האם הפורום ליברלי?
אין לי שום כוונה להקניט אף אחד
אך מאחר וסתמו את פי באחד מהשרשורים האחרונים(יורוקום)
ומאחר ובדקתי בבנק והכסף ששילמתי לחברות במועדון אמיתי הוא ולא מזוייף
ואני חבר פורום שמשקיע בו את מיטב זמני וגם נהנה ממנו יש לי מספר שאלות שאני רוצה לפתוח לפני כולם:
*האם הפורום הזה ליברלי להבעת דעה?
*האם מסירת שם של סוכן רשמי של חברה ומס טלפון של העבודה שלו לאחר שפגע באופן בוטה וחד משמעי לפחות בשני חברי פורום הוא עבירה שיש לסתום פה עליה ובמה היא שונה מהפנייה לחנות לאיש מסויים לצורך רכישת מוצר מסויים והפניה לקישור כדי להגיע אליו בדיוק???
*האם לא התאגדנו כאן כדי להפרות אחד את השני במידע ולהתאגד כדי להשיג כוח הוגן מול אותם גורמים אשר רושמים מחיר על נייר רשמי של חברה ונסוגים ממנו בחוסר הגינות.
*מה הם החוקים של הפורום -והאם כולם עומדים בחוקים-אם יש כאלו?
*אני כולי תקווה כי גם שרשור זה לא יחסם ואני מנסה להתעלם מחסימת פי שנעשתה היום לדעתי בחוסר תום לב
בתודה ובברכה
ישראל
אך מאחר וסתמו את פי באחד מהשרשורים האחרונים(יורוקום)
ומאחר ובדקתי בבנק והכסף ששילמתי לחברות במועדון אמיתי הוא ולא מזוייף
ואני חבר פורום שמשקיע בו את מיטב זמני וגם נהנה ממנו יש לי מספר שאלות שאני רוצה לפתוח לפני כולם:
*האם הפורום הזה ליברלי להבעת דעה?
*האם מסירת שם של סוכן רשמי של חברה ומס טלפון של העבודה שלו לאחר שפגע באופן בוטה וחד משמעי לפחות בשני חברי פורום הוא עבירה שיש לסתום פה עליה ובמה היא שונה מהפנייה לחנות לאיש מסויים לצורך רכישת מוצר מסויים והפניה לקישור כדי להגיע אליו בדיוק???
*האם לא התאגדנו כאן כדי להפרות אחד את השני במידע ולהתאגד כדי להשיג כוח הוגן מול אותם גורמים אשר רושמים מחיר על נייר רשמי של חברה ונסוגים ממנו בחוסר הגינות.
*מה הם החוקים של הפורום -והאם כולם עומדים בחוקים-אם יש כאלו?
*אני כולי תקווה כי גם שרשור זה לא יחסם ואני מנסה להתעלם מחסימת פי שנעשתה היום לדעתי בחוסר תום לב
בתודה ובברכה
ישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ישראל,
צר לי שאתה לוקח את הנושא למקומות שאליו הוא לא יועד. אני גם מצר על כך שהעובדה שהורדתי תמונה שצירפת שכוללת מספר טלפון של מישהו, ללא רשותו, גורמת לתגובה שכזו.
1. כרטיס החבר אינו מקנה לך זכויות דיבור יתרות על כל אחד אחר.
2. הפורום הוא ליברלי, כל עוד אתה עומד בחוקי האתר ולא פוגע באף אחד.
3. מסירת מספר טלפון של צד שלישי ללא רשותו איננה מקובלת עלי. צר לי.
4. אכן התאגדנו כאן למטרה זו. האם השרשור ההוא מועיל לכך?
5. חוקי הפורום כתובים בפורום הכללי.
צר לי שאתה לוקח את הנושא למקומות שאליו הוא לא יועד. אני גם מצר על כך שהעובדה שהורדתי תמונה שצירפת שכוללת מספר טלפון של מישהו, ללא רשותו, גורמת לתגובה שכזו.
1. כרטיס החבר אינו מקנה לך זכויות דיבור יתרות על כל אחד אחר.
2. הפורום הוא ליברלי, כל עוד אתה עומד בחוקי האתר ולא פוגע באף אחד.
3. מסירת מספר טלפון של צד שלישי ללא רשותו איננה מקובלת עלי. צר לי.
4. אכן התאגדנו כאן למטרה זו. האם השרשור ההוא מועיל לכך?
5. חוקי הפורום כתובים בפורום הכללי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ישראל,
אני רואה הודעה זו כקנטרנית.
