שאלה| עובר מיס להוט, ממירים ושידורי HD
אני עובר מYES לHOT מאחר ונתנו לי הצעה כוללת HD ללא התחייבות ל3 שנים. ויש לי כמה שאלות.
1)איזה ממירים לבקש? (גם HD וגם רגיל)
2)האם באמת ערוץ 505 SPORTHD לא משדר שידור ישיר כלל?
3)איך איכות הצפיה בHD של HOT (איכות התמונה ולא איכות התוכן)
4)איך אני אמור לחבר גם את הממיר וגם את הPS3 למסך הLCD?
1)איזה ממירים לבקש? (גם HD וגם רגיל)
2)האם באמת ערוץ 505 SPORTHD לא משדר שידור ישיר כלל?
3)איך איכות הצפיה בHD של HOT (איכות התמונה ולא איכות התוכן)
4)איך אני אמור לחבר גם את הממיר וגם את הPS3 למסך הLCD?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אענה למה שאני יודע:
1. יש כיום רק ממיר HD מסוג אחד (Thompson), ולכן אין כל כך מה להתלבט. אם אתה מתקין ממירים רגילים נוספים בבית, הכי מומלצים אלה ה-Thompson Docsis וגם הממיר החדש שהוא דק וארוך ויש עליו לוגו של Powered by NDS.
3. לדעתי איכות נהדרת. מבחינה טכנית, האיכות הכי גבוהה היא בערוץ VOOM.
4. אני מניח שאתה שואל את זה בגלל שיש לך רק כניסת HDMI אחת במסך. פתרונות אפשריים:
א. לחבר את אחד המכשירים (PS3 או ממיר HD) בחיבור Component (מורכב מ-3 RCA-ים לוידאו ועוד 2 RCA-ים לאודיו) במקום HDMI. קומפוננט נותן איכות גבוהה כמעט כמו HDMI, והפשרה לא ממש מפריעה.
ב. לקנות ממתג HDMI (כמה מאות שקלים).
1. יש כיום רק ממיר HD מסוג אחד (Thompson), ולכן אין כל כך מה להתלבט. אם אתה מתקין ממירים רגילים נוספים בבית, הכי מומלצים אלה ה-Thompson Docsis וגם הממיר החדש שהוא דק וארוך ויש עליו לוגו של Powered by NDS.
3. לדעתי איכות נהדרת. מבחינה טכנית, האיכות הכי גבוהה היא בערוץ VOOM.
4. אני מניח שאתה שואל את זה בגלל שיש לך רק כניסת HDMI אחת במסך. פתרונות אפשריים:
א. לחבר את אחד המכשירים (PS3 או ממיר HD) בחיבור Component (מורכב מ-3 RCA-ים לוידאו ועוד 2 RCA-ים לאודיו) במקום HDMI. קומפוננט נותן איכות גבוהה כמעט כמו HDMI, והפשרה לא ממש מפריעה.
ב. לקנות ממתג HDMI (כמה מאות שקלים).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
2) אני לא מכיר ערוץ 505 SPORTHD.
כרגע יש 5 ערוצים:
ערוץ 500 - הוט דפינישן - סרטים וסדרות
510 - ספורט 5 HD - יש גם שידורים ישירים - ליגת אלופות, טניס (היה ווימבלדון), אולימפיאדה, ועוד. אל תצפה בקרוב לשידורים ישירים מספורט ישראלי, כי הם לא מצולמים ב HD.
511 - יורוספורט HD - גם כאן לא מעט שידורים חיים (הרבה טניס, אולימפיאדה, טור דה פראנס)
515 - נשיונל גיאוגראפיק HD
520 - ערוץ VOOM HD
כרגע יש 5 ערוצים:
ערוץ 500 - הוט דפינישן - סרטים וסדרות
510 - ספורט 5 HD - יש גם שידורים ישירים - ליגת אלופות, טניס (היה ווימבלדון), אולימפיאדה, ועוד. אל תצפה בקרוב לשידורים ישירים מספורט ישראלי, כי הם לא מצולמים ב HD.
511 - יורוספורט HD - גם כאן לא מעט שידורים חיים (הרבה טניס, אולימפיאדה, טור דה פראנס)
515 - נשיונל גיאוגראפיק HD
520 - ערוץ VOOM HD
ערן
הערה לקומפוננט
היי, שים לב רק, שאם אתה מחבר את ה - PS3 בחיבור קומפוננט, לא תוכל לראות סרטי בלו ריי ב - HDTV. הפי אס יוציא רזולוציה של 480P בלבד. בגלל שעל גבי קומפוננט אין HDCP.
תנו לי בבקש דוגמא לממתג HD שאתם ממליצים עליו.
ושאלה בבקשה לגבי האיכות. מה עדיף ממתג או קומפוננט אם אני בעיקר משחק ו צופה בסרטים רגילים (לא HD) - כאילו משתמש בPS3 לראות סרטים על הרשת (סרטים שנמצאים על המחשב)
EG99 סליחה אני התכוונתי לספורט 5 HD.
ושאלה בבקשה לגבי האיכות. מה עדיף ממתג או קומפוננט אם אני בעיקר משחק ו צופה בסרטים רגילים (לא HD) - כאילו משתמש בPS3 לראות סרטים על הרשת (סרטים שנמצאים על המחשב)
EG99 סליחה אני התכוונתי לספורט 5 HD.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אין לך סרטי בלו ריי שאתה צופה בהם ב-PS3, אז נראה לי שאתה יכול לחבר דווקא את ה-PS3 בקומפוננט.
שתי ביקורות לממתגי HDMI שפורסמו פה:
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%A2%D7%9D
http://www.hometheater.co.il/article013 ... ICY-BOX-IB
וכמובן, כל רסיבר כמעט שנמכר כיום כולל מיתוג ו/או עיבוד וידאו של כניסות HDMI.
שתי ביקורות לממתגי HDMI שפורסמו פה:
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%A2%D7%9D
http://www.hometheater.co.il/article013 ... ICY-BOX-IB
וכמובן, כל רסיבר כמעט שנמכר כיום כולל מיתוג ו/או עיבוד וידאו של כניסות HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"