הד ארצי מצטרפת לשוק ה"בלו ריי"
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ברור...אזרה כתב:כל הכבוד להד ארצי.
אגב הם בדיוק מדברים על הסרטים שיצאו בבלוריי ומופיעים בפרומואים של הבלוריי בחו"ל.
לא כתוב אם הם מתכוונים להשכרה או בשלב הראשון למכירה בלבד....
הם מדברים כאילו הם מחליטים איזה סרטים להוציא או לחדש...
מגוחכים. בסך הכל מוסיפים תרגום.
יש לומר שהחזרתי כמה DVDים שלהם לספריית וידאו, ודרשתי החזר אחרי שראיתי שהם מכניסים סרט
16:9 לתוך פריים 4:3, כולל הקווים השחורים...
שלא לדבר על "שכיחת" פסקול DTS, או אריזה מאותגרת עיצובית (גרפיקה ישראלית "משופרת").
מרגישים בטקסט שאני לא אוהב אותם?...
תגובת הנאשם
כמו בתי המשפט בארץ, גם לי לקח זמן לענות
דבר ראשון, גילוי נאות מתבקש..אני עובד הד ארצי.
אתה טועה כשאתה אומר שלא אנחנו מחליטים אילו סרטים יתורגמו או לא.
נכון שיש לנו בחירה מצומצמת וידועה מראש אבל אני יכול לומר לך שיש סרטים (כמו למשל אודיסאה בחלל ומטאל ג'אקט) שבהם רוב המדינות ויתרו על השתתפות בתרגום ואנחנו לא. כי אנחנו מאמינים בכותרים ומאמינים בפורמט.
אתה חושב שהיה לנו קל לשכנע את החברות בחו"ל שיכניסו את המדינה הקיקיונית שלנו לפורמט החדש?
אתה יודע כמה קשה אנחנו עובדים על הבאת סדרות וסרטים אמנותיים/נישתיים שלא יוצאים כמעט בשום מקום מלבד במדינות הגדולות?
הד ארצי הולכת להיות חברת ההפצה הגדולה ביותר של סרטי בלו ריי בארץ. אנחנו בעצם מייצרים כרגע שוק שלא קיים וזה ממש לא פשוט.
בקשר לטענות האחרות...
הד ארצי מפיצה בעיקר את הסרטים של האחים וורנר, אולפני יוניברסל והבי.בי.סי
בכל אותן חברות אנחנו מקבלים את ה"מאסטר" מחו"ל אז אם יש לך טענות הן צריכות להיות מופנות לאולפנים בחו"ל. לנו אין יד בשינוי יחס המסך, בפסקול או בתוספות. המקסימום שאנחנו עושים זה מוסיפים תפריט פה או לוגו של הד ארצי שם..לא יותר מזה.
יש ברשותנו גם מספר הפצות קטנות שבהן אין לנו יד בכלל בכל הקשור להפקת העותק, ושם יש מספר זוועות שגם אני הייתי רוצה להעלים כמו המהדורות של האלמנט החמישי, חולית או הנסיכה הקסומה.
בקשר לעטיפות המעוברתות..אני איתך הקטע הזה אבל זה הכרחי לצערי.
גם אותי מבאס לראות את הלוגואים של סופרמן או אינדיאנה ג'ונס בעברית. זה הורס את כל הקסם.
אני חושב ששוק ה-DVD עבר בעזרתנו טלטלה גדולה בשנה האחרונה בכל הקשור לאספנים ואני בטוח שיש פה לא מעט כאלה..כיום אין כמעט להיט קולנועי שלא יוצא במהדורה מיוחדת. בין אם זה מארז מתכת (Steelbook), שרוולים מהודרים עם הבלטות או תוספות מצורפות בלעדיות (חוברות קומיקס, גלויות, Lenticulars ועוד).
בקרוב ייצאו מהדורות אספנים מיוחדות של קזבלנקה ו-300. מארז עץ מדהים של טים ברטון בצורת תיבת נגינה. מארז לסרט שחק אותה סמארט בצורת נעל-טלפון (מי שראה את הסרט יודע על מה אני מדבר), 2 מארזי אספנים של האביר האפל: האחד עם מסכת באטמן והשני עם הבאט-פוד ועוד ועוד...
אם זה מעניין מישהו אני מוכן לפרט. בכלל..אם אתם מעוניינים בעדכוני DVD או בלו ריי מתורגמים אני אשמח לספק את המידע.
שבת שלום
שמעון
דבר ראשון, גילוי נאות מתבקש..אני עובד הד ארצי.
אתה טועה כשאתה אומר שלא אנחנו מחליטים אילו סרטים יתורגמו או לא.
נכון שיש לנו בחירה מצומצמת וידועה מראש אבל אני יכול לומר לך שיש סרטים (כמו למשל אודיסאה בחלל ומטאל ג'אקט) שבהם רוב המדינות ויתרו על השתתפות בתרגום ואנחנו לא. כי אנחנו מאמינים בכותרים ומאמינים בפורמט.