1. האתר הזה הוא פרטי. חוקי "חופש הביטוי" לא חלים עליו.
אם לא יימצא חן בעיניי משהו או מישהו, ההודעה תימחק בלי שום סנטימנטים.
החברות במועדון נותן לך הרבה יותר ממה שהוא נותן לי. העלות של הכרטיס היתה סימלית וההנחות שמבצע אחד נותן מכסה את העלות של הכרטיס הזה לפחות 5 פעמים.
לא זוכר שכתבנו בשום מקום שהחזקת כרטיס מועדון מקנה לך זכויות כלשהן על האתר.
אם אתה לא מרגיש טוב עם זה, אין בעיה, שלח לי את הכרטיס ותקבל את ה-10 ש"ח שלך בחזרה פחות העלויות שלנו (אתה תהיה חייב לי כסף).
2. כן. זה דבר שלא מקובל עלינו.
אם מחר תיפגע במישהו או מישהו יחשוב שנפגע על ידך, האם זה בסדר יהיה לפרסם את שמך המלא כולל מספר טלפון הפרטי שלך בפומבי?
איש מקצוע פגע בך? יש דרכים לטפל בזה.
פנה במכתב לממונים עליו.
פנה לרשות להגנת הצרכן.
פנה לעורך דין ותבע אותם.
אנחנו מנסים לתת במה כאן, כמעט לכל דבר ואני יכול לספור על יד אחת את כמות ההודעות שנמחקו עד היום, אז נתנו לכם להוציא קיטור, הבעתם את הנקודה שלכם, פנינו בשימכם ליורוקום לדרגים מאוד בכירים שלא הייתם מגיעים אליהם בצורה אחרת, מה עוד?
אולי ניקח את הבחור הזה, שטעה במכוון או שלא, ונתלה אותו בכיכר רבין?
הנה, זה מופיע באינדקס הקישורים שלנו: דוח שירות:
http://www.service-report.co.il/
תפנה אליהם, אולי הם יוכלו לעזור.
3. כן, האתר הזה קם כדי להפרות אחד את השני.
כן, חלק מהאג'נדה הוא ליצור כח קנייה (שאני חושב שאין אחד שלא יכול להגיד שלא הצלחנו בזה).
אבל, לא, אני לא שם למטרה להוריד יבואן כזה או אחר מעסקיו בגלל טעות שקרתה מול אחד החברים.
אני באמת מצטער על עוגמת הנפש הרבה שנעשתה פה.
אבל חברה', בואו ניקח את הדברים בפרופורציה.
לא מדובר על יבואן או סוחר שעושה את זה כשיטה.
מדובר היה באיזה מוכר חדש שכתב מחיר על פתק שהוא לא היה אמור להוציא. אז ראבק, כולנו בני אדם, אתה לא טועה?
אז אולי, יש דרך טובה יותר מבחינתם לטפל בזה, אבל זה לא תפקידנו, או לפחות לא שלי או של עפר אישית.
הבנו את הטענות של כל הצדדים.
עברו הלאה.
4. חוקי הפורומים מופיעים בשירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5028
הם מתעדכנים מידי פעם כשאנחנו חושבים עליהם.
אנחנו מחזיקים את האתר הזה ומבלים בו כל דקה פנויה מתוך כיף ולכן אנחנו לא נלך ונשכור איזה עורך דין שינסח את "החוקה של האתר" ואנחנו לא מחזיקים פה שוטרים שיאכפו אותה.
כמו שאמרתי בתחילת דברי, האתר הזה פרטי.
אף אחד לא מחייב אותך להיות פה. לא טוב לך, יש מספיק אלטרנטיבות.
אני רואה הודעה זו כקנטרנית.
1. האתר הזה הוא פרטי. חוקי "חופש הביטוי" לא חלים עליו.
אם לא יימצא חן בעיניי משהו או מישהו, ההודעה תימחק בלי שום סנטימנטים.
החברות במועדון נותן לך הרבה יותר ממה שהוא נותן לי. העלות של הכרטיס היתה סימלית וההנחות שמבצע אחד נותן מכסה את העלות של הכרטיס הזה לפחות 5 פעמים.
לא זוכר שכתבנו בשום מקום שהחזקת כרטיס מועדון מקנה לך זכויות כלשהן על האתר.
אם אתה לא מרגיש טוב עם זה, אין בעיה, שלח לי את הכרטיס ותקבל את ה-10 ש"ח שלך בחזרה פחות העלויות שלנו (אתה תהיה חייב לי כסף).
