כידוע לפני כחודש שדרגתי את הארון (CABINET) שמאכלס את המסך שלי. הוא שודרג במספר המקומות של רכיבים, מקום לשלטים, עוד מגרות נחוצות ל-DVD ודיסקים שנרכשו ונגמר להם המקום.
בנוסף, הוספתי דלת שירות לארון אשר מסתיר את הכבלים והחיבורים אך מאפשר לי להגיע לשם לגיחות היומיות בשיפור החיבורים, ניסיונות וחיבורי הציוד השונים.
השדרוג לא נעשה סתם כך, אלא כחלק מהשדרוג הגדול שאני כבר מתכנן זמן רב.
המסך הקיים (42MXE10) הועבר לאחר כבוד לחדר השינה, שם הוא כרגע מחובר ל-STREAMER דרך חיבור רשת ע"ג קוי חשמל... השלט הכסוף של יס עובד יפה עם המסך של פיוניר והפונקציה היחידה שחסרה לי כרגע זה המעבר בין יחסי המסך...
המסך החדש (LX5090H) הותקן בסלון ומשמש כרגע כמקור חום מרכזי לחדר
מכיוון שעדיין לא סיימתי את כל הקינפוגים והוא עדיין לא כוייל, אין לי כרגע מה להוסיף עליו (חוץ מזה שהוא מגנט אבק, אבל נראה מדהים...) בקרוב דיווחים.
לצערי הוא הגיע עם ספר ברוסית, כך שאני כרגע מוריד לא רק את הספר שלו אלא גם את עדכון ה-FIRMWARE שכבר יצא לו. הופתעתי לגלות שה-HOME GALLERY עובד הרבה יותר טוב משחשבתי בחלומות הורודים שלי, אך עדיין יש לי בעיות שדורשות טיפול בתחום האודיו (לא הצלחתי להוציא מהמסך אודיו דיגיטלי כשהוא במצב STREAMING).
ה-GUI החדש יפה מאוד וזהה לגירסא האמריקאית (5020). השחורים מדהימים, אך נגלה כל זאת לעומק רב יותר היום בערב כשהאורות יכבו ונתחיל במשימת הכיול שלנו.
אני רוצה לציין לטובה את עמי מהעולם הדיגיטלי שההזמנה נעשתה דרכו, את אריק שתאם הכל מולי וכמובן את אוהד שעשה עבודה יוצאת מהכלל ויצא מדרכו בכדי לוודא שכל כבל מחובר בדיוק נכון וכל דבר יצא מושלם.
אני די מותש (עדיין יש עוד דברים בדרך, ועוד דברים שצריך לבדוק ולתאם), אך מכיוון שחיכיתי כמעט שנתיים בין השדרוג הקודם לנוכחי, ההבדל הוא דרמטי ביותר. מצפה בכליון עיניים לצפות במסך היום בערב. ויש כמובן הרבה מאוד תכנים שממתינים לי לאירוע...