סנכרון ir-blaster של hauppauge עם ממיר של הוט
שלום לכולם
טוב אני יודע שרוב הסיכויים שלשאלה שלי לא יהיה פתרון (לפחות לא עכשיו) אבל ננסה בכל זאת.
יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge hd pvr עם ir-blaster ושלט.
השלט פועל אבל הבעיה שאני לא יכול לסנכרן את הir-blaster עם הממיר (כרגע ממיר טומסון של הוט בעתיד ממיר HD של הוט או יס).
ניסיתי את כל הcodesets של טומסון ב blaster config.
האם יש דרך להעביר ערוצים בממיר בעזרת השלט ? האם בעתיד כשיהיה לי ממיר HD אני אוכל לסנכרן אותו עם הir-blaster? אם כן איזה ממיר כדאי לי לבקש כדי לוודא שתהיה תאימות?
טוב אני יודע שרוב הסיכויים שלשאלה שלי לא יהיה פתרון (לפחות לא עכשיו) אבל ננסה בכל זאת.
יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge hd pvr עם ir-blaster ושלט.
השלט פועל אבל הבעיה שאני לא יכול לסנכרן את הir-blaster עם הממיר (כרגע ממיר טומסון של הוט בעתיד ממיר HD של הוט או יס).
ניסיתי את כל הcodesets של טומסון ב blaster config.
האם יש דרך להעביר ערוצים בממיר בעזרת השלט ? האם בעתיד כשיהיה לי ממיר HD אני אוכל לסנכרן אותו עם הir-blaster? אם כן איזה ממיר כדאי לי לבקש כדי לוודא שתהיה תאימות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני יודע בודאות שהקודים של השלט של ממיר ה-HD של הוט שונים מהקודים של הטומפסונים ה-SD של הוט. לכן, סביר להניח שיהיו בעיות. יש להוט כרגע רק סוג אחד של ממיר HD, כך שאין יותר מדי מה לעשות.
אני עובר עוד כשבוע וחצי מיס להוט HD, ואני מניח שיהיו לי יותר תשובות אז. לי יש כרגע קיט אינפרה אדום MCE תואם מיקרוסופט (כלומר, לא מקורי) וכרטיס טלוויזיה M785 (שהוא SD). הבנתי שב-VMC יש אפשרות לעשות IR Learning אם הוא לא מוצא את הקוד, אבל עוד לא ניסיתי את זה. הבעייה עם VMC שהוא לא תומך ב-HD PVR שלך.
נסה לראות אם הפוסט הזה עוזר לך. הוא דן בהפיכת ה-IR Blaster ממבוסס קודים בלבד לאוניברסלי עם Learn:
http://thegreenbutton.com/forums/thread/33616.aspx
אני עובר עוד כשבוע וחצי מיס להוט HD, ואני מניח שיהיו לי יותר תשובות אז. לי יש כרגע קיט אינפרה אדום MCE תואם מיקרוסופט (כלומר, לא מקורי) וכרטיס טלוויזיה M785 (שהוא SD). הבנתי שב-VMC יש אפשרות לעשות IR Learning אם הוא לא מוצא את הקוד, אבל עוד לא ניסיתי את זה. הבעייה עם VMC שהוא לא תומך ב-HD PVR שלך.
נסה לראות אם הפוסט הזה עוזר לך. הוא דן בהפיכת ה-IR Blaster ממבוסס קודים בלבד לאוניברסלי עם Learn:
http://thegreenbutton.com/forums/thread/33616.aspx
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התשובה אבל נראה שזה לא נותן פתרון משתי סיבות
1. לir-blaster אין דרייבר משלו אז אני לא יכול להחליף אותו עם הדרייבר שמציעים שם.
2. יש לי ווינדוס ויסטה ולפי מה שאני קורא זה מותאם לXP.
עוד קראתי שם שצריך ir blaster שמתחבר לusb שלי מתחבר למכשיר (hauppauge hd) זו חלק מהסיבה שאין לו דרייבר בווינדוס אני חושב.
השאלה אם זה בכלל אפשרי עם המכשיר שלי, קראתי שצריך שני IR יש לי עינית במכשיר ועוד עינית חיצונית, האם זה אפשרי?
האם יש עוד הצעות לפתרון?
