1080 גמגם עד שהתקנתי COREAVC
סרטי 1080P שלא היו על מסך מלא (עם שוליים ) עבדו טוב .. אבל סרטי 1080P במסך מלא עבדו טוב אבל הקול לא התאים לדיבור.. וקצת גמגם ..
יש לי מחשב חדש וטוב . כפי שהמליצו לי כאן בפורום נכנסתי למאפיינים של FFDSHOW וסימנתי ב H264/AVC - disable לאחר מכן התקנתי את COREAVC והסרט עבד מעולה !!
שאלה -- האם כעת איכות הסרט (איכות התמונה ) תהיה פחות טובה ? או שאין כל קשר והיא תישאר אותו הדבר בדיוק כמו לפני שסימנתי ב FFDSHOW לא לפענח H264 ? ..(ההגדרות הרגילות .. לפני התקנת COREAVC)
והשאלה שנייה -- האם להשאיר את COREAVC כמפענח לסרטי HD או רק כאשר אני רואה סרטי 1080P .. כי לרוב אני רואה 720P ו720P עובד לי מצויין גם בלי COREAVC,
כי הבנתי שהתוכנה מנצלת הרבה ממשאבי המחשב .. כלומר מכבידה עליו מעט .. לא ?
יש לי מחשב חדש וטוב . כפי שהמליצו לי כאן בפורום נכנסתי למאפיינים של FFDSHOW וסימנתי ב H264/AVC - disable לאחר מכן התקנתי את COREAVC והסרט עבד מעולה !!
שאלה -- האם כעת איכות הסרט (איכות התמונה ) תהיה פחות טובה ? או שאין כל קשר והיא תישאר אותו הדבר בדיוק כמו לפני שסימנתי ב FFDSHOW לא לפענח H264 ? ..(ההגדרות הרגילות .. לפני התקנת COREAVC)
והשאלה שנייה -- האם להשאיר את COREAVC כמפענח לסרטי HD או רק כאשר אני רואה סרטי 1080P .. כי לרוב אני רואה 720P ו720P עובד לי מצויין גם בלי COREAVC,
כי הבנתי שהתוכנה מנצלת הרבה ממשאבי המחשב .. כלומר מכבידה עליו מעט .. לא ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-FFDShow אכן נותן איכות תמונה טובה יותר מה-CoreAVC, ולכן מומלץ להשתמש בו בשביל סרטים באיכות 720P.
יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית עם פרופילים ב-FFDShow, למשל שאם רזולוציית הסרט גבוהה מ-1280 על 720 או אם מופיע בשם הקובץ שלו "1080P" הוא יבחר פרופיל שבו H.264 הוא ב-Disabled.
יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית עם פרופילים ב-FFDShow, למשל שאם רזולוציית הסרט גבוהה מ-1280 על 720 או אם מופיע בשם הקובץ שלו "1080P" הוא יבחר פרופיל שבו H.264 הוא ב-Disabled.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

FFDSHOW
לא הצלחתי לעשות את זה. כשמפעילים או מכבים את הקודק 264 בפרופיל כלשהו של FFDSHOW, הוא מכובה או מופעל בהתאם בכל הפרופילים האחרים.pixies כתב:ה-FFDShow אכן נותן איכות תמונה טובה יותר מה-CoreAVC, ולכן מומלץ להשתמש בו בשביל סרטים באיכות 720P.
יש אפשרות לעשות את זה אוטומטית עם פרופילים ב-FFDShow, למשל שאם רזולוציית הסרט גבוהה מ-1280 על 720 או אם מופיע בשם הקובץ שלו "1080P" הוא יבחר פרופיל שבו H.264 הוא ב-Disabled....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא ניסיתי עדיין בעצמי. קרא כאן, החל מהודעה #34:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... A&start=45
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... A&start=45
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
CoreAVC הוא מפענח התוכנה המהיר ביותר שיש ל H.264/VC-1 והוא גם לא מכביד על המחשב, כך שאם המטרה שלך היא להקל על המחשב אז אתה מפספס פה משהו בגדול בהעברת הפענוח ל ffdshow.
ffdshow לעומתו צורך הרבה יותר משאבים אבל מסוגל לתת תמונה טובה יותר והוא גם מפענח את יתר הפורמטים לאודיו ווידאו. בקיצור,טוב לך עם CoreAVC? אז תשתמש בו לכל מה שמקודד ל H.264 ולזה לא חשוב אם הוא 1080 או 720 ותשתמש ב ffdshow ליתר הפורמטים - כמו DIVX/XVID שבהם הוא נותן תמונה טובה יותר מהמפענחים הרשמיים וגם מכביד פחות על המחשב.
ffdshow לעומתו צורך הרבה יותר משאבים אבל מסוגל לתת תמונה טובה יותר והוא גם מפענח את יתר הפורמטים לאודיו ווידאו. בקיצור,טוב לך עם CoreAVC? אז תשתמש בו לכל מה שמקודד ל H.264 ולזה לא חשוב אם הוא 1080 או 720 ותשתמש ב ffdshow ליתר הפורמטים - כמו DIVX/XVID שבהם הוא נותן תמונה טובה יותר מהמפענחים הרשמיים וגם מכביד פחות על המחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.