ספקות לגבי המגבר שקניתי , צריך עזרה בבקשה
קניתי את ה 606 כמו שחלק מכם יודעים.
עכשיו ראיתי שה PS3 שלי נותן לי מסך THX בהתחלה של חלק מהמשחקים
ואז נפל לי האסימון.
נזכרתי שבמפרט המגבר כתוב שהוא לא THX certified.
השאלה מה זה אומר ?
זה אומר שאני אפספס איזה שהוא פורמט סאונד שה PS3 נותן לי והמגבר לא ?
האם שווה לי למכור את המגבר החדש ( עדיין סגור באריזה מקורית )
ולקנות מגבר משוכלל יותר עם THX certified ?
האם זה בכלל משהו מורגש ?
מה אומר ה certified ?
עכשיו ראיתי שה PS3 שלי נותן לי מסך THX בהתחלה של חלק מהמשחקים
ואז נפל לי האסימון.
נזכרתי שבמפרט המגבר כתוב שהוא לא THX certified.
השאלה מה זה אומר ?
זה אומר שאני אפספס איזה שהוא פורמט סאונד שה PS3 נותן לי והמגבר לא ?
האם שווה לי למכור את המגבר החדש ( עדיין סגור באריזה מקורית )
ולקנות מגבר משוכלל יותר עם THX certified ?
האם זה בכלל משהו מורגש ?
מה אומר ה certified ?
THX זה לא פורמט בשום אופן
ואתה לא מפסיד כלום עקב החיבור של הPS3 .זה פשוט אומר שאם יש לך במגבר THX אז הוא עומד בתקן
של LUCAS FILM יוצר מלחמת הכוכבים
כלומר הוא עומד בסטנדרטים מסוימים של חלל חדר (אפשרות לעבוד בחלל גדול יחסית)הגברה יחסית אכותית,עידון וכיוונון מסוים של הסאונד בסרטים, שעומדים בטעמו של LUCAS ועוד סטנדרטים כאלו שהוא הציב שאמורים חברות לעמוד בהם.(וכבובן לשלם לו תמלוגים
)ואז המכשיר מקבל חותמת THX
אין בזה לא להעלות ולא להוריד מרמת המגבר או איכותו!!שלי למשל עומד בTHX ULTRA 2 שזה התקן הגבוה ביותר כיום כלומר שהוא גם בנוי לעבוד בחללים הרבה יותר גדולים אך כמובן לא כולם צריכים את זבה וצריכים להוסיף על העלויות שלו שלא תמיד הכרחיים
אם זה הפרמטר שלך למכירה אז אל תמכור 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
THX זה לא פורמט סאונד - זה תקן
כלומר זה אומר שמישהו שבודק תקני THX אמור לבדוק את הרסיבר שהחברה מוציאה ולתת - במידה ואכן זה כך - כי המכשיר תואם לתקן THX. (כנ"ל גם למשחקים/אולמות קולנוע וכו')
מן הסתם - זה עולה כסף - ובטח גם איזה תמלוגים או משהו.
בקיצור - העובדה שמגבר הוא לא THX CERTIFIED לא אומרת בהכרח שהוא לא עומד בתקן - אלא לפחות שהחברה החליטה במקרה הספציפי - אולי בשביל התמחור הנמוך - לא להוסיף את אישור התקן.
לאור הביקורת פה באתר - הייתי מתקשר לבוס, מודיע שיש לך משהו דחוף שדורש טיפול בבית - מוציא מהקופסא ומתחיל להרכיב.
תתחדש!
מן הסתם - זה עולה כסף - ובטח גם איזה תמלוגים או משהו.
בקיצור - העובדה שמגבר הוא לא THX CERTIFIED לא אומרת בהכרח שהוא לא עומד בתקן - אלא לפחות שהחברה החליטה במקרה הספציפי - אולי בשביל התמחור הנמוך - לא להוסיף את אישור התקן.
לאור הביקורת פה באתר - הייתי מתקשר לבוס, מודיע שיש לך משהו דחוף שדורש טיפול בבית - מוציא מהקופסא ומתחיל להרכיב.
תתחדש!
הרגעתם אותי , והצלתם אותי מלעשות טעות יקרה , היתי מזמין YAMAHAA 3800.
תודה.
ובקשר לבוס , יש לי בעיה.
אני הבוס.
היתי מחפש תירוץ מספיק טוב לעצמי בשביל ללכת הביתה
אבל המגבר עדיין לא הגיע.
כתבתי "עדיין בקופסא" בשביל להמחיש שאני יכול למכור אותו במחיר שהוא לא הפסד.
תודה.
ובקשר לבוס , יש לי בעיה.
