ניופאן ומוצר מקולקל VS יובל-העניין נפתר יפה (: הסבר בפנים
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
מתחת זו ההודעה המקורית,מסתבר שלאחר כל זה הרסיבר כנראה מקולקל, חדש לחלוטין מהקופסא.
(כן אני יודע שהמיתוג של ה HDMI שלו גרוע, אבל אני כולה חייל משוחרר חוסך לטיול...)
התקשרתי אליהם היום והם אמרו לי שיחזור אלי טכנאי מעבדה לוודא תקלות, מישהו יודע אם הם קלים בהחלפות או יתעקשו על תיקון (כי אני לא מוכן לתיקון מוצר שיצא מהאריזה והחל לעבוד כשהוא לא תקין)
-----------------------------------------------------------------------------------------
אני מנסה לפענח אות סטריאו בעזרת מקודד DTS NEO 6 ואני שומע רעשים במקום סאונד.
יש לציין שבפרו לוג'יק זה לא קורה.
הריסיבר הוא DENO AVR 1508.
תודה (:
ולשאלת בונוס: קראתי רבות על רעש סטטי שבוקע מהרמקולים ומה לעשות איתו, אבל בDENON הזה יש ממש רעש כמו של דיסק CD מסתובב בכונן, ולא בעוצמות הגבוהות ביותר.
ניסיתי להרחיק כבלים מהחשמל וזה לא עוזר לתופעה, נסיתי כבל אופטי,קואקסלי ואפילו על אנולוגי, שום דבר...
(כן אני יודע שהמיתוג של ה HDMI שלו גרוע, אבל אני כולה חייל משוחרר חוסך לטיול...)
התקשרתי אליהם היום והם אמרו לי שיחזור אלי טכנאי מעבדה לוודא תקלות, מישהו יודע אם הם קלים בהחלפות או יתעקשו על תיקון (כי אני לא מוכן לתיקון מוצר שיצא מהאריזה והחל לעבוד כשהוא לא תקין)
-----------------------------------------------------------------------------------------
אני מנסה לפענח אות סטריאו בעזרת מקודד DTS NEO 6 ואני שומע רעשים במקום סאונד.
יש לציין שבפרו לוג'יק זה לא קורה.
הריסיבר הוא DENO AVR 1508.
תודה (:
ולשאלת בונוס: קראתי רבות על רעש סטטי שבוקע מהרמקולים ומה לעשות איתו, אבל בDENON הזה יש ממש רעש כמו של דיסק CD מסתובב בכונן, ולא בעוצמות הגבוהות ביותר.
ניסיתי להרחיק כבלים מהחשמל וזה לא עוזר לתופעה, נסיתי כבל אופטי,קואקסלי ואפילו על אנולוגי, שום דבר...
נערך לאחרונה על ידי Evil-u ב 26/09/2008 14:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
להזמין מוצר, לקבל מקולקל ולחכות שבוע על לבדיקה?ניופאן :@
ככה, נמאס לי מהרסיבר העגלה שיש לי,החלטתי לקנות רסיבר DENON AVR 1508
אחד פשוט שנשמע בסדר ומתאים לתקציב שלי כרגע.
קיבלתי הצעה טובה במכירה אישית של ואללה שופס, בדקתי שהיבואן הוא היבואן "הרישמי" ניופאן והזמנתי.
באמת המוצר הגיע מהר מאוד תוך פחות מ 5 ימי עסקים כמובטח, הקומה שהרסיבר אמור להיות בה היתה משופצת באותו יום, המתנתי עד ליום שלישי כדי לפתוח ולנסות והרי זה פלא! הרסיבר עושה רעשים יחד עם סאונד או במקום סאונד ולא משמיע קול כמו שצריך...
עכשיו מה מרגיז פה? שניופאן מבקשים ממני עכשיו להגיע למרכז שירות הלקוחות שלהם בראשל"צ ולחכות שבוע (!) לתיקון המוצר!
למה הגישה הגרועה הזו? למה לתקן מוצר חדש שהגיע מקולקל מהאריזה? איפה ה "שמות גדולים,אחריות גדולה" שהם מציעים? למה אני צריך להמתין שבוע ימים אם מוצר שקיבלתי הוא מקולקל מהיסוד.
