אמת. היא סדרה מאוד משעשעת בגלל האינטרקציה בין שני האחים. הפרצוף שדין עושה כשהוא נכנס לרכב שלו ומגלה שאחיו התקין בהיעדרו תושבת ל ipod היה אחד הרגעים הטובים בפרק הראשון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שלום חברייה. אני חייב תשובה, צפיתי בחלק מהעונה הראשונה וכמה פרקים מהעונה השנייה והגעתי למסקנה המתבקשת שזו סידרת נעורים די נחותה. האם ייתכן שהמצב השתנה כ"כ מהותית בעונות 3/4? האם שווה לתת לסידרה ניסיון נוסף? האם כדאי להתחיל לצפות רק מעונה 3?
נכון מאוד. לגבי העונה הראשונה ורוב השנייה המסקנה נכונה.
והמצב השתנה מהותית מאוד מאוד.
אני לא ממש זוכר, אבל נראה שאתה יכול להתחיל מסוף העונה השנייה, השלישית והרביעית פשוט מעולות, במיוחד הרביעית.
אני חייב לציין שהרעיון של "ההנהלה הבכירה" של גן עדן שהחליטה לקדם את האפוקליפסה ולסייע בשיחרור לוציפר, כדי לחסל את ה-"עולם התחתון" משום שהם בטוחים בניצחונם, ועם תשובה לשאלה של מה יקרה לבני האדם - "אי אפשר להכין חביתה בלי לשבור את הביצה, או משאית של ביצים..." ו-GOD HAS LEFT THE BUILDING, בתשובה לשאלה של מה דעתו של ה-CEO על הנושא, זה רעיון על סף הגאונות בעיקר משום שהוא בא מפיהם של מלאכים שאמורים כביכול להגן על האנושות
מתחילת העונה היה ברור שהמלאכים רואים את התפקיד שלהם באופן שונה לחלוטין ממה שחושבים בני האדם. הם רואים את עצמם ככוח הנלחם והמתנגד לשדים. העיניין שלהם בבני האדם הוא שולי לחלוטין ונובע אך ורק מכך שהשדים מנהלים את המלחמה על גבינו והם היו מעדיפים שאנחנו לא היינו כלל חלק במשוואה.
הסדרה עברה תהפוכות די מעניינות אם לוקחים בחשבון שהיא התחילה כסדרה די מפגרת שיכלה לעניין רק בני טיפש עשרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:הסדרה עברה תהפוכות די מעניינות אם לוקחים בחשבון שהיא התחילה כסדרה די מפגרת שיכלה לעניין רק בני טיפש עשרה.
...
מסכים. ראיתי חלק מהעונה הראשונה ווויתרתי עליה, חזרתי לעונה השלישית בעקבות המלצות פה וכרגע אני באמצע העונה הרביעית ואני חייב לציין שהסידרה עברה מהפך רציני והתגברה מאוד בעונות האחרונות. תענוג של סידרה.