אני הבוס.
היתי מחפש תירוץ מספיק טוב לעצמי בשביל ללכת הביתה
אבל המגבר עדיין לא הגיע.
כתבתי "עדיין בקופסא" בשביל להמחיש שאני יכול למכור אותו במחיר שהוא לא הפסד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17928
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אתה יכול למכור?magic1 כתב:הרגעתם אותי , והצלתם אותי מלעשות טעות יקרה , היתי מזמין YAMAHAA 3800.
תודה.
ובקשר לבוס , יש לי בעיה.
אני הבוס.
היתי מחפש תירוץ מספיק טוב לעצמי בשביל ללכת הביתה![]()
אבל המגבר עדיין לא הגיע.
כתבתי "עדיין בקופסא" בשביל להמחיש שאני יכול למכור אותו במחיר שהוא לא הפסד....
אז עצתי לך תמכור ותקנה במקומו הרמן קארדון AVR255/355.
מהשוואה שאני עשיתי בין שניהם ההרמן לוקח בגדול.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אז תקנה מה שממליצים בחנויות ,כי כידוע לחנויות אין שום אינטרס וההמלצות שם הן רק לטובת הלקוחות.SARAS כתב:ISTARMINI
איזו בדיקת השוואה מקצועית בדיוק עשית בין האונקיו 606 להרמן 255?
בהרבה חנויות שמתמחות בתחום דווקא המליצו בגדול על האונקיו....
תגדיר מה זה השוואות מקצועיות?
בחנויות אתה חושב שעשו השוואות מקצועיות? אני אתן לך רמז, בחנויות המוכרים עושים השוואות מקצועיות בין מה שנכנס להם לחשבון הבנק ולא מה שנשמע טוב יותר.
נשמע טוב יותר זה ענין סוביקטיבי לחלוטין ולכן ההיתרונות האוביקטיבים חשובים יותר והן:
חוסר ביציאת פרה לחיבור מגברים חיצונים באונקיו.
חוסר באפשרות ביצוע אפסקייל ל- 1080 באונקיו
אספקת זרם פחותה באונקיו ( אומנם לא מצויין אבל תהיה סמוך ובטוח שזה המצב וזו אחת הסיבות שהאונקיו לא דוחף כמו שצריך.)
ההיתרון היחידי של האונקיו הוא בהכללת האודסי ,שלטעמי עושה עבודה טובה יותר ממה שיש בהרמן, אבל מאחר וניתן לבצע כיוונים ידניים הענין לא רלוונטי במיוחד.
וכמובן שאסור לשכוח את ענין המחיר. ההרמן מתומחר באירופה משמעותית יותר מהאונקיו אבל משום מה בארץ ניתן להשיג אותו משמעותית זול יותר. מסקנה? עושים עליך קופה.
לגבי הבדיקות אני רק יכול להבטיח לך שהן בוצעו בחדר מוזיקה/ קולנוע ייעודי ( בטח יותר טוב ממה שקיים במרבית החנויות הממליצות שהזכרת)בעזרת ציוד מכובד ביותר.
ISTARMINI
קראתי בעיון את תגובתך ויש לי מס' השגות.
א. ההרמן אכן עובד בזרם שונה מהאונקיו אך בשורה התחתונה קובע גם ההספק וע"פ הנתונים וגם ממה ששמעתי באוזניי דווקא האונקיו היה עוצמתי יותר מההרמן.
ב. שיטת הזרם שעובדת בהרמן גורמת לחימום יתר בספקים של המכשיר ,אני מכיר לא מעט לקוחות "שסובלים" מספקים שרופים בהרמנים שלהם בשימוש לא ממושך במכשיר.
ג. לגבי הפרה אאוט ויכולות ה-UPSCALE אתה צודק ברמת הפיצ'רים ,אך לא לכל לקוח אופציות אלו רלוונטיות.
ד. לגבי המחיר - בישראל גוזרים עלינו קופון בכך תחום בחיים לא רק תחום האודיו.
ה. בהרבה פורומים בחו"ל קראתי על אין ספור "באגים" תוכנתיים ברסיברים של הרמן (גם בדגם המקביל לאירופאי שלך,כולם מחכים לעידכוני תוכנה בדגם כזה או אחר.
ו. לטעמי לפחות ההרמן מצטיין בפוזה ובמראה מדהים בוודאי בהשוואה לאונקיו ואין ספק שזה מיני רהיט בבית ,שורה תחתונה נטו בסאונד לטעמי ה-606 עולה עליו.