אתה חושב שהיה לנו קל לשכנע את החברות בחו"ל שיכניסו את המדינה הקיקיונית שלנו לפורמט החדש?
אתה יודע כמה קשה אנחנו עובדים על הבאת סדרות וסרטים אמנותיים/נישתיים שלא יוצאים כמעט בשום מקום מלבד במדינות הגדולות?
הד ארצי הולכת להיות חברת ההפצה הגדולה ביותר של סרטי בלו ריי בארץ. אנחנו בעצם מייצרים כרגע שוק שלא קיים וזה ממש לא פשוט.
בקשר לטענות האחרות...
הד ארצי מפיצה בעיקר את הסרטים של האחים וורנר, אולפני יוניברסל והבי.בי.סי
בכל אותן חברות אנחנו מקבלים את ה"מאסטר" מחו"ל אז אם יש לך טענות הן צריכות להיות מופנות לאולפנים בחו"ל. לנו אין יד בשינוי יחס המסך, בפסקול או בתוספות. המקסימום שאנחנו עושים זה מוסיפים תפריט פה או לוגו של הד ארצי שם..לא יותר מזה.
יש ברשותנו גם מספר הפצות קטנות שבהן אין לנו יד בכלל בכל הקשור להפקת העותק, ושם יש מספר זוועות שגם אני הייתי רוצה להעלים כמו המהדורות של האלמנט החמישי, חולית או הנסיכה הקסומה.
בקשר לעטיפות המעוברתות..אני איתך הקטע הזה אבל זה הכרחי לצערי.
גם אותי מבאס לראות את הלוגואים של סופרמן או אינדיאנה ג'ונס בעברית. זה הורס את כל הקסם.
אני חושב ששוק ה-DVD עבר בעזרתנו טלטלה גדולה בשנה האחרונה בכל הקשור לאספנים ואני בטוח שיש פה לא מעט כאלה..כיום אין כמעט להיט קולנועי שלא יוצא במהדורה מיוחדת. בין אם זה מארז מתכת (Steelbook), שרוולים מהודרים עם הבלטות או תוספות מצורפות בלעדיות (חוברות קומיקס, גלויות, Lenticulars ועוד).
בקרוב ייצאו מהדורות אספנים מיוחדות של קזבלנקה ו-300. מארז עץ מדהים של טים ברטון בצורת תיבת נגינה. מארז לסרט שחק אותה סמארט בצורת נעל-טלפון (מי שראה את הסרט יודע על מה אני מדבר), 2 מארזי אספנים של האביר האפל: האחד עם מסכת באטמן והשני עם הבאט-פוד ועוד ועוד...
אם זה מעניין מישהו אני מוכן לפרט. בכלל..אם אתם מעוניינים בעדכוני DVD או בלו ריי מתורגמים אני אשמח לספק את המידע.
שבת שלום
שמעון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

בהצלחה. אני אישית מעדיף שלא תגעו באריזה, אלא רק תוסיפו תרגום.
אבל בכל מקרה יפה שאתם לא מתעלמים מהפורמט, למרות שהוא נישה.
נסו אפילו לדחוף אותו קצת יותר.
אנשים בספריות הוידאו לא ממש יודעים מזה הקופסאות הכחולות ומזה HD.
אנשים בספריות הוידאו לא ממש יודעים מזה הקופסאות הכחולות ומזה HD.
אל תדאג, עטיפות הבלו ריי לא מעוברתות...עדייןאיתי_הגיתי כתב:בהצלחה. אני אישית מעדיף שלא תגעו באריזה, אלא רק תוסיפו תרגום.
אנשים בספריות הוידאו לא ממש יודעים מזה הקופסאות הכחולות ומזה HD....
אנחנו משתדלים לדחוף אבל כמו שכבר אמרתי, השוק שלנו מאוד בעייתי (בלשון המעטה). גם העובדה שהחברות שאחראיות על הבאת החומרה לא ממש ששות על הפורמט החדש לא עוזרת לנו במיוחד.
