SPDIF עדיף על חיבור 5.1?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
המחשב מחובר כרגע לרסיבר של קנווד דגם KRF-V5100D בחיבור SPDIF,
הפיענוח של הרסיבר לא משהו ונגיד ואני רואה סרט שהוא לא DD או DTS הרסיבר לא מבצע פיענוח סראונד כמו שצריך ובעצם מה שיוצא זה שאת האחוריים לא שומעים,
האם יותר טוב בשבילי אם אני יחבר את המחשב בחיבור אנלוגי 5.1 לרסיבר וככה לתת בעצם למחשב לבצע את הפיענוח בשביל הרסיבר?
תודה מראש
הפיענוח של הרסיבר לא משהו ונגיד ואני רואה סרט שהוא לא DD או DTS הרסיבר לא מבצע פיענוח סראונד כמו שצריך ובעצם מה שיוצא זה שאת האחוריים לא שומעים,
האם יותר טוב בשבילי אם אני יחבר את המחשב בחיבור אנלוגי 5.1 לרסיבר וככה לתת בעצם למחשב לבצע את הפיענוח בשביל הרסיבר?
תודה מראש
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

צודק,
כמה אמור לעלות 3 כבלים כמו שאני צריך?
כמה אמור לעלות 3 כבלים כמו שאני צריך?
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

הסרטים כן DD או DTS כי רשום לי במגבר שהוא עובר למצב כזה
לכל רסיבר יש את רמת הפיענוח שהוא עושה. חלקם עושים את זה טוב וחלקם לא.
לכן, כל אחד צריך לעשות את הבחירה, לפי האוזניים שלו, של מה עדיף, פיענוח חיצוני או פנימי.
פרט נוסף שיש לקחת בחשבון זה רמת ההגברה ברסיבר. במידה והרסיבר אינו בעל הגברה איכותית, שינוי לפיענוח איכותי יותר יתרום מעט מאוד לסאונד הכללי המופק מהרסיבר.
כאשר לרסיבר אין אפשרות לפענוח פנימי איכותי, כאן נכנס הסיפור של כרטיסי קול. וכאן יש הרבה מאוד בחירה שמתחילה מ- 70 שקלים וללא סוף... במידה ומשתמשים ביציאות האנלוגיות, איכות של כרטיס קול באה מאוד בחשבון!
לכן, כל אחד צריך לעשות את הבחירה, לפי האוזניים שלו, של מה עדיף, פיענוח חיצוני או פנימי.
פרט נוסף שיש לקחת בחשבון זה רמת ההגברה ברסיבר. במידה והרסיבר אינו בעל הגברה איכותית, שינוי לפיענוח איכותי יותר יתרום מעט מאוד לסאונד הכללי המופק מהרסיבר.
כאשר לרסיבר אין אפשרות לפענוח פנימי איכותי, כאן נכנס הסיפור של כרטיסי קול. וכאן יש הרבה מאוד בחירה שמתחילה מ- 70 שקלים וללא סוף... במידה ומשתמשים ביציאות האנלוגיות, איכות של כרטיס קול באה מאוד בחשבון!
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
האם התכוונת להגיד שלאיכותו של כרטיס הקול חשיבות ממדרגה ראשונה כאשר משתמשים ביציאות האנלוגיות שלו?טלוש כתב: במידה ומשתמשים ביציאות האנלוגיות, איכות של כרטיס קול באה מאוד בחשבון!...
(אם כן – אני מסכים אתך).
בהחלט!Joshua_G כתב:האם התכוונת להגיד שלאיכותו של כרטיס הקול חשיבות ממדרגה ראשונה כאשר משתמשים ביציאות האנלוגיות שלו?טלוש כתב: במידה ומשתמשים ביציאות האנלוגיות, איכות של כרטיס קול באה מאוד בחשבון!...
(אם כן – אני מסכים אתך)....