ז. גילוי נאות - אני חובב ימהה ועובד כיום עם רסיבר מדהים ה-4600
א. ההרמן אכן עובד בזרם שונה מהאונקיו אך בשורה התחתונה קובע גם ההספק וע"פ הנתונים וגם ממה ששמעתי באוזניי דווקא האונקיו היה עוצמתי יותר מההרמן.
ב. שיטת הזרם שעובדת בהרמן גורמת לחימום יתר בספקים של המכשיר ,אני מכיר לא מעט לקוחות "שסובלים" מספקים שרופים בהרמנים שלהם בשימוש לא ממושך במכשיר.
ג. לגבי הפרה אאוט ויכולות ה-UPSCALE אתה צודק ברמת הפיצ'רים ,אך לא לכל לקוח אופציות אלו רלוונטיות.
ה. בהרבה פורומים בחו"ל קראתי על אין ספור "באגים" תוכנתיים ברסיברים של הרמן (גם בדגם המקביל לאירופאי שלך,כולם מחכים לעידכוני תוכנה בדגם כזה או אחר.
ו. לטעמי לפחות ההרמן מצטיין בפוזה ובמראה מדהים בוודאי בהשוואה לאונקיו ואין ספק שזה מיני רהיט בבית ,שורה תחתונה נטו בסאונד לטעמי ה-606 עולה עליו.
ז. גילוי נאות - אני חובב ימהה ועובד כיום עם רסיבר מדהים ה-4600
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כבעלים של הרמן קרדון 255 אני יכול לדווח שאף לא אחת מהתקלות המדווחות בפורמים בחו"ל קיימת ברסיבר שלי.SARAS כתב: ה. בהרבה פורומים בחו"ל קראתי על אין ספור "באגים" תוכנתיים ברסיברים של הרמן (גם בדגם המקביל לאירופאי שלך,כולם מחכים לעידכוני תוכנה בדגם כזה או אחר....
האם שמעת אותם זה לצד זה?SARAS כתב: ו. לטעמי לפחות ההרמן מצטיין בפוזה ובמראה מדהים בוודאי בהשוואה לאונקיו ואין ספק שזה מיני רהיט בבית ,שורה תחתונה נטו בסאונד לטעמי ה-606 עולה עליו....
לטעמי, ההרמן קרדון רסיבר מעולה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא כשמדובר בשני מודלים ספציפים. ברור שלא התכוונתי לומר שכל הארמן קארדון ישמע טוב יותר בסטריאו מכל אונקיו.Mash כתב:אמירה די כללית, לא?danlior כתב:בסטריאו אין ספק שההארמן קארדון נשמע טוב יותר מאשר האונקיו......
זה דבר שחשוב מאוד לדעת.yairf כתב:סלחו לי, אבל כל הסיפור הזה של תקן THX נראה לי בבל"ת שיווקי מוחלט, משהו כמו ה"המלצות" של ג. יפית......
אני , לדוגמה , היתי משלם כפול , רק בגלל של 606 אין THX.
לכל אדם מן השורה , שרוצה לקנות מגבר ולא מתיעץ קודם באנשים שמבינים דבר או שנים , THX יראה לו כתקן. כפורמט סאונד נוסף.
אחרי שירשורים כמו אלו , אני הרבה יותר שלם עם הקניה שלי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למה אתה אומר ככה?
זה בערך כמו להגיד ENCAP זה שטויות - אלו שבודקים את הבטיחות של הרכבים...yairf כתב:סלחו לי, אבל כל הסיפור הזה של תקן THX נראה לי בבל"ת שיווקי מוחלט, משהו כמו ה"המלצות" של ג. יפית......
הרי כל חברה יכולה לפרסם שהאוטו שהם הוציאו עכשיו הוא בטיחותי סופר ולא יקרה כלום לאף אחד באוטו ואפילו כוס קפה תשאר שלמה ולא תשפך...
האם זה נכון?
איך אתה כאדם פרטי תוכל לדעת שהאוטו אכן עומד בסטנדרטים הבטיחותיים הדרושים לך?
אז יש מישהו חיצוני - שעושה את הבדיקות מכל מיני כיוונים ובסוף נותן ציון בכל מיני תחומים.
THX - זה משהו מאוד דומה - רק מה שחביב שזה קורה עוד לפני שהרסיבר יוצא מהמפעל בכלל. שוב יש מישהו חיצוני שבודק האם הרסיבר אכן יוכל לשחזר אצלך בבית את מה שרצה הבימאי/מפיק שהכין את הסרט שאתה תקבל.
