התלבטות בין שני פלזמות 42 פנסוניק PY800 לבין פיוניר 428
שלום לכולם.
אחרי סיבוב לא קטן בין החנויות המתמחות ויעוץ מקצועי מהאנשים מהשורה הראשונה בתחום.
הגעתי לשלב הסופי בין שני פלזמות 42 פנסוניק PY800 לבין הפיוניר 428.
ההתלבטות שלי היא קשה מאד ואני רוצה לבצע את הקנייה הטובה ביותר,בכל זאת מדובר בהרבה כסף ובפלזמות בין הטובות שיש היום בשוק.
החנות האחרונה שיצא לי להיות היתה ZMAX בתא,פגשתי שם את עופר בחור מקצועי ביותר שמאד עזר לי בהתלבטות בין השניים.
לפני שאני מחליט רציתי לשמוע ממכם מה עדיף בין השניים.
איך שאני רואה את זה יתרונות בפנסוניק, FULL HD, מנגנון להחלקת תמונה.
בפיוניר שחור, צבעים יותר יפים, עיבוד תמונה.
השימוש שלי הוא 50/50 HD ושידורי SD
עוד שאלה קריטית אני צופה ממרחק 3.5 מטרים האם בשידורי HD יש מצב שיראו תמונה טובה יותר בפיוניר בגלל העיבוד תמונה? או שהרזולוציה של הפנסוניק טובה יותר מעיבוד תמונה של הפיוניר?
אשמח מאד לקבל ממכם חוות דעת בנושא.
אחרי סיבוב לא קטן בין החנויות המתמחות ויעוץ מקצועי מהאנשים מהשורה הראשונה בתחום.
הגעתי לשלב הסופי בין שני פלזמות 42 פנסוניק PY800 לבין הפיוניר 428.
ההתלבטות שלי היא קשה מאד ואני רוצה לבצע את הקנייה הטובה ביותר,בכל זאת מדובר בהרבה כסף ובפלזמות בין הטובות שיש היום בשוק.
החנות האחרונה שיצא לי להיות היתה ZMAX בתא,פגשתי שם את עופר בחור מקצועי ביותר שמאד עזר לי בהתלבטות בין השניים.
לפני שאני מחליט רציתי לשמוע ממכם מה עדיף בין השניים.
איך שאני רואה את זה יתרונות בפנסוניק, FULL HD, מנגנון להחלקת תמונה.
בפיוניר שחור, צבעים יותר יפים, עיבוד תמונה.
השימוש שלי הוא 50/50 HD ושידורי SD
עוד שאלה קריטית אני צופה ממרחק 3.5 מטרים האם בשידורי HD יש מצב שיראו תמונה טובה יותר בפיוניר בגלל העיבוד תמונה? או שהרזולוציה של הפנסוניק טובה יותר מעיבוד תמונה של הפיוניר?
אשמח מאד לקבל ממכם חוות דעת בנושא.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ממרחק כזה תעשה Mind Switch ותתחיל להסתכל על פלזמות "50.
לא תהנה מהפוטנציאל הטמון בטלוויזיות האלה (למשל ה-FHD שיש בפנסוניק) ממרחק צפייה כזה.. 720P ו-1080P ייראו אותו דבר, וקטן קטן קטן
לא תהנה מהפוטנציאל הטמון בטלוויזיות האלה (למשל ה-FHD שיש בפנסוניק) ממרחק צפייה כזה.. 720P ו-1080P ייראו אותו דבר, וקטן קטן קטן
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לקנות מסך FHD 42 במרחק 3.5 מ' זה רק כדי להגיד שיש לך FHD. אפילו ב 50 " FHD במרחק 3.5 מ' לא רואים הבדל ל-HD READY .
אם אתה נעול על 42" לך על פיוניר - הם לא עושים יותר פלסמות בגדול כזה.
אם אתה נעול על 42" לך על פיוניר - הם לא עושים יותר פלסמות בגדול כזה.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......