המלצה לנגן DVD ו- SACD איכותי
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יהושע,
אולי הדנון לא ישמע טוב ב-CDS כמו המרידיאן שלך אך הואעדיין שם בכיס הקטן הרבה נגני CDS יעודיים. מדובר בליין הטוב ביותר של דנון, בה הם השקיעו את הטוב ביותר שיש להם. הרסיבר המקביל באותה הסדרה שיש לו את אותו ה-DAC עולה בערך את אותו המחיר בחו"ל.
מדובר בטוב ביותר שיש לדנון להציע.
אולי הדנון לא ישמע טוב ב-CDS כמו המרידיאן שלך אך הואעדיין שם בכיס הקטן הרבה נגני CDS יעודיים. מדובר בליין הטוב ביותר של דנון, בה הם השקיעו את הטוב ביותר שיש להם. הרסיבר המקביל באותה הסדרה שיש לו את אותו ה-DAC עולה בערך את אותו המחיר בחו"ל.
מדובר בטוב ביותר שיש לדנון להציע.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
יש לי גם את ה757AI PIONEER ופעם אחת לא שמעתי אותו בSACD או DVD AUDIO
(אין לי כותרים..)אך אני משאיר אותו בגלל הI LINK

- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יהושע,
במחיר כזה כך את DENON שהזכרת בעיניים עצומות.
מעניין איך הוא ב-CD בהשוואה ל-MERIDIAN, יש לי חשש שהוא לא יהיה יותר גרוע..
במחיר כזה כך את DENON שהזכרת בעיניים עצומות.
מעניין איך הוא ב-CD בהשוואה ל-MERIDIAN, יש לי חשש שהוא לא יהיה יותר גרוע..
- michael123
- חבר מכור קשה

גם אפשר לעשות downmix (אם תקח את DENON), אבל יש גם layer בדר"כ stereo SACDJoshua_G כתב:מה שמעניין אותי בשלב זה את איכות האודיו והווידיאו בתקליטורי DVD . אני מעוניין באיכות הגבוהה ביותר הקיימת בתחומים אלה.MartinHSabag כתב:כמה כותרי SACD יש לך?...
תקליטורי SACD כנראה יצטרפו בהמשך – בהנחה שניתן לעשות להם Down Mix ל- 2 ערוצים....
ל-DENON יש 6 יציאות ל-5.1 ועוד 2 יציות ל-downmix
- michael123
- חבר מכור קשה

יש DAC שמקבל DSD דרך firewire?danlior כתב:זה היתרון ב-DAC חיצוני - הכל מחובר אליו והכל נשמע ניפלא.MartinHSabag כתב:ועדיין אני חושב שהפיענוח שלא לא יהיה איכותי בהרבה (אם בכלל) מרסיבר חדש וממוצע בן ימנו ולבטח עיבוד התמונה שלו ייפול מפרוססור חיצוני כמו DVDO....
מה שכן, בספינות דגל עתירות פיצ'רים ודולרים בהחלט עדיף לחבר את המכשיר אנאלוגית לרסיבר (או לאינטגרייטד) כי איכות ה-DAC שלהם טובה משל הרסיבר הממוצע....
מדובר על SACD
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
איני מצפה לאיכות כמו המרידיאן – אני מעוניין באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD .danlior כתב: אולי הדנון לא ישמע טוב ב-CDS כמו המרידיאן שלך אך הוא עדיין שם בכיס הקטן הרבה נגני CDS יעודיים....
איך זה מתקשר עם השאלות שלי?ADICT כתב:יש לי גם את ה757AI PIONEER ופעם אחת לא שמעתי אותו בSACD או DVD AUDIO![]()
...
לא נראה לי שהוא יגיע לרמה של המרידיאן בתקליטורי CD – ולא ביקשתי דבר כזה. אני מסתפק באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD וכן באיכות גבוהה מאד בתקליטורי SACD . בהתרשמותי, קל יותר להגיע לאיכות צמרת בתקליטורי SACD מאשר בתקליטורי CD – משום שהם מקודדים מלכתחילה באיכות הרבה יותר גבוהה.michael123 כתב: מעניין איך הוא ב-CD בהשוואה ל-MERIDIAN, יש לי חשש שהוא לא יהיה יותר גרוע.....
לא מתקשר וסליחה שהתערבתיJoshua_G כתב:איני מצפה לאיכות כמו המרידיאן – אני מעוניין באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD .danlior כתב: אולי הדנון לא ישמע טוב ב-CDS כמו המרידיאן שלך אך הוא עדיין שם בכיס הקטן הרבה נגני CDS יעודיים....
איך זה מתקשר עם השאלות שלי?ADICT כתב:יש לי גם את ה757AI PIONEER ופעם אחת לא שמעתי אותו בSACD או DVD AUDIO![]()
...
לא נראה לי שהוא יגיע לרמה של המרידיאן בתקליטורי CD – ולא ביקשתי דבר כזה. אני מסתפק באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD וכן באיכות גבוהה מאד בתקליטורי SACD . בהתרשמותי, קל יותר להגיע לאיכות צמרת בתקליטורי SACD מאשר בתקליטורי CD – משום שהם מקודדים מלכתחילה באיכות הרבה יותר גבוהה.michael123 כתב: מעניין איך הוא ב-CD בהשוואה ל-MERIDIAN, יש לי חשש שהוא לא יהיה יותר גרוע........
- michael123
- חבר מכור קשה

