HOUSE - עונה 5
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ראיתי היום (באיחור, אני יודע) את הפרק הראשון של העונה החמישית ואני חייב לציין שהוא פשוט גאוני. לא ראיתי סידרה אחת בחיי שהצליחה לרתק אותי למסך בדבקות שכזו במשך 5 עונות ברציפות ושרק משתפרת מעונה לעונה. יו לאורי משחק דמות פשוט גאונית, קאדי המנהלת של הבית חולים מדהימה וסקסית בטירוף (ראית את הפרק הלפני אחרון בעונה 4? הפרק בו הוא משחזר את הנסיעה באוטובוס וקאדי עושה לו סטרפטיז בתלבושת בית ספר? ראית את הסצנה הזו אולי 5 פעמים ברציפות, מדהים כמה שבחורה בת 40 פלוס יכולה להיות סופר סקסית), ובאופן כללי גם שאר הדמויות עושות עבודת תמיכה נהדר לדמויות הראשיות.
למי שהפסיד:
http://www.beyondhollywood.com/gallery/ ... -on-house/
ספוילר!!!
איך הם עושים את זה? לא מספיק שנפתרו מהצוות הקודם שלו בעונה השלישית, עכשיו הם נפתרים מהחבר הכי טוב שלו (מה שמסתבר כאשליה בלבד לפי ההצהרה שלו)? מה הלאה? להרוג את האוס? אני מוחה!
למי שהפסיד:
ספוילר!!!
איך הם עושים את זה? לא מספיק שנפתרו מהצוות הקודם שלו בעונה השלישית, עכשיו הם נפתרים מהחבר הכי טוב שלו (מה שמסתבר כאשליה בלבד לפי ההצהרה שלו)? מה הלאה? להרוג את האוס? אני מוחה!
-
Huber
- חבר במועדון HT

אף אחד לא רואה את הסידרה הגאונית הזו? ברצינות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
רואים רואים.
אשתי נראה לי נואשה מהפרקים האחרונים של העונה הקודמת אז אני בהפרש של 3 פרקים ממנה ומתלבט קשות אם להמשיך לבד או להמתין לה...
אשתי נראה לי נואשה מהפרקים האחרונים של העונה הקודמת אז אני בהפרש של 3 פרקים ממנה ומתלבט קשות אם להמשיך לבד או להמתין לה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

נמק, פרט, הסבר והדגם - קצת איבדתי אותך.dudib כתב:סדרה גדולה לכל הדיעות
Huber
אתה חייב למצוא פינה רגוע לפורקן...
-
Huber
- חבר במועדון HT

באמת? העונה הקודמת הייתה מבריקה (לפחות לטעמי) והעונה החדשה נפתחת מצויין (שינוי דרמטי בקאסט וביחסים בין הדמויות הראשיות) ככה שאני לא רואה סיבה להפסיק. אבל שוב - זו דיעה שלי אישית כמובן.oferlaor כתב:רואים רואים.
אשתי נראה לי נואשה מהפרקים האחרונים של העונה הקודמת אז אני בהפרש של 3 פרקים ממנה ומתלבט קשות אם להמשיך לבד או להמתין לה......
אולי בגלל שאשתך לא מהמין הנכון - בשבילי ה POLE DANCE של קאדי בסצנת האוטובוס היה ה"פיק" של העונה - אני עדיין מחייך כל פעם שאני חושב על הסצינה הזו. מה גם שלהרוג את החברה הנודניקית שלו הייתה הברקה גאונית, ממש לא סבלתי את הדמות הזו ודי נשמתי לרווחה שחתכו אותה בצורה שכזו.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
חמש פעמים ?Huber כתב: וקאדי עושה לו סטרפטיז בתלבושת בית ספר? ראית את הסצנה הזו אולי 5 פעמים ברציפות,!...
עם כל הכבוד לקאדי אני בטוח שיש קטעי סטרפטיז יותר סקסיים מזה. אני מבין שיש משהו בלראות מישהי מחוייטת משתנה ב-180 מעלות בניגוד לתדמית (ראה ערך ספרנית או מורה בסרטים כחולים) אבל בכל זאת . 5 פעמים ?
