המלצה לנגן DVD ו- SACD איכותי
אתה יכול ללכת על פיוניר DV600 כולל HDMI UPSCALING בסביביות 650 שח(גם אני מתכנן עליו 
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
האם שמעת את איכות השמע שלו ביציאות האנלוגיות?ADICT כתב:אתה יכול ללכת על פיוניר DV600 כולל HDMI UPSCALING בסביביות 650 שח(גם אני מתכנן עליו...
האם ראית ושמעת אותו בהשוואה למכשירים אחרים?
מדוע לדעתך הוא איכותי ביותר גם בווידיאו וגם באודיו?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
DENON, SONY, MARANTZ
אבל הם לא זולים (2000 דולר ויותר - חדשים)
אבל הם לא זולים (2000 דולר ויותר - חדשים)
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מה שמעניין אותי בשלב זה את איכות האודיו והווידיאו בתקליטורי DVD . אני מעוניין באיכות הגבוהה ביותר הקיימת בתחומים אלה.MartinHSabag כתב:כמה כותרי SACD יש לך?...
תקליטורי SACD כנראה יצטרפו בהמשך – בהנחה שניתן לעשות להם Down Mix ל- 2 ערוצים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לא בהכרח.MartinHSabag כתב:סאונד מ-DVD הרי ממילא יועבד ע"י הרסיבר (אתה תחבר אותו דיגיטלית, לא?) ולגבי הוידאו, אז לדעתי עדיף להשקיע בפרוססור חיצוני......
אם עיבוד הסאונד בנגן DVD הוא ממש איכותי (ויש כאלה) – הוא לא יעבור עיבוד ברסיבר.
מהן ההמלצות למעבדים חיצוניים?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
נו.. בין הטובים היו SONY של סדרה ES
שלי - DENON A11 - לא רע
שלי - DENON A11 - לא רע
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה מתכוון לחבר את הנגן בצורה אנלוגית לרסיבר?Joshua_G כתב:לא בהכרח.MartinHSabag כתב:סאונד מ-DVD הרי ממילא יועבד ע"י הרסיבר (אתה תחבר אותו דיגיטלית, לא?) ולגבי הוידאו, אז לדעתי עדיף להשקיע בפרוססור חיצוני......
מהן ההמלצות למעבדים חיצוניים?...
אתה מכיר נגנים כאלו איכותיים עם פיענוח DTS ?
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יתכן ש- DVD-A1XV-SP Danon.MartinHSabag כתב:אתה מתכוון לחבר את הנגן בצורה אנלוגית לרסיבר?Joshua_G כתב:לא בהכרח.MartinHSabag כתב:סאונד מ-DVD הרי ממילא יועבד ע"י הרסיבר (אתה תחבר אותו דיגיטלית, לא?) ולגבי הוידאו, אז לדעתי עדיף להשקיע בפרוססור חיצוני......
מהן ההמלצות למעבדים חיצוניים?...
אתה מכיר נגנים כאלו איכותיים עם פיענוח DTS ?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה היתרון ב-DAC חיצוני - הכל מחובר אליו והכל נשמע ניפלא.MartinHSabag כתב:ועדיין אני חושב שהפיענוח שלא לא יהיה איכותי בהרבה (אם בכלל) מרסיבר חדש וממוצע בן ימנו ולבטח עיבוד התמונה שלו ייפול מפרוססור חיצוני כמו DVDO....
מה שכן, בספינות דגל עתירות פיצ'רים ודולרים בהחלט עדיף לחבר את המכשיר אנאלוגית לרסיבר (או לאינטגרייטד) כי איכות ה-DAC שלהם טובה משל הרסיבר הממוצע.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
המלצה לנגן DVD ו- SACD איכותי
שלום,
באותו עניין, האם נגן כמו זה שהוזכר (דנון DVD-A1XV-SP ׂ) נותן גם איכות שמע טובה ב CD ?
האם מישהו מכיר את הנגן ועשה השוואה בינו לבין נגן CD ייעודי והשוואה של פענוח DTS של הנגן לעומת פענוח של רסיבר ק"ב ?
ובכלל, מה ההמלצה לגבי מי ששומע בעיקר מוזיקה רב-ערוצית (הופעות ב DTS ומדיה SACD ) ומעט במוזיקה בסטריאו?
האם להשקיע בנגן כזה או בנגן פשוט יותר (כמו הפיוניר 600 ) ולהוסיף נגן CD ייעודי ופרוססור חיצוני ? עדין יש בעיה לגבי SACD שאיכותו בפיוניר 600 בסיסית למדי...
תודה
ארז
באותו עניין, האם נגן כמו זה שהוזכר (דנון DVD-A1XV-SP ׂ) נותן גם איכות שמע טובה ב CD ?
האם מישהו מכיר את הנגן ועשה השוואה בינו לבין נגן CD ייעודי והשוואה של פענוח DTS של הנגן לעומת פענוח של רסיבר ק"ב ?
ובכלל, מה ההמלצה לגבי מי ששומע בעיקר מוזיקה רב-ערוצית (הופעות ב DTS ומדיה SACD ) ומעט במוזיקה בסטריאו?
האם להשקיע בנגן כזה או בנגן פשוט יותר (כמו הפיוניר 600 ) ולהוסיף נגן CD ייעודי ופרוססור חיצוני ? עדין יש בעיה לגבי SACD שאיכותו בפיוניר 600 בסיסית למדי...
תודה
ארז
- danlior
- חבר מכור קשה

לא הסברתי את עצמי נכון, התכוונתי למכשירי DVD איכותיים. עדיף לחברם למגבר בצורה אנאלוגית מאשר דיגיטלית לרסיבר ולהשתמש ב-DAC שלו.MartinHSabag כתב:מי מתעסק עם פרוססורי אודיו רב ערוציים כיום?
יש לך כזה שתומך בפורמטים החדשים?...
- danlior
- חבר מכור קשה

ארז,ארז_וחני כתב:שלום,
תודה
ארז...
בסיסית זו לא מילה! הפיוניר מנגן SACD אך לא נותן SACD QUALITY יש לי נגן כזה, הוא מנגן SACD אך האיכות שיוצאת לא טובה מ-CDS באיכות טובה ואם אני משתמש בו גם כמפענח DTS או DD התוצאה עלובה למדיי מול המפענחים של הרסיבר שלי.
לא התנסתי בעצמי אך בכל מקום בו אני קורא, נגני היי-אנד מקבלים פידבקים מעולים. מה שמיוחד הוא שבימים אילו, נגני DVD נעלמים מהשוק ונגנים שנמכרו באלפי דולרים נמכרים היום במאות ואפילו בפחות ביד שניה. אין מה להשוות ביניהם לפיוניר העולה 1,000 ש"ח חדש. גם ובמיוחד באיכות אודיו.
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הנגן דנון המדובר נמכר בזמנו בארה"ב בסביבות $6,000 . היום ניתן להשיג אותו בארץ תמורת 6,000 ₪!MartinHSabag כתב:מי מתעסק עם פרוססורי אודיו רב ערוציים כיום?
יש לך כזה שתומך בפורמטים החדשים?...
בביקורת משנת 2006 באתר What Hi-Fi הוא הוכתר כנגן ה- DVD הטוב בעולם.
מביקורות משתמשים ראיתי שאיכות הסאונד שלו בנגינת CD מתקרבת לזאת של נגן CD ייעודי איכותי.
לא נראה לי שרסיבר כלשהו ייתן את אותה רמת איכות סאונד 5.1 בתקליטורי DVD .
האם קיים מעבד רב-ערוצי באיכות כזאת ובמחיר דומה?
-
Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מביקורות משתמשים ראיתי שאיכות הסאונד שלו בנגינת CD מתקרבת לזאת של נגן CD ייעודי איכותי.ארז_וחני כתב: באותו עניין, האם נגן כמו זה שהוזכר (דנון DVD-A1XV-SP ׂ) נותן גם איכות שמע טובה ב CD ?
האם מישהו מכיר את הנגן ועשה השוואה בינו לבין נגן CD ייעודי והשוואה של פענוח DTS של הנגן לעומת פענוח של רסיבר ק"ב ?...
בראותי את הבדל האיכות בתקליטורי CD בין המעבד ברסיבר שלי (שהוא חדיש וטוב) לבין נגן CD מעולה – מזה אני מקיש לגבי השיפור באיכות הסאונד באודיו רב-ערוצי מתקליטורי DVD . כוונתי לתקליטורי DVD רגילים – איני מאזין ואין לי כוונה להאזין לאודיו רב-ערוצי. בתקליטורי SACD , אם וכאשר יגיעו, אשתמש רק בערוץ 2.0 של ה- SACD .