אם תקנה DENON, מסקרן אותי המבחן ב-CDJoshua_G כתב:איני מצפה לאיכות כמו המרידיאן – אני מעוניין באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD .danlior כתב: אולי הדנון לא ישמע טוב ב-CDS כמו המרידיאן שלך אך הוא עדיין שם בכיס הקטן הרבה נגני CDS יעודיים....
...
לא נראה לי שהוא יגיע לרמה של המרידיאן בתקליטורי CD – ולא ביקשתי דבר כזה. אני מסתפק באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל באודיו מתקליטורי DVD וכן באיכות גבוהה מאד בתקליטורי SACD . בהתרשמותי, קל יותר להגיע לאיכות צמרת בתקליטורי SACD מאשר בתקליטורי CD – משום שהם מקודדים מלכתחילה באיכות הרבה יותר גבוהה.michael123 כתב: מעניין איך הוא ב-CD בהשוואה ל-MERIDIAN, יש לי חשש שהוא לא יהיה יותר גרוע........
(האמת, יש לגיסי MERIDIAN, אני יכול לעשות את זה בעצמי)
אני בדיוק החלפתי לפני שבועיים את הפיוניר 600 ב OPPO981HD.
ההתייחסות כאן היא בעיקר לסאונד - שזה פחות עניין אותי.
מבחינת התמונה הפיוניר, ואני מעריץ שלהם בדרך כלל, היה אסון נוראי. אם אתה מחפש לנצל מסך HD או READY - הפיוניר לא עושה כלום. אפסקייל שלו כאילו לא היה קיים.
ה OPPO זה עולם אחר ממש - ובחנתי גם נגנים של DENON בסביבות 4000 ש"ח - מבחינת התמונה אין הבדל. הOPPO מראה תמונה מדהימה אצלי עם HD READY ואפ סקייל ל1080I.
בכל מקרה אני לא אוהב להמליץ מה כן - אבל מניסיון מה לא - לדעתי אל תתקרב לפיוניר.
OPPO דרך אגב יש SACD וDVD אודיו, עם כל היציאות הרלוונטיות - והוא נשמע טוב מאד בניגון סרטים, חיבור קואקסלי רגיל לרסביר דנון איכותי, שעושה את הפיענוח בעצמו - ולא נופל מהפיוניר גם מהבחינה הזו.
ההתייחסות כאן היא בעיקר לסאונד - שזה פחות עניין אותי.
מבחינת התמונה הפיוניר, ואני מעריץ שלהם בדרך כלל, היה אסון נוראי. אם אתה מחפש לנצל מסך HD או READY - הפיוניר לא עושה כלום. אפסקייל שלו כאילו לא היה קיים.
ה OPPO זה עולם אחר ממש - ובחנתי גם נגנים של DENON בסביבות 4000 ש"ח - מבחינת התמונה אין הבדל. הOPPO מראה תמונה מדהימה אצלי עם HD READY ואפ סקייל ל1080I.
בכל מקרה אני לא אוהב להמליץ מה כן - אבל מניסיון מה לא - לדעתי אל תתקרב לפיוניר.
OPPO דרך אגב יש SACD וDVD אודיו, עם כל היציאות הרלוונטיות - והוא נשמע טוב מאד בניגון סרטים, חיבור קואקסלי רגיל לרסביר דנון איכותי, שעושה את הפיענוח בעצמו - ולא נופל מהפיוניר גם מהבחינה הזו.
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אבל זה מעניין אותי...cohensha כתב: ההתייחסות כאן היא בעיקר לסאונד - שזה פחות עניין אותי....
האם בחנת את כל הדגמים של פיוניר? או שזאת רק תחושת בטן?cohensha כתב: בכל מקרה אני לא אוהב להמליץ מה כן - אבל מניסיון מה לא - לדעתי אל תתקרב לפיוניר....
- michael123
- חבר מכור קשה