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן. יש בה משהו מיוחד, היא לא כמו כל הבובות פורנו/כוכבות דמויות בריטני ספירס (שיער בלונדיני, שדיי סיליקון ושאר מאפייני פורנו שניתן למצוא כמו *** כיום), יש בה איזשהו קסם מיוחד ומראה אקזוטי וקול שגורם לרמקולים שלי לגנוח. אין הרבה בחורות בעולם מעל גיל 40 שיכולים להתפאר בגוף כ"כ סקסי ובמראה כ"כ ייחודי, יש משהו בעיניי באישה בוגרת סקסית שאין בנערה צעירה (ולהיפך ד"א). שלב את זה עם העובדה ש 4 עונות נותנים לנו מקסימום לראות ירך או מחשוף בינוני - והנה סצנה שתופסת אותך בהפתעה (נעימה) ומאתגרת את יכולות ה REWIND/SLOW MOTION של ה PS3 (ןאיזה יכולות מדהימות יש לו בתחום הזה - מכשיר לתפארת).dudib כתב:חמש פעמים ?Huber כתב: וקאדי עושה לו סטרפטיז בתלבושת בית ספר? ראית את הסצנה הזו אולי 5 פעמים ברציפות,!...
עם כל הכבוד לקאדי אני בטוח שיש קטעי סטרפטיז יותר סקסיים מזה. אני מבין שיש משהו בלראות מישהי מחוייטת משתנה ב-180 מעלות בניגוד לתדמית (ראה ערך ספרנית או מורה בסרטים כחולים) אבל בכל זאת . 5 פעמים ?...
ד"א - גאוני שהצליחו לעשות כזו סצנה שוב בלי לחשוף כמעט כלום, אין כמו לתת לנו להפעיל את הדימיון:
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו צפה בפרק 16? אני חייב לציין שזה אחד הפרקים היותר טובים לפחות ב 2 עונות האחרונות אם לא יותר!
הקטע בקליניקה עם בחור שכואב לו "בשתי הרגליים, וביד השמאלית כל פעם שהוא מפעיל עליהם לחץ" היה כ"כ גאוני ומצחיק ששאר בני המשפה אצו רצו לסלון לבדוק מה גרם לי להתגלגל בצחוק רועם משום מקום.
בנוסף - האוס התגלח! אני אחזור על זה שוב - האוס התגלח! לא להאמין כמה הוא נראה שונה פתאום...
ממש התאכזבתי כשהתסריטאים החליטו להפסיק לתת לו את התחליף סם, יכלו לגרור את זה עוד כמה פרקים לפחות ולתת לנו האוס קצת שונה מה שיכל ליצור פתח לספינים לא רעים בסידרה. טיפשות. גם די התאכזבתי שעשו את קאדי האישה הטיפוסית. היא אוהבת את האוס, זה כ"כ ברור שאפילו אילם/חירש/עיוור היה כבר קולט את זה, אבל היא לא תתחיל איתו מערכת יחסים לפני שהוא יתאם לסטנדרטים שלה וישתנה - אפילו אם זה אומר לשכנע אותו לקחת תחליפי סם שמסכנים את חייו.
הקטע בקליניקה עם בחור שכואב לו "בשתי הרגליים, וביד השמאלית כל פעם שהוא מפעיל עליהם לחץ" היה כ"כ גאוני ומצחיק ששאר בני המשפה אצו רצו לסלון לבדוק מה גרם לי להתגלגל בצחוק רועם משום מקום.
בנוסף - האוס התגלח! אני אחזור על זה שוב - האוס התגלח! לא להאמין כמה הוא נראה שונה פתאום...
ממש התאכזבתי כשהתסריטאים החליטו להפסיק לתת לו את התחליף סם, יכלו לגרור את זה עוד כמה פרקים לפחות ולתת לנו האוס קצת שונה מה שיכל ליצור פתח לספינים לא רעים בסידרה. טיפשות. גם די התאכזבתי שעשו את קאדי האישה הטיפוסית. היא אוהבת את האוס, זה כ"כ ברור שאפילו אילם/חירש/עיוור היה כבר קולט את זה, אבל היא לא תתחיל איתו מערכת יחסים לפני שהוא יתאם לסטנדרטים שלה וישתנה - אפילו אם זה אומר לשכנע אותו לקחת תחליפי סם שמסכנים את חייו.
- oferlaor
- מנהל

Huber,
בדיוק השבוע ראיתי פרק ישן של BLACK ADDER כשהוא הופיע בו (הרי כידוע הוא שחקן קומי במקור והיה לו המון תוכניות וסדרות בריטיות) כך שלא מפתיע אותי לראות אותו מגולח.