קיצר מחר מצפים לי מאבקים לא קטנים אצלם שמה...אני לא מוכן לזוז משם עד שמחליפים לי רסיבר במקום.
אחד פשוט שנשמע בסדר ומתאים לתקציב שלי כרגע.
קיבלתי הצעה טובה במכירה אישית של ואללה שופס, בדקתי שהיבואן הוא היבואן "הרישמי" ניופאן והזמנתי.
באמת המוצר הגיע מהר מאוד תוך פחות מ 5 ימי עסקים כמובטח, הקומה שהרסיבר אמור להיות בה היתה משופצת באותו יום, המתנתי עד ליום שלישי כדי לפתוח ולנסות והרי זה פלא! הרסיבר עושה רעשים יחד עם סאונד או במקום סאונד ולא משמיע קול כמו שצריך...
עכשיו מה מרגיז פה? שניופאן מבקשים ממני עכשיו להגיע למרכז שירות הלקוחות שלהם בראשל"צ ולחכות שבוע (!) לתיקון המוצר!
למה הגישה הגרועה הזו? למה לתקן מוצר חדש שהגיע מקולקל מהאריזה? איפה ה "שמות גדולים,אחריות גדולה" שהם מציעים? למה אני צריך להמתין שבוע ימים אם מוצר שקיבלתי הוא מקולקל מהיסוד.
קיצר מחר מצפים לי מאבקים לא קטנים אצלם שמה...אני לא מוכן לזוז משם עד שמחליפים לי רסיבר במקום.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Re: להזמין מוצר, לקבל מקולקל ולחכות שבוע על לבדיקה?ניופאן :@
זה לפני הקניהEvil-u כתב: איפה ה "שמות גדולים,אחריות גדולה" שהם מציעים?:evil:...
אתה אחרי...
אתה בשמות גדולים, אותיות קטנות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
Re: להזמין מוצר, לקבל מקולקל ולחכות שבוע על לבדיקה?ניופאן :@
חזק!!!!!!sam22 כתב: אתה בשמות גדולים, אותיות קטנות...
אבל גם מאוד עצוב ומעצבן
זה מטריף שחברות גדולות פעמים רבות בעזרת הגודל והסלוגן שלהן מצליחות למשוך קונים רבים לשלם ממיטב כספם ואז כשצריך לתת את השירות עליו הן התחייבו ובגללו קנינו ממרכולתן הן מתקפלות ויוצאות עם כל מיני תירוצים זולים...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
זה לא תקף רק עבור מוצר שלא נפתח?amiti כתב:אני מניח שעדיין לא עברו 14 ימים מיום קבלת המוצר.
תבטל את העסקה. אם המוצר פגום אתה לא צריך לשלם דמי ביטול.
תוכל להזמין מאוחר יותר (אם עדיין תרצה) את הרסיבר שוב ולקוות שהפעם יתמזל מזלך....
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא ברור על מה המהומה.
הספק מחוייב לספק מוצר תקין. אם המוצר לא פועל כראוי, כפי שהוסבר כאן, הספק חייב לתקן אותו עפ"י חוק. למרות שלא צריך לקרות, זה עלול לקרות שיש תקלה במוצר חדש שמסופק.
עם כל הצער שבדבר, זה סביר מאד שאתה צריך להביא את המוצר הזה למעבדה, וסביר מאד זמן תיקון של מספר ימים. אם לא יצליחו לתקן, מחובתם להחליף לך את המוצר או להשיב לך את כספך. אבל תן להם צ'אנס...
אם אחרי שבוע לא תהיה מרוצה, אז יש לך זכות להתלונן, אבל בינתיים - סבלנות
הספק מחוייב לספק מוצר תקין. אם המוצר לא פועל כראוי, כפי שהוסבר כאן, הספק חייב לתקן אותו עפ"י חוק. למרות שלא צריך לקרות, זה עלול לקרות שיש תקלה במוצר חדש שמסופק.
