומנט ידנית כמו שאמרתי לך, זה יסדר לך את הצורך ללחוץ "כן" כל פעם.tur כתב:OK,
תודה על הסבלנות (גל ליובל וגם לshed)...
מה שאני משתמש בו זה הסקריפטים המשופצים של metacleanup, תכל'ס אין הרבה הבדל, הציק לי שהוא לא השיג רייטינג לבד, ושהוא צילם מסך במקום להוריד את התמונה בפועל (סמכתי על האתר שהצילומים שם יותר רלוונטיים לפרק מאשר צילום מסך בזמן שרירותי).
ממש מוזר, שמתי אותו פה לפני זמן מה, וההודעה נמחקה, אולי בגלל שהיא כללה לינק לרפידשייר?tur כתב:אפשר לקבל את הסקריפט שעשית?
נראה לי בדיוק מה שאני מחפש.
ושאלה נוספת, האם אתה מריץ אותו בצורה סדירה אחת ליום?
תודה רבה על העזרה....
בכל מקרה אני אשלח לך לינק בה"פ