הנה רשימת הכותרים שיצאו/ייצאו בקרוב:
שם / תאריך יציאה / מחיר
10000 נובמבר 149.99
בייוולף - גרסת הבמאי אוקטובר 149.99
300 נובמבר 149.99
ספיד רייסר אוקטובר 149.99
אני האגדה נובמבר 149.99
מטאל ג'אקט אוקטובר 149.99
אודיסאה בחלל אוקטובר 149.99
הארי פוטר ואבן החכמים נובמבר 149.99 כולל דיבוב בעברית
הארי פוטר וחדר הסודות נובמבר 149.99 כולל דיבוב בעברית
הארי פוטר והאסיר מ.. נובמבר 149.99 כולל דיבוב בעברית
הארי פוטר וגביע האש נובמבר 149.99 כולל דיבוב בעברית
הארי פוטר ומסדר עוף... נובמבר 149.99 כולל דיבוב בעברית
קונסטנטין נובמבר 149.99
מטריקס דצמבר 149.99
מטריקס רילודד דצמבר 149.99
מטריקס רבולשנס דצמבר 149.99
שחק אותה סמארט דצמבר 149.99
האביר האפל -2 תקליטורים דצמבר 199.99
באטמן מתחיל דצמבר 149.99
ונדטה נובמבר 149.99
מלחמת
המשובטים ינואר 149.99
כותרי יוניברסל מתורגמים לעברית בבלו ריי
הענק הירוק דצמבר 149.99
המומיה דצמבר 149.99
המומיה 2 דצמבר 149.99
מבוקש דצמבר 149.99
מאמא מיה דצמבר 149.99
הלבוי 2 - 2 תקליטורים דצמבר 179.99
המומיה 3 ינואר 149.99
מרוץ קטלני ינואר 149.99
הענק ינואר 149.99
זהות כפולה מרץ 149.99
זהות במלכודת מרץ 149.99
זהות אבודה מרץ 149.99
כותרי BBC ללא תרגום עברי בבלו ריי
עולם מופלא קיים 419.99
גלפגוס קיים 199.99
2009 תהיה ללא ספק שנת הבלו ריי, עם כותרים כמו: גלדיאטור, פני צלקת, קינג קונג, קזבלנקה, חלף עם הרוח, בלייד ראנר, הקוסם מארץ ועוד. אנחנו מקווים לסיים את 2009 עם 250 כותרי בלו ריי מותרגמים.
קצת על הבלו ריי עצמו...
בעיקרון השיטה הרווחת אצל כל חברות הסרטים הגדולות היא לחלק את תפוצת הבלו ריי בעולם לפי 3 קטגוריות:
1) ארה"ב - שם הם חיים על פלנטה אחרת
2) המדינות הגדולות, שבהן לרוב החברות הגדולות מחזיקות סניפים מקומיים(יפן,בריטניה, אוסטרליה, צרפת ועוד)
3) המדינות הקטנות יותר, שבהן לרוב יש חברות מקומיות שקנו את זכיות ההפצה. מה שנקרא Licensees (רוסיה, איטליה, תאילנד, פורטגל ועוד)
אני לא צריך להסביר לכם באיזה קטגוריה אנחנו נמצאים..
מה שכן, זה אומר שאין הגבלת איזורים אז לפחות משהו אחד טוב יצא מזה.
עוד פלוסים שאפשר למצוא בהוצאות שלנו: ריבוי כתוביות ודיבוב. כולל ברוסית וערבית.
אבל עם כל פלוס מגיע גם מינוס...בסרטי יוניברסל למשל, בגלל ריבוי השפות היו צריכים להוריד חלק מהתוספות. לרוב לא מדובר בהורדה משמעותית אבל זה עדיין מבאס. בוורנר לא ממש עשיתי השוואה אבל נראה ששום דבר לא ירד.
בכל הסרטים יהיה פסקול אחד באנגלית עם קידוד HD, יוניברסל משתמשים לרוב ב-DTS HD MASTER AUDIO, וורנר ב-DOLBY TRUE HD או גם ב-5.1 PCM
זהו לכרגע, או כמו שאובמאה אמר...הכושי עשה את שלו
אם יש לכם עוד שאלות הנוגעות לבלו ריי או DVD אתם מוזמנים לפנות אליי, כאן או במסרים.
שמעון
הד ארצי
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

יפה.
אני מניח שאתה מכיר את האתר הזה:
http://www.highdefdigest.com
פה אני מתעדכן לגבי סרטי BR, מה איכותם (יש REVIEWS לכל סרט).
ברשימה הזו מציינים איזורים (דווקא יש הגבלה) והאם לסרט מסוים ההגבלה "משוחררת":
http://bluray.liesinc.net
ככה אני יודע אם אני יכול להזמין סרט מסוים מאמזון ארה"ב ועדיין לראות אותו ב PS3 הישראלי שלי.
עמוד סטטיסטיקות מעניין:
http://www.blu-raystats.com/index.php
שיהיה בהצלחה לפורמט!

אני מניח שאתה מכיר את האתר הזה:
http://www.highdefdigest.com
פה אני מתעדכן לגבי סרטי BR, מה איכותם (יש REVIEWS לכל סרט).
ברשימה הזו מציינים איזורים (דווקא יש הגבלה) והאם לסרט מסוים ההגבלה "משוחררת":
http://bluray.liesinc.net
ככה אני יודע אם אני יכול להזמין סרט מסוים מאמזון ארה"ב ועדיין לראות אותו ב PS3 הישראלי שלי.
עמוד סטטיסטיקות מעניין:
http://www.blu-raystats.com/index.php
שיהיה בהצלחה לפורמט!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה הקטע שבו אני כותב ( כמו בשרשורים שעסקו במדיות BD כפלטפורמה לתוכן HD ..)
מעט מדי, ומאוחר מדי..
ליאור
מעט מדי, ומאוחר מדי..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי