שימוש בDUAL MONITOR?
אני רוצה לעבודה באותו כרטיס מסך עם שני מסכים - טלוויזיה ומחשב.
בעיקרון, דבר בסיסי, כולנו עשינו זאת עם EXTENDED VIEW ודומיהם.
אך זה לא ממש עצמאי, ופוקוס בין חלונות יכול ללכת לאיבוד מהר, גם קשה לתמרן בין החלונות הפעילים.
האם מישהו יודע איך לעשות הפרדה ,טובה, יותר בין שני המסכים? האם 2 כרטיסי מסך יעבדו טוב יותר מאחד בנושא הזה?
בעיקרון, דבר בסיסי, כולנו עשינו זאת עם EXTENDED VIEW ודומיהם.
אך זה לא ממש עצמאי, ופוקוס בין חלונות יכול ללכת לאיבוד מהר, גם קשה לתמרן בין החלונות הפעילים.
האם מישהו יודע איך לעשות הפרדה ,טובה, יותר בין שני המסכים? האם 2 כרטיסי מסך יעבדו טוב יותר מאחד בנושא הזה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני רוצה להגיע למצב שאישתי תוכל לעבוד על הלימודים שלה בחדר העבודה ועל אותו מחשב (הוא מחובר גם לTV בסלון) אני רוצה להריץ את אפליקציית הMEDIA CENTER שלי (בין אם זה MCE או SAGE) ולשלוט בא עם השלט, בלי שנפריע אחד לשני.
וחוץ מאפליקציית MEDIA CENTER הייתי רוצה גם את האפשרות לשחק במשחק מסוים עם הGAMEPADS שלי בלי להפריע לה, האם הצלחתם לעשות זאת עם EXTENEDED VIEW?
אני לא, כי כל פעם היינו "גונבים" את סמן העכבר איכשהו אחד לשני, למרות שאני לא צריך את העכבר, אני משתמש בשלט או GAMEPAD.
מה הפיתרון?
וחוץ מאפליקציית MEDIA CENTER הייתי רוצה גם את האפשרות לשחק במשחק מסוים עם הGAMEPADS שלי בלי להפריע לה, האם הצלחתם לעשות זאת עם EXTENEDED VIEW?
אני לא, כי כל פעם היינו "גונבים" את סמן העכבר איכשהו אחד לשני, למרות שאני לא צריך את העכבר, אני משתמש בשלט או GAMEPAD.
מה הפיתרון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: