בעיית כיול צבעים ובהירות
שלום לכולם
יש לי מערכת vista mce
ואני לא מצליח לכייל את התמונה של הטלויזיה (צבע בהירות ועוד) יש לי טלויזיה ישנה של סוני 34 אינטצ' והפקדים אצלה הם הכי גבוהים אך עדיין רואים את התמונה מעת חשוכה, האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לכייל את התמונה? הורדתי כבר איזה תוכנה מהאתר של nvidia אך זה לא עזר ברגע השהייתי ניכנס לMce שוב הכל היה מתאפס. האם יש תוסף ל-mce? תודה לכל העוזרים
יש לי מערכת vista mce
ואני לא מצליח לכייל את התמונה של הטלויזיה (צבע בהירות ועוד) יש לי טלויזיה ישנה של סוני 34 אינטצ' והפקדים אצלה הם הכי גבוהים אך עדיין רואים את התמונה מעת חשוכה, האם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לכייל את התמונה? הורדתי כבר איזה תוכנה מהאתר של nvidia אך זה לא עזר ברגע השהייתי ניכנס לMce שוב הכל היה מתאפס. האם יש תוסף ל-mce? תודה לכל העוזרים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
אם המסך ותיק, סביר להניח שהפוספורים בו דעכו. זו תופעה שלרוב מתרחשת במסכי CRT לאחר 3-4 שנים של שימוש.
לפי התיאור שלך, זה מקור הבעיה.
אם הפקדים על המקסימום CONTRAST, אז זה המקסימום שהמסך מסוגל לתת. תוודא שהיציאה של ה-HTPC מכוונת למקסימום תאורה.
דבר נוסף שיכול לעזור הוא הפחתת הגאמה. התוצאה היא תמונה יותר חלבית אך יותר ברורה במסכים ישנים.
לפי התיאור שלך, זה מקור הבעיה.
אם הפקדים על המקסימום CONTRAST, אז זה המקסימום שהמסך מסוגל לתת. תוודא שהיציאה של ה-HTPC מכוונת למקסימום תאורה.
דבר נוסף שיכול לעזור הוא הפחתת הגאמה. התוצאה היא תמונה יותר חלבית אך יותר ברורה במסכים ישנים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
אם זה המקסימום אור שהמסך יודע לתת איך תוכנה יכולה לגרום לו להיות חזק יותר?