2. כן. זה דבר שלא מקובל עלינו.
אם מחר תיפגע במישהו או מישהו יחשוב שנפגע על ידך, האם זה בסדר יהיה לפרסם את שמך המלא כולל מספר טלפון הפרטי שלך בפומבי?
איש מקצוע פגע בך? יש דרכים לטפל בזה.
פנה במכתב לממונים עליו.
פנה לרשות להגנת הצרכן.
פנה לעורך דין ותבע אותם.
אנחנו מנסים לתת במה כאן, כמעט לכל דבר ואני יכול לספור על יד אחת את כמות ההודעות שנמחקו עד היום, אז נתנו לכם להוציא קיטור, הבעתם את הנקודה שלכם, פנינו בשימכם ליורוקום לדרגים מאוד בכירים שלא הייתם מגיעים אליהם בצורה אחרת, מה עוד?
אולי ניקח את הבחור הזה, שטעה במכוון או שלא, ונתלה אותו בכיכר רבין?
הנה, זה מופיע באינדקס הקישורים שלנו: דוח שירות:
http://www.service-report.co.il/
תפנה אליהם, אולי הם יוכלו לעזור.
3. כן, האתר הזה קם כדי להפרות אחד את השני.
כן, חלק מהאג'נדה הוא ליצור כח קנייה (שאני חושב שאין אחד שלא יכול להגיד שלא הצלחנו בזה).
אבל, לא, אני לא שם למטרה להוריד יבואן כזה או אחר מעסקיו בגלל טעות שקרתה מול אחד החברים.
אני באמת מצטער על עוגמת הנפש הרבה שנעשתה פה.
אבל חברה', בואו ניקח את הדברים בפרופורציה.
לא מדובר על יבואן או סוחר שעושה את זה כשיטה.
מדובר היה באיזה מוכר חדש שכתב מחיר על פתק שהוא לא היה אמור להוציא. אז ראבק, כולנו בני אדם, אתה לא טועה?
אז אולי, יש דרך טובה יותר מבחינתם לטפל בזה, אבל זה לא תפקידנו, או לפחות לא שלי או של עפר אישית.
הבנו את הטענות של כל הצדדים.
עברו הלאה.
4. חוקי הפורומים מופיעים בשירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5028
הם מתעדכנים מידי פעם כשאנחנו חושבים עליהם.
אנחנו מחזיקים את האתר הזה ומבלים בו כל דקה פנויה מתוך כיף ולכן אנחנו לא נלך ונשכור איזה עורך דין שינסח את "החוקה של האתר" ואנחנו לא מחזיקים פה שוטרים שיאכפו אותה.
כמו שאמרתי בתחילת דברי, האתר הזה פרטי.
אף אחד לא מחייב אותך להיות פה. לא טוב לך, יש מספיק אלטרנטיבות.
לישראל,
עקבתי אחרי שרשור "יורוקום" הידוע מתחילתו באדיקות שאינה מאפיינת את תשומת הלב שאני נותן לשרשורים שאינם טכניים באתר.
לדעתי ניתן היה באותו שרשור לראות את התגלמות הכח של התאגדות צרכנים כפי שהיא אמורה ויכולה לבוא לידי ביטוי באתר כזה.
הבעיה הוצגה, נדונה לעומק, וקוראי הפורום מודעים לה ויכולים לשקלל את אותו ארוע בהחלטה עתידית לרכוש או לא ממוצרי יורוקום כל אחד לפי שיקול דעתו. בנוסף נעשו פניות ליורוקום ע"י מנהל מהאתר.
אף הודעה בין אם היתה קנטרנית יותר או פחות, לא נמחקה או נערכה, ואופשר חופש ביטוי מלא ללא חשש של מי מהמנהלים לגבי עתיד קשריהם עם יורוקום, כך פועל פורום שמטרתו היא סיוע לקהילת החובבים/צרכנים.
ההודעה היחידה שנמחקה לא הוסיפה במאום לדיון, להיפך היא עלולה היתה לפגוע ברצינותו והגינותו הבסיסית.
יש נטייה לעיתים לחצות את קווי הקשר לקוח-חברה ולעבור לפסים אישיים (לרוב שליליים) מול נציג ספציפי של חברה. ראה לדוגמא הודעה בעמוד הראשון של אותו שרשור בה מתגאה חבר האתר על כי הוא התקשר לביתו הפרטי של המנכ"ל ואיים על בתו בטלפון!!