אכן פרק מדהים, וכואב לי הלב איך שהוא הסתיים. גם אני חושב שזה היה פתח מדהים ושהיה צריך למתוח את זה לאורך חצי עונה ולא לסגור את הקטע אחרי חצי פרק.
בדיוק השבוע ראיתי פרק ישן של BLACK ADDER כשהוא הופיע בו (הרי כידוע הוא שחקן קומי במקור והיה לו המון תוכניות וסדרות בריטיות) כך שלא מפתיע אותי לראות אותו מגולח.
אכן פרק מדהים, וכואב לי הלב איך שהוא הסתיים. גם אני חושב שזה היה פתח מדהים ושהיה צריך למתוח את זה לאורך חצי עונה ולא לסגור את הקטע אחרי חצי פרק.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהחלט, ראיתי את הסידרה הזו בעבר ואני מודע לכך שהוא משחק בלא מעט סדרות וסרטים (וכל פעם מחדש מוזר לי לראות את השחקן הזה מגלם דמויות אחרות אחרי שהוא השתרש לי בתודעה כהאוס), אבל אחרי כ"כ הרבה זמן שהוא "האוס" קצת קשה לזכור אותו כשחקן בריטי הצעיר והמגולח שרואים בסדרה ההיא, לא? תסכים איתי שבבלאק אדר הוא מגלם דמות כ"כ שונה שקצת קשה לקשר בין שני הדמויות, הן במראה (הגיל, התלבושות) והן מבחינת אופי הדמויות. בנוסף, ההצהרה לגבי הגילוח כוונה לעובדה שהדמות עצמה, האוס, התגלח. אחרי 5 עונות של סידרה אחריה אני עוקב באדיקות ונהנה מכל פרק, אתה כבר מכיר את הדמות כאילו הוא אחד החברים הטובים שלך, וכל שינוי מהותי בדמות גורם לך להפתעה. האוס הוא האוס הוא האוס - זו האקסיומה בסידרה הזו, ולכן כל השינויים שהוא עובר בפרק הזה די הפתיעו אותי (ואת שאר הדמויות בסידרה אם כבר מדברים על זה).oferlaor כתב:Huber,
בדיוק השבוע ראיתי פרק ישן של BLACK ADDER כשהוא הופיע בו (הרי כידוע הוא שחקן קומי במקור והיה לו המון תוכניות וסדרות בריטיות) כך שלא מפתיע אותי לראות אותו מגולח....
שוב - פרק מעולה - כן ירבו.
Huber יקירי
אני חושב שהאוס היא הסדרה האכותית ביותר שקיימת היום בטלויזיה.
תקשיב טוב - לא אבודים ולא נמלטים ולא עקרות בית - רק האוס !
הסדרה בנויה היטב יש בה המון ציניות והומור משובח.
אני מסכים איתך עם כל מילה.
לצערי השבוע הם יצאו להפסקה....
אוריה
אני חושב שהאוס היא הסדרה האכותית ביותר שקיימת היום בטלויזיה.
תקשיב טוב - לא אבודים ולא נמלטים ולא עקרות בית - רק האוס !
הסדרה בנויה היטב יש בה המון ציניות והומור משובח.
אני מסכים איתך עם כל מילה.
לצערי השבוע הם יצאו להפסקה....
אוריה
- oferlaor
- מנהל

אוריה,
יש לי עוד לא מעט קנדידטים, אבל הוא בהחלט ב-TOP10 שלי.
אפשר לפתוח שרשור של 10 הסדרות האהובות עליך.
יש לי עוד לא מעט קנדידטים, אבל הוא בהחלט ב-TOP10 שלי.
אפשר לפתוח שרשור של 10 הסדרות האהובות עליך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו ראה את פרק 17? פשוט מבריק - האוס פוגש את...האוס! הביאו חולה שהמחלה שלו גורמת לא להגיד כל מה שעובר לו בראש ללא ה"מסננים" החברתיים שטבועים בכולנו. מזכיר לכם מישהו? נכון - האוס!