נגנים של פיוניר לא נחשבים לנירבנה של ה-sound
היה לי גם פעם נגן DVD של פיוניר, אפילו כ-transport ההבדל בשידרוג ל-DENON היה שמיים וארץ
היה לי גם פעם נגן DVD של פיוניר, אפילו כ-transport ההבדל בשידרוג ל-DENON היה שמיים וארץ
- michael123
- חבר מכור קשה

דרך יציאות האנלוגיות בניגון SACD?Joshua_G כתב:האם אף לא אחד מהדגמים שלהם מפיק סאונד איכותי?michael123 כתב:נגנים של פיוניר לא נחשבים לנירבנה של ה-sound...
איזה נגנים נחשבים לבעלי הסאונד האיכותי ביותר?...
DAC של דנון מאוד "מושקע", לכן קניתי אותו בזמנו (הדגם יותר פשוט ממה שאתה רוצה לקנות היום ב-6K קניתי לפני 4 שנים ב-14K..)
על פיוניר, כאמור לא ממליץ לך להסתכל, חבל על הזמן שלך.
TEAC ISOTERIC לא יודע אם בכלל יש בארץ, נורא יקרים
http://stereophile.com/hirezplayers/1007eso/
שמעתי שבחים על AYRE ו-CLASSE
יש גם ל-LINN נגן אוניברסלי, אבל $$$
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לפני שכל כך ממהרים להשמיץ את פיוניר באיכות ניגון CD/SACD,בדקתם את המכשיר הזה?
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=10
(גילוי נאות,יש לי אותו,ובעבר היה לי את ה-696,הדגם שקדם ל600/610).
(גילוי נאות,יש לי אותו,ובעבר היה לי את ה-696,הדגם שקדם ל600/610).
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- michael123
- חבר מכור קשה

CD בשרשור זה מחוץ ל-scope,Kosh כתב:לפני שכל כך ממהרים להשמיץ את פיוניר באיכות ניגון CD/SACD,בדקתם את המכשיר הזה?
(גילוי נאות,יש לי אותו,ובעבר היה לי את ה-696,הדגם שקדם ל600/610)....
אתה שומע SACD דרך יציאות אנלוגיות?
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אכן ביציאות האנלוגיות.יש לי את האלבומים המחודשים של דפש מוד שיצאו בגירסאות
SACD והן נשמעות מדהים,גם במצב רב ערוצי וגם בדו ערוצי-המצב הדו ערוצי בשיכבת ה-SACD
נשמע הרבה יותר טוב משכבת ה-CD AUDIO הרגילה שבאותו הדיסק.
SACD והן נשמעות מדהים,גם במצב רב ערוצי וגם בדו ערוצי-המצב הדו ערוצי בשיכבת ה-SACD
נשמע הרבה יותר טוב משכבת ה-CD AUDIO הרגילה שבאותו הדיסק.
Vintage audio is a way of life