[עזרה] כבל ממחשב לטלוויזית HDR
שלום.
יש לי טלוויזיה HDReady של סמסונג, וכרטיס מסך במחשב 8600GT שתומך ב HD
ורציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות כדי לראות סרטים HD מהמחשב בטלוויזיה בלי לפגום באיכות.
אמרו לי DVI TO DVI אבל ראיתי שזה יקר, אז אמרתי נשאל קודם לפני שיישרף הכסף על כבל לא נכון.
אין לי בעיה לקנות כבל יקר ואפילו מאוד יקר, העניין הוא שאני רוצה לוודא לפני זה שזה כבל שיעבוד לי.
קצת פרטים על הכרטיס מסך אם צריך:
Dual Dual-link DVI / TV-Out
תומך עד 2560X1600
HDCP Ready
NVIDIA PureVideo HD Technology
DirectX10
אז שוב, אני צריך לדעת איזה כבל לקנות, ואני צריך 15 מטר.
תודה לעוזרים , יוסי.
יש לי טלוויזיה HDReady של סמסונג, וכרטיס מסך במחשב 8600GT שתומך ב HD
ורציתי לדעת איזה כבל אני צריך לקנות כדי לראות סרטים HD מהמחשב בטלוויזיה בלי לפגום באיכות.
אמרו לי DVI TO DVI אבל ראיתי שזה יקר, אז אמרתי נשאל קודם לפני שיישרף הכסף על כבל לא נכון.
אין לי בעיה לקנות כבל יקר ואפילו מאוד יקר, העניין הוא שאני רוצה לוודא לפני זה שזה כבל שיעבוד לי.
קצת פרטים על הכרטיס מסך אם צריך:
Dual Dual-link DVI / TV-Out
תומך עד 2560X1600
HDCP Ready
NVIDIA PureVideo HD Technology
DirectX10
אז שוב, אני צריך לדעת איזה כבל לקנות, ואני צריך 15 מטר.
תודה לעוזרים , יוסי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חיבור DVI הקיים במחשב הוא בדרך כלל מסוג DVI-I ויש לו 2 סטים של פינים נפרדים כדי להעביר שני סוגים של ווידאו RGB.
חיבור במתאם DVI-VGA משתמש בפינים של הווידאו האנאלוגי והאיכות שלו זהה למה שתקבל מיציאת VGA רגילה
חיבור במתאם DVI-HDMI משתמש בפינים של הווידאו הדיגיטלי והאיכות שלו זהה למה שתקבל מ HDMI
אי אפשר לגשר בין הפינים של הווידאו הדיגיטלי לאנאלוגי ולכן אי אפשר להשתמש במתאמים כדי "להמיר" מתחום אחד לשני.
מבחינת איכות לגביך זה תלוי במסך וזה לא ממש משנה אם הוא HD Ready, HD Ready 1080p או סתם משהו אחר ולא ברור. אתה צריך לשבת עם חוברת המשתמש שקיבלת עם המסך ולברר מהם השידורים שהמסך שלך מוכן לקבל בכל אחת מהכניסות. ייתכן מאוד והוא יאפשר לך לקבל דרך כניסת ה PC רק רזולוציות שהן בפורמט 4:3.
והיה ובשתי הכניסות במסך אתה יכול לקבל בדיוק את אותן הרזולוציות אז עדיין יש את השאלה של איכות המעגלים והמעבד הפנימי במסך. ייתכן מאוד ותקבל תוצאות שונות כי המסך שלך לא מעבד ווידאו אנאלוגי באותה איכות כמו ווידאו דיגיטלי (או להיפך).
מה עדיף לך זו כבר שאלה שרק אתה תוכל לענות עליה.
חיבור במתאם DVI-VGA משתמש בפינים של הווידאו האנאלוגי והאיכות שלו זהה למה שתקבל מיציאת VGA רגילה
חיבור במתאם DVI-HDMI משתמש בפינים של הווידאו הדיגיטלי והאיכות שלו זהה למה שתקבל מ HDMI
אי אפשר לגשר בין הפינים של הווידאו הדיגיטלי לאנאלוגי ולכן אי אפשר להשתמש במתאמים כדי "להמיר" מתחום אחד לשני.
מבחינת איכות לגביך זה תלוי במסך וזה לא ממש משנה אם הוא HD Ready, HD Ready 1080p או סתם משהו אחר ולא ברור. אתה צריך לשבת עם חוברת המשתמש שקיבלת עם המסך ולברר מהם השידורים שהמסך שלך מוכן לקבל בכל אחת מהכניסות. ייתכן מאוד והוא יאפשר לך לקבל דרך כניסת ה PC רק רזולוציות שהן בפורמט 4:3.
והיה ובשתי הכניסות במסך אתה יכול לקבל בדיוק את אותן הרזולוציות אז עדיין יש את השאלה של איכות המעגלים והמעבד הפנימי במסך. ייתכן מאוד ותקבל תוצאות שונות כי המסך שלך לא מעבד ווידאו אנאלוגי באותה איכות כמו ווידאו דיגיטלי (או להיפך).
מה עדיף לך זו כבר שאלה שרק אתה תוכל לענות עליה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
טוב אוקיי אז החלטתי לקנות DVI TO HDMI
כי יש לי חיבור DVI בכרטיס מסך (זה חיבור HDMI עם מתאם ל DVI) ויש לי חיבור מחשב במסך שנקרא HDMI2 לחיבור כבל HDMI
בחוברת משתמש רשום שצריך כבל כזה DVI TO HDMI
אז אני סגור על זה מצאתי כבל 15 מטר ב 260 שקל
אני אולי מזמין מחר
רק רציתי לברר איתך Catskinner לגבי מה שאמרת.
אני לא הבנתי בדיוק למה התכוונת אתה יכול להיות יותר ספציפי?
והנה החוברת באתר של סמסונג אם אתה יכול לעזור לי דרך זה:
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... N/main.htm
שלי זה LE40R88BD
תודה על העזרה.
ודרך אגב, זה רשום בדף של On-Screen Display:
In PC Mode, only "16:9" and "4:3" mode can be adjusted.
אבל אני לא יודע אם חיבור HDMI/DVI זה PC Mode..
כי יש לי חיבור DVI בכרטיס מסך (זה חיבור HDMI עם מתאם ל DVI) ויש לי חיבור מחשב במסך שנקרא HDMI2 לחיבור כבל HDMI
בחוברת משתמש רשום שצריך כבל כזה DVI TO HDMI
אז אני סגור על זה מצאתי כבל 15 מטר ב 260 שקל
אני אולי מזמין מחר
רק רציתי לברר איתך Catskinner לגבי מה שאמרת.
אני לא הבנתי בדיוק למה התכוונת אתה יכול להיות יותר ספציפי?
והנה החוברת באתר של סמסונג אם אתה יכול לעזור לי דרך זה:
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... N/main.htm
שלי זה LE40R88BD
תודה על העזרה.
ודרך אגב, זה רשום בדף של On-Screen Display:
In PC Mode, only "16:9" and "4:3" mode can be adjusted.
אבל אני לא יודע אם חיבור HDMI/DVI זה PC Mode..