מתכנתי AMX ופרונטו
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
סליחה, אבל לא ממש הבנתי מה אתה מחפש.
יש לך בבית מוצרים של AMX ופרונטו, ואתה מחפש סיוע, או שאתה רוצה לעסוק במוצרים האלה באופן מקצועי ואתה מחפש להעסיק מתכנת במשרה?
אם מדובר בסיוע נקודתי עבורך, מתכנתים ל-AMX אתה יכול למצוא אצל חברות רבות- פאר טכנולוגיות, הד סינמה, כהנא, ארדן... (אני לא זוכר כרגע בע"פ את הרשימה, אבל אתה יכול להתחיל מהן).
לגבי פרונטו, אתה יכול להתחיל מטופ אודיו. הם מייבאים אותו אז הם בטוח יוכלו לעזור לך.
אם אתה מחפש מתכנת לעבודה קבועה, אתה מוזמן לפרסם בלוח.
יש לך בבית מוצרים של AMX ופרונטו, ואתה מחפש סיוע, או שאתה רוצה לעסוק במוצרים האלה באופן מקצועי ואתה מחפש להעסיק מתכנת במשרה?
אם מדובר בסיוע נקודתי עבורך, מתכנתים ל-AMX אתה יכול למצוא אצל חברות רבות- פאר טכנולוגיות, הד סינמה, כהנא, ארדן... (אני לא זוכר כרגע בע"פ את הרשימה, אבל אתה יכול להתחיל מהן).
לגבי פרונטו, אתה יכול להתחיל מטופ אודיו. הם מייבאים אותו אז הם בטוח יוכלו לעזור לך.
אם אתה מחפש מתכנת לעבודה קבועה, אתה מוזמן לפרסם בלוח.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
יוסי,
תודה על התגובה המהירה, אני מכיר את כל החברות שציינת
אני מחפש איזשהו תוכניתן פרילנס שיעשה עבורי איזשהו פרוייקט
לגבי הציוד, פרונטו יש לי בבית, AMX - אני אשיג את הציוד המתאים אם וכאשר ימצא תוכניתן מתאים...(כן, אני מודע לעלויות של AMX
)
תודה על התגובה המהירה, אני מכיר את כל החברות שציינת
אני מחפש איזשהו תוכניתן פרילנס שיעשה עבורי איזשהו פרוייקט
לגבי הציוד, פרונטו יש לי בבית, AMX - אני אשיג את הציוד המתאים אם וכאשר ימצא תוכניתן מתאים...(כן, אני מודע לעלויות של AMX
שלום וברכה
הנני בעל ידע בתכנות ובניה של מערכות amx crestron כולל תכנות מטריצה ותכנות פאנל בהתאם לדרישות הלקוח .
פתרון מהיר . ניתן להתקשר 0504994294 או דרך המייל .
פתרון מהיר . ניתן להתקשר 0504994294 או דרך המייל .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חברים, שמתם לב שההודעה מלפני שנתיים?