מגבר + DAC שמשווה ל EMU

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #1 

האם למישהו יש הצעה איכותית למגבר אוזניות עם DAC שיכול להשוות באיכות ל e-mu1212m ? אני לא מחפש לעבור אותו..אני יודע שבשביל זה צריך הרבה יותר מדיי להשקיע.. אבל הייתי רוצה לדעת אם קיים במכשיר אחד, ככה שהיה תופס פחות מקום, והייתי יכול למכור את ה EMU ...

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

zahulo or zero dac
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

ידוע לך משהו על KECES או על DR.DAC2 ?
לשני יש מפרט מכובד מאוד (תקן אותי איפה שאני טועה)
http://audiotrak.co.kr/spec/drdac2_spec.html

אגב, יש פה השוואה שאני לא מבין (היא ברוסית!),.. יכול לעזור לי ? זה חשוב כי זה בדיוק אל מול כרטיס דומה לשלי...
http://www.ixbt.com/multimedia/audiotrak-dr-dac2.shtml

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

ביקשתה גם מגבר וגם DAC במכשיר אחד לא?
הKECES מכשיר מעולה לדעתי יותר טוב מה EMU (זו דעתי האישית) אבל זה DAC בלבד נכון לאכשיו (יש תכנון למכשיר משולב שיעלה כ 500$ קצת יותר מה EMU.) כך בחשבון שהKECES עולה 300$ פלוס מיסים וזה רק DAC.
לגבי DR DAC אז הביקורת מאוד אוהדת הוא ניצח את 1616M בכל הפרמטרים לדעת הכותב בפער ממש מזערי אבל ניצח. אני לא בטוח ש 1616 דומה ל 1212 אבל נניח לזה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

האם zhaolu 2.5 ב $129
http://www.diykits.com.hk/zhaolu.html

יכול להחליף את ה e-mu1212m שלי ?
\
או שבמיקרה הזה; כדי לקבל איכות, אני חייב מגבר בנוסף?
ואז אולי..dr.dac2 יכול להחליף כן את האימו1212? (כי לפי מבחן מול ה 1616 הוא קצת ניצח..)

כרגע אני מחובר מהאימו דרך הליינאוט (אנאלוגי) בכבל של 2ארסיאיי לפיאל קטן , וזה מחובר למפצל Y מוזהב פשוט, שלחור השני שלו מחוברות האוזניות.. הווליום מהפובאר2000 באסיו כמובן..

אני מחפש אופציה זולה אבל איכותית יותר ממה שאני שומע כרגע.. ניראה לי שהאימו כן מסוגל לתת לי יותר, אבל המפצל (10 שח) מוריד באיכות.. וזאת בעייה שאני לא כ"כ מבין בזה..

התקציב שלי הוא עד 2000 שח כולל הכל, אין לי בעיה להזמין מאיביי או מאתרים סיניים.. ואני מניח שאם כן אמצא דאק עם מגבר, אז אפשר לקזז את המכירה ההיפותטית של הEMU , וכאן אני מתחיל להסתבך...

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אני אישית מכיר מישהו שהחליף את הEMU שלו בZHAOLU לגבי המגבר אני לא חושב שיש לך מה לדאוג, המגבר של הזהולו הרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע. תבדוק אולי גם את ה ZERO

eyal1983 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני לא בטוח שהוא "הרבה יותר טוב"
הציפים שלהם מקבילים..

אגב
חיברתי בינתיים את האזניות למגבר הנייד, שאותו חיברתי לאמו1212 דרך המפצל.. ו "ברי סחרוף - היום יום הולדת" נשמע ממש טוב...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”