לפתיחת הערוץ ,רצוי לבדוק את נכונות הדבר לכל אזור , עם מח שרות לקוחות הוט !
בהוט הערוץ החדש 46 ביוגרפיה , חינם עד 31/10 ,לבדוק
guyezra ) ,
אני לא מבין
. הייתה מס ימים צפייה בערוץ זה . משום מה הוט סגרה את הצפייה בערוץ . אך כתוב בפס מידע תחתון כי הערוץ חנם עד 31/10 . מעניין מה מסתתר מאחורי דבר זה ?!
על כל פנים לפני הפתיחה של הערוץ לצפייה , רצוי מאד לבדוק עם הוט שהערוץ חינם עד 31/10 וכפי שהם מציינים בשיקופית בפס המדע .דבר אשר יהיה גם מתועד במערכת שלהם לגבך ! 
אני לא מבין
אצלי הוא פתוח. אצלך הערוץ סגור? דווקא ערוץ מעולה. טוב שהוא סוף סוף עלה בהוט. אחד הערוצים שכדאי לצפות בהם.puca כתב:guyezra ) ,![]()
אני לא מבין. הייתה מס ימים צפייה בערוץ זה . משום מה הוט סגרה את הצפייה בערוץ . אך כתוב בפס מידע תחתון כי הערוץ חנם עד 31/10 . מעניין מה מסתתר מאחורי דבר זה ?!
על כל פנים לפני הפתיחה של הערוץ לצפייה , רצוי מאד לבדוק עם הוט שהערוץ חינם עד 31/10 וכפי שהם מציינים בשיקופית בפס המדע .דבר אשר יהיה גם מתועד במערכת שלהם לגבך !
...
מדובר על מנויים של הוט אשר ערוץ זה נסגר אצלם משום מה לפני תום מתן הצפייה בחינם 31/10 !?levikon כתב:אצלי הוא פתוח. אצלך הערוץ סגור? דווקא ערוץ מעולה. טוב שהוא סוף סוף עלה בהוט. אחד הערוצים שכדאי לצפות בהם.puca כתב:guyezra ) ,![]()
אני לא מבין. הייתה מס ימים צפייה בערוץ זה . משום מה הוט סגרה את הצפייה בערוץ . אך כתוב בפס מידע תחתון כי הערוץ חנם עד 31/10 . מעניין מה מסתתר מאחורי דבר זה ?!
......
לפתיחת הערוץ רצוי מאד לבדוק עם שרות לקוחות של הוט למטרת תיעוד פתיחת הערוץ חינם עד 31/10!