נקודה נוספת שעליך לזכור, אתה וכל אחד מחברי האתר מוגנים בשמיכת האנונימיות של האינטרנט, לא כך מנהלי/בעלי האתר, הם עלולים להיות liable משפטית לכל מה שקורה תחת מטרית האתר.
הסבר זה לא בא לגרוע מהעובדה הבסיסית: האתר הוא פרטי, מידת הליברליות וחופש הביטוי בו נקבעת ע"י מנהליו. הנקודה היא, שבתשובה לשאלתך המקורית - כן, הפורום ליברלי.
עקבתי אחרי שרשור "יורוקום" הידוע מתחילתו באדיקות שאינה מאפיינת את תשומת הלב שאני נותן לשרשורים שאינם טכניים באתר.
לדעתי ניתן היה באותו שרשור לראות את התגלמות הכח של התאגדות צרכנים כפי שהיא אמורה ויכולה לבוא לידי ביטוי באתר כזה.
הבעיה הוצגה, נדונה לעומק, וקוראי הפורום מודעים לה ויכולים לשקלל את אותו ארוע בהחלטה עתידית לרכוש או לא ממוצרי יורוקום כל אחד לפי שיקול דעתו. בנוסף נעשו פניות ליורוקום ע"י מנהל מהאתר.
אף הודעה בין אם היתה קנטרנית יותר או פחות, לא נמחקה או נערכה, ואופשר חופש ביטוי מלא ללא חשש של מי מהמנהלים לגבי עתיד קשריהם עם יורוקום, כך פועל פורום שמטרתו היא סיוע לקהילת החובבים/צרכנים.
ההודעה היחידה שנמחקה לא הוסיפה במאום לדיון, להיפך היא עלולה היתה לפגוע ברצינותו והגינותו הבסיסית.
יש נטייה לעיתים לחצות את קווי הקשר לקוח-חברה ולעבור לפסים אישיים (לרוב שליליים) מול נציג ספציפי של חברה. ראה לדוגמא הודעה בעמוד הראשון של אותו שרשור בה מתגאה חבר האתר על כי הוא התקשר לביתו הפרטי של המנכ"ל ואיים על בתו בטלפון!!
נקודה נוספת שעליך לזכור, אתה וכל אחד מחברי האתר מוגנים בשמיכת האנונימיות של האינטרנט, לא כך מנהלי/בעלי האתר, הם עלולים להיות liable משפטית לכל מה שקורה תחת מטרית האתר.
הסבר זה לא בא לגרוע מהעובדה הבסיסית: האתר הוא פרטי, מידת הליברליות וחופש הביטוי בו נקבעת ע"י מנהליו. הנקודה היא, שבתשובה לשאלתך המקורית - כן, הפורום ליברלי.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ישראל שלום,
כחבר וותיק באתר אני מאוד מעריך את תרומתך המיקצועית\אישית לאתר.
בואו נרגע כולם, נשתה משהו קר, נקדיש איזה שיר אחד לשני, ונמשיך הלאה.
שכל אחד מאיתנו יחשוב כמה זמן מרטין ועופר ,שהם בעלי משפחות ו"עבודה אמיתית",
מקדישים לאתר, לפני שהוא תוקף.
דודי
כחבר וותיק באתר אני מאוד מעריך את תרומתך המיקצועית\אישית לאתר.
בואו נרגע כולם, נשתה משהו קר, נקדיש איזה שיר אחד לשני, ונמשיך הלאה.
שכל אחד מאיתנו יחשוב כמה זמן מרטין ועופר ,שהם בעלי משפחות ו"עבודה אמיתית",
מקדישים לאתר, לפני שהוא תוקף.
דודי
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
bitton71 אתה צודק
אני לא רוצה שום דבר מאף אחד
לא האשמתי את האיש של יורוקום להיפך ציינתי במפורש שזה היה בתום לב מבחינתו
אני מוכן לעבור אחרי כל ההודעות שלי בפורום מאז שנרשמתי ואם תהיה הודעה מתלהמת כמו זו של מרטין שמופיעה כאן אני מוכן להתנצל בפני כולם
אין לי קשר -לא ליורם-ולא לאף אחד
לי אישית יש פלאזמה לא ניסיתי להשיג כלום לטובתי
תודה לך מרטין שגירשת אותי....