עם כל הצער שבדבר, זה סביר מאד שאתה צריך להביא את המוצר הזה למעבדה, וסביר מאד זמן תיקון של מספר ימים. אם לא יצליחו לתקן, מחובתם להחליף לך את המוצר או להשיב לך את כספך. אבל תן להם צ'אנס...
אם אחרי שבוע לא תהיה מרוצה, אז יש לך זכות להתלונן, אבל בינתיים - סבלנות
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
כשביקשו לתקן את הטלויזיה שלי (טושיבה) כן היו מוכנים להביא חלופית.Evil-u כתב:ניסיתי לבקש שיתנו לי מכשיר חילופי לפחות, הם אומרים שחילופי הם נותנים רק מקררים8O
נראה לי אני אנסה לבטל את העסקה ולקנות ONKYO
606
...
כנראה שלכל אחד אומרים מה שרוצים.
איך שלא תסתכל על זה - ניופאן שירות מהת** .
ועל כן מכרתי את הטלויזיה ואינני לקוח שלהם עוד.
שנה טובה לכולם
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
טוב, בצפון אמריקה, תוך 30 יום אתה יכול לקבל כסף חזרה, no questions asked
השתמשתי במנגנון זה מספר פעמים
(יש מקומות שזה אפילו יותר מחודש)
בישראל, אם לא זרקת את האריזה, עד שבועים אתה יכול להחזיר גם, בלי קשר לתקין/לא תקין, ולקבל כל הכסף חזרה
דלפק של ניופאן בראשון אני מכיר היטב: בספטמבר הייתי שם 5 פעמים בתיקון DVD, מכשיר כל פעם חזר מקולקל.. וזה לקח קרוב לחודש.. ככה הם עובדים.. אל תיתן להם לגעת במכשיר שלך, לפחות כאשר הוא חדש!
במקרה שלך תעמוד על זה כדי לקבל את כל הכסף חזרה, הצדק איתך
תפנה לואללה שופס, ולא לניופאן
ואללה שופס הם אחראים
השתמשתי במנגנון זה מספר פעמים
(יש מקומות שזה אפילו יותר מחודש)
בישראל, אם לא זרקת את האריזה, עד שבועים אתה יכול להחזיר גם, בלי קשר לתקין/לא תקין, ולקבל כל הכסף חזרה
דלפק של ניופאן בראשון אני מכיר היטב: בספטמבר הייתי שם 5 פעמים בתיקון DVD, מכשיר כל פעם חזר מקולקל.. וזה לקח קרוב לחודש.. ככה הם עובדים.. אל תיתן להם לגעת במכשיר שלך, לפחות כאשר הוא חדש!
במקרה שלך תעמוד על זה כדי לקבל את כל הכסף חזרה, הצדק איתך
תפנה לואללה שופס, ולא לניופאן
ואללה שופס הם אחראים
שעושים קניה מרחוק (אינטרנט/טלפון) יש חוק מדינה שאומר שאפשר להחזיר את המוצר עד 14 יום. החנות/אתר יכוללגבות דמי ביטול של 5 אחוז או עד 100 שקל.
במקומך אני הייתי מבטל ישר ולא נותן להם שיתקנו לך מוצר "חדש". אגב, אני לא הכי בטוח שהביאו לך מוצר חדש.
אני למדתי לא לרכוש בארץ מהאינטרנט כי כשיש בעיה אז אין עם מי לדבר.
אל תוותר. בהצלחה
במקומך אני הייתי מבטל ישר ולא נותן להם שיתקנו לך מוצר "חדש". אגב, אני לא הכי בטוח שהביאו לך מוצר חדש.
אני למדתי לא לרכוש בארץ מהאינטרנט כי כשיש בעיה אז אין עם מי לדבר.
אל תוותר. בהצלחה
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הודעה לא רלוונטית - אנא מחקו אותה , תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78808
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
השרשורים אוחדו.
Evil-u,
בבקשה תערוך את הכותרת (לחץ על "ערוך" בהודעה הראשונה שלך ותערוך את הנושא) ותעדכן שזה טופל.
Evil-u,
בבקשה תערוך את הכותרת (לחץ על "ערוך" בהודעה הראשונה שלך ותערוך את הנושא) ותעדכן שזה טופל.