חשפו בפנינו עוד טפח ביחסים המוזרים בין האוס לוילסון, הוכיחו לי שלא רק אני חושב שקאדי היא הנקבה הכי לוהטת בסידרה למרות גילה אלא גם האוס אחד והאוס שתיים חושבים כך, והוכיחו לכולנו שוב כמה זה פאטתי ללמד את הילדים שלנו לא לשקר כשכל הרובד החברתי הנורמלי מבוסס על שטף של שקרים קטנים ו"לבנים". כשהכושי דן על נושא המשיכה המינית של גברים לנשים עם בת זוגתי (13) ומה המשמעות שלה (במובן הפיזי נטו) פשוט התמוגגתי. כמה פעמים נאלצתי לעטוף משיכה מינית לאישה בצורך המזוייף שלהן לקבל מחמאות על כל דבר אחר בעצם חוץ מהמשיכה הגופנית על מנת להגיע למטרה? כמה זה היה פשוט אם הן היו מבינות ומקבלות שלעיתים משיכה בין גבר לאישה יכולה להיות מבוססת רק על משיכה פיזית ולא על אינטלקט נעלה? התסריטאים פשוט הוציאו לי את המחשבות הכמוסות ביותר שלי מהראש וגילמו אותן בפרק הזה - מדהים.
הנאום של האוס למנתח הבלונדי שעבד אצלו בעבר על הסיבה למה הוא רוצה שהוא יבצע את הניתוח המסוכן היה פשוט נוגע ללב - והמשחק של יו לאורי כמעט גרם לי להזיל דימעה ולהזדהות עם הדמות הסוציפאטית שנקראת האוס.
בקיצור (או שלא לפי האורך של התגובה שלי, אבל תאמינו או לא זה רק שבריר מהמחשבות שעורר אצלי הפרק הזה) פרק משובח!
חשפו בפנינו עוד טפח ביחסים המוזרים בין האוס לוילסון, הוכיחו לי שלא רק אני חושב שקאדי היא הנקבה הכי לוהטת בסידרה למרות גילה אלא גם האוס אחד והאוס שתיים חושבים כך, והוכיחו לכולנו שוב כמה זה פאטתי ללמד את הילדים שלנו לא לשקר כשכל הרובד החברתי הנורמלי מבוסס על שטף של שקרים קטנים ו"לבנים". כשהכושי דן על נושא המשיכה המינית של גברים לנשים עם בת זוגתי (13) ומה המשמעות שלה (במובן הפיזי נטו) פשוט התמוגגתי. כמה פעמים נאלצתי לעטוף משיכה מינית לאישה בצורך המזוייף שלהן לקבל מחמאות על כל דבר אחר בעצם חוץ מהמשיכה הגופנית על מנת להגיע למטרה? כמה זה היה פשוט אם הן היו מבינות ומקבלות שלעיתים משיכה בין גבר לאישה יכולה להיות מבוססת רק על משיכה פיזית ולא על אינטלקט נעלה? התסריטאים פשוט הוציאו לי את המחשבות הכמוסות ביותר שלי מהראש וגילמו אותן בפרק הזה - מדהים.
הנאום של האוס למנתח הבלונדי שעבד אצלו בעבר על הסיבה למה הוא רוצה שהוא יבצע את הניתוח המסוכן היה פשוט נוגע ללב - והמשחק של יו לאורי כמעט גרם לי להזיל דימעה ולהזדהות עם הדמות הסוציפאטית שנקראת האוס.
בקיצור (או שלא לפי האורך של התגובה שלי, אבל תאמינו או לא זה רק שבריר מהמחשבות שעורר אצלי הפרק הזה) פרק משובח!
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני חושב שדי סיכמת את זה, לא?אוריה כתב:חברים הסידרה הזו פשוט משתפרת מעונה לעונה ומפרק לפרק.......
מבחינתי כיום זו הסידרה הכי אינטילגנטית ומצחיקה בטלוויזיה, סדרות איכותיות כאלו הן הסיבה להמשיך ולצפות בטלוויזיה מבחינתי.
מה דעתך על פרק 20 ? אני לא רוצה לקלקל למי שטרם ראה אבל זה באמת מאוד הפתיע אותי וזה בכלל הקטע בסדרה הזו שהיא לא מלוקקת וצפויה.Huber כתב:אני חושב שדי סיכמת את זה, לא?אוריה כתב:חברים הסידרה הזו פשוט משתפרת מעונה לעונה ומפרק לפרק.......![]()
מבחינתי כיום זו הסידרה הכי אינטילגנטית ומצחיקה בטלוויזיה, סדרות איכותיות כאלו הן הסיבה להמשיך ולצפות בטלוויזיה מבחינתי....
ידוע לך אם יש עונה נוספת ???
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
ראיתי עד לפרק 19
לא יצא עדיין תירגום ל20
פרק 10 מאוד נחמד
לא יצא עדיין תירגום ל20
פרק 10 מאוד נחמד
how you doin ?