*משהו ששמתי לב אליו עכשיו - שאני במדיה סנטר והבלאסטר במצב של אוטו סקאן בבלאסטר קונפיג, השלט של הטלויזיה (lcd philips) שולט על המדיה סנטר (זה נבדק עם השלט המשולב של הוט שהיה במצב של TV). האם זו התקדמות לאיזהשהו כיוון?
1. לir-blaster אין דרייבר משלו אז אני לא יכול להחליף אותו עם הדרייבר שמציעים שם.
2. יש לי ווינדוס ויסטה ולפי מה שאני קורא זה מותאם לXP.
עוד קראתי שם שצריך ir blaster שמתחבר לusb שלי מתחבר למכשיר (hauppauge hd) זו חלק מהסיבה שאין לו דרייבר בווינדוס אני חושב.
השאלה אם זה בכלל אפשרי עם המכשיר שלי, קראתי שצריך שני IR יש לי עינית במכשיר ועוד עינית חיצונית, האם זה אפשרי?
האם יש עוד הצעות לפתרון?
*משהו ששמתי לב אליו עכשיו - שאני במדיה סנטר והבלאסטר במצב של אוטו סקאן בבלאסטר קונפיג, השלט של הטלויזיה (lcd philips) שולט על המדיה סנטר (זה נבדק עם השלט המשולב של הוט שהיה במצב של TV). האם זו התקדמות לאיזהשהו כיוון?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי (וייתכן שאני טועה) אתה מתבלבל קצת. הדרייבר של ה-IR Blaster הוא אותו דרייבר גם של מקלט האינפרה אדום.
העינית שבתוך ה-HD PVR משמשת לקליטת אותות מהשלט שלהם (לא של הממיר).
מה שמחוץ ל-HD PVR זה ה-IR Blaster שמצמידים אל עינית האינפרה אדום של הממיר.
לדעתי מערכת האינפרה אדום של ה-HD PVR היא תואמת לקיט של MCE (שוב, ייתכן שאני טועה).
בשרשור שהבאתי נאמר בהמשכו שהפתרון המוצע עובד גם על ויסטה 32 ביט.
מקווה שעזרתי במשהו...
העינית שבתוך ה-HD PVR משמשת לקליטת אותות מהשלט שלהם (לא של הממיר).
מה שמחוץ ל-HD PVR זה ה-IR Blaster שמצמידים אל עינית האינפרה אדום של הממיר.
לדעתי מערכת האינפרה אדום של ה-HD PVR היא תואמת לקיט של MCE (שוב, ייתכן שאני טועה).
בשרשור שהבאתי נאמר בהמשכו שהפתרון המוצע עובד גם על ויסטה 32 ביט.
מקווה שעזרתי במשהו...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על העזרה.
אני חושב שזה שונה מהקיט ותקן אותי אם אני טועה.
בקיט הבלאסטר מחובר ביו אס בי ישירות למחשב ואצלי הבלאסטר מחובר למכשיר עצמו (זה מכשיר חיצוני לא כרטיס פנימי) לכן לשלט אין דרייבר מוגדר בווינדוס (מדובר בשלט של ההאפאג 150).
תוכל לראות בתמונה הזו מהfaq שלהם שהם מדברים על החלפת דרייבר של שלט שמוגדר בהתקני היו אס בי:
http://www.byremote.com.au/Hip/MCEDevice.gif
בעוד שאצלי בהתקני היו אס בי בכלל לא מופיע השלט.
אם יש איזושהי דרך להוסיף את השלט למנהל ההתקנים תחת התקני היו אס בי אשמח לדעת.
אני חושב שזה שונה מהקיט ותקן אותי אם אני טועה.
בקיט הבלאסטר מחובר ביו אס בי ישירות למחשב ואצלי הבלאסטר מחובר למכשיר עצמו (זה מכשיר חיצוני לא כרטיס פנימי) לכן לשלט אין דרייבר מוגדר בווינדוס (מדובר בשלט של ההאפאג 150).
תוכל לראות בתמונה הזו מהfaq שלהם שהם מדברים על החלפת דרייבר של שלט שמוגדר בהתקני היו אס בי:
http://www.byremote.com.au/Hip/MCEDevice.gif
בעוד שאצלי בהתקני היו אס בי בכלל לא מופיע השלט.
אם יש איזושהי דרך להוסיף את השלט למנהל ההתקנים תחת התקני היו אס בי אשמח לדעת.