תודה לך עופר ובאמת מהלב על המסר האישי הכנה
אור בקצה המנהרה
אל תדאגו -לא רוצה כלום מיורוקום-בטח שלא יכעסו עליכם....חס וכרפס
אני אחזור לדברים שאני אוהב מוזיקה וקולנוע ביתי
אני הולך לשמוע את הCORRS
מרטין גם אתה אוהב אותם-אני אחשוב בינתיים על מה שכתבת -מקווה שגם אתה!!!!
לא האשמתי את האיש של יורוקום להיפך ציינתי במפורש שזה היה בתום לב מבחינתו
אני מוכן לעבור אחרי כל ההודעות שלי בפורום מאז שנרשמתי ואם תהיה הודעה מתלהמת כמו זו של מרטין שמופיעה כאן אני מוכן להתנצל בפני כולם
אין לי קשר -לא ליורם-ולא לאף אחד
לי אישית יש פלאזמה לא ניסיתי להשיג כלום לטובתי
תודה לך מרטין שגירשת אותי....
תודה לך עופר ובאמת מהלב על המסר האישי הכנה
אל תדאגו -לא רוצה כלום מיורוקום-בטח שלא יכעסו עליכם....חס וכרפס
אני אחזור לדברים שאני אוהב מוזיקה וקולנוע ביתי
אני הולך לשמוע את הCORRS
מרטין גם אתה אוהב אותם-אני אחשוב בינתיים על מה שכתבת -מקווה שגם אתה!!!!
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
האמת שרציתי להגיב, אבל האמת? אני חושב שאתם כולכם השתגעתם.
בחיי.
האתר לא ליברלי, כן ליברלי...
מה זה השטויות האלה?
לדעתי כל שרשור שעלול להביא את האתר הזה לרמה הנמוכה של הפורום של תפוז - דינו להמחק. (כשאני אומר "רמה נמוכה" אני מתכוון לרמה האישית ולהקנטות שחוזרות שם כל שרשור שני, לא לרמה המקצועית כמובן).
ובכלל, אדם שמתחיל בהקנטות ובבלבולי ביצים האלה - דינו ל-BAN מהיר וזהו. אין מקום כאן לסגנון כזה... ובמיוחד מול עופר ומרטין. השתגעתם, תגידו? החבר'ה האלה משקיעים כאן את הדם והנשמה, ובסופו של דבר מוצאים את עצמם מואשמים בקונספירציות-על עם יורוקום?
פששש...
באמת שהשתגעתם כולכם.
בחיי.
האתר לא ליברלי, כן ליברלי...
מה זה השטויות האלה?
לדעתי כל שרשור שעלול להביא את האתר הזה לרמה הנמוכה של הפורום של תפוז - דינו להמחק. (כשאני אומר "רמה נמוכה" אני מתכוון לרמה האישית ולהקנטות שחוזרות שם כל שרשור שני, לא לרמה המקצועית כמובן).
ובכלל, אדם שמתחיל בהקנטות ובבלבולי ביצים האלה - דינו ל-BAN מהיר וזהו. אין מקום כאן לסגנון כזה... ובמיוחד מול עופר ומרטין. השתגעתם, תגידו? החבר'ה האלה משקיעים כאן את הדם והנשמה, ובסופו של דבר מוצאים את עצמם מואשמים בקונספירציות-על עם יורוקום?
פששש...
באמת שהשתגעתם כולכם.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
il62, איך מכל הסיפור הזה עוד יצא שאני לא בסדר?
אף אחד לא סילק אותך. ביקשת הבהרות לגבי חוקי הפורום והסברתי אותם.
אתה רצוי פה ולא ביקשתי ממך לעזוב.
עד היום, מתוך 5000 איש, נחסם אדם אחד בלבד ואני מאוד גאה על זה.
אני מחזק את מוטי, אחד הדברים שמייחדים את האתר הזה זה המקצועיות שלו ואי הירידה לפסים אישיים.
אני מוכן ל"סבול" סילוק של אדם שיחשוב שלא היינו FAIRים כלפיו ע"מ לשמור את זה עבור ה-5000 האחרים.
אף אחד לא סילק אותך. ביקשת הבהרות לגבי חוקי הפורום והסברתי אותם.
אתה רצוי פה ולא ביקשתי ממך לעזוב.
עד היום, מתוך 5000 איש, נחסם אדם אחד בלבד ואני מאוד גאה על זה.
אני מחזק את מוטי, אחד הדברים שמייחדים את האתר הזה זה המקצועיות שלו ואי הירידה לפסים אישיים.
אני מוכן ל"סבול" סילוק של אדם שיחשוב שלא היינו FAIRים כלפיו ע"מ לשמור את זה עבור ה-5000 האחרים.