האם מישהו התנסה באוזניות ויכול לתת את רשמיו ?
בנוסף, ראיתי שיש כל מיני דגמים באינטרנט ולא ממש הבנתי מה ההבדלים. אם מישהו יודע אותם ומה ההבדל במחירים - אשמח לדעת.
אני מאד רגיש ללחץ סביב האזניים שאזניות כאלו עושות, בגלל זה אני לא סובל אזניות, אבל זה אני
הסנהייזר היקרות מרופדות עם ספוגים רכים יותר אז הן עדיפות בעיניי, לא רק באספקטים של סאונד נטו
לא זוכות לחשיפה רבה, אבל כן נשמעות טוב יותר מהרבה דברים אחרים בתקציב שלהן. צליל מצוין ואופייני ל-AKG. קח בחשבון שיש הרבה גרסאות 240S 240M 240DF ועוד לא מעט.
yairf, בעיקרון אני איתך. אני גם לא יכול לשמוע שעות באוזניות וזו כבר מגבלה של האוזניות.
anatoli15, תודה על ההערה. אני מודע לזה ואני בודק את זה טרם השמיעה והקניה. ככל הנראה מדובר ב k240 mkII ואני אדע מחר באופן סופי את הדגם. בכל מקרה הקניה היא מכלי זמר ככה שאם אתה יודע איזה דגם בדיוק הם מחזיקים אני אשמח אם תכתוב.
התרשמתי מהם היום בחנות 'כלי זמר' - לצערי לא לטובה. הסאונד לא ממש הזכיר את ה k55 שברשותי והן מאוד לא היו לטעמי (בעיקר בתחום הנמוכים). יתכן וכי לשימושי סטודיו הם מתאימים יותר.
בכל אופן יצא לי לשמוע את ה hd-515 hd-555 של סנהייזר ואין ספק כי ה hd-555 הן האוזניות הבאות שלי.