תאר לך שמסתבר שה 606 (וזו סתם דוגמא - אין לי שמץ של מושג) רק 5% מהאוכלוסיה יכולים להבחין שהוא נותן סאונד - לא משחזר כמו שצריך את האותות, החברה מבינה את זה - ואחרי שהם כבר הכינו רסיבר, והתחרות מן הסתם גורמת להם למהר - מחליטה להוציא ככה את הרסיבר - הרי מי כבר ישים לב ויצליח לשכנע את 95% שכן נהנים שהרסיבר הזה דפוק?
אני מקווה להאמין שרוב החברות הגדולות מוציאות את הציוד שלהם כמו שצריך - עם THX או בלי... אבל אי אפשר לדעת.
סיפור קטן שלמדתי במשפטים - ובאופן מפתיע אני לא שוכח אותו. בשנות ה-70 בנתה פורד רכב פינטו (או שם דומה), אחרי כמה זמן היו איזה שני רכבים (מס' מועט כלשהו) של רכבים שבעקבות תאונה התפוצצו. לאחר בדיקת פורד הסתבר כי אכן יש תקלה ברכב, אבל עלות התיקון של כל הרכבים RECALL - לעומת עלות הפיצויים והסיכוי שאכן זה יקרה - עדיף לשלם פיצויים אז הם לא תיקנו...
כמובן שבסוף ביהמ"ש שם התערב וגרם להם לתקן...
אז אני לא חושב שתקן לאיכות זה דווקא בבל"ת....
ועוד נקודה אחרונה - גם אולמות קולנוע יכולים לקבל תקן - בארץ למיטב זכרוני אין כמעט (או בכלל) בתי קולנוע עם התקן - אנחנו בישראל להזכירכם - מישהו רוצה להמר כמה בתי קולנוע בכלל היו מקבלים את התקן גם אם היו משלמים? - אני מניח שלא הרבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

SARASSARAS כתב:ISTARMINI
ז. גילוי נאות - אני חובב ימהה ועובד כיום עם רסיבר מדהים ה-4600...
גם אני קראתי בעיון את תגובתך ולהלן תגובתי:
1. הרסיבר מתחמם זה נכון אבל הוא מתוכנן להתחמם ולכן אין כל בעיה עם זה. גם מגברי CLASS A מתחממים וזה עדין לא פוגם באיכותם, כל עוד הם מתוכננים נכון.
2.התקלה היחידה המדווחת לגבי ה- 255 והמקביל שלו בארה"ב היא ענין ה- 50/60HZ . העסק אמור להיפתר ע"י עדכון תוכנה ( מה שבאונקיו אפשר לעשות רק בחלומות-חסרון נוסף שלו לעומת ההרמן). עד שהעסק יטופל יש פתרון ידיני ופשוט ,שמחליף מ -
NTSC60HZ TO PAL50HZ ל-
PAL50hz TO NTSC60HZ ובזה הבעיה נפתרה.
דרך אגב ה-255 שנמכר בארץ מגיע כבר מכוון ל- PAL TO NTSC ולכן הבעיה לא קיימת.
כמובן שמי שיש לו נגן BLURAY ויכול להוציא 1080P/24 (דמיוני עבור האונקיו "החדיש" והזול
3. מה הכוונה אופציות לא רלוונטיות? עכשיו אולי הן לא רלוונטיות אבל אתה קונה רסיבר לתקופה ארוכה ולא לכמה חודשים ולכן חשוב להסתכל קדימה. (מה תעשה ונניח תרצה לשדרג הגברה בלבד? )בנוסף עבור האופציות הלא רלוונטיות הללו אתה לא נאלץ לשלם יותר, נהפוך הוא אתה משלם פחות ( ולא בגלל שההרמן עולה פחות )ולכן מדובר ביתרון נטו על פני האונקיו.
4.לגבי הלוק של ההרמן ללא ספק אני מסכים איתך. לגבי איכות הסאונד ממש לא אבל מאחר ושני הפרמטרים הללו הם סוביקטיבים לחלוטין חבל על הויכוח.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: למה אתה אומר ככה?
ה- THX זה אחלה תקן רק מה על מנת להנות ממנו אתה חייב שכל השרשרת תהיה בתקן הנ"ל. שרשרת אומר: חדר,מסך,רמקולים,כל האלקטרוניקה . רסיבר בתקן THX שמשודך לציוד שאינו THX זה טוב לאגו אבל לא יותר מזה.lawpower כתב:זה בערך כמו להגיד ENCAP זה שטויות - אלו שבודקים את הבטיחות של הרכבים...yairf כתב:סלחו לי, אבל כל הסיפור הזה של תקן THX נראה לי בבל"ת שיווקי מוחלט, משהו כמו ה"המלצות" של ג. יפית......
הרי כל חברה יכולה לפרסם שהאוטו שהם הוציאו עכשיו הוא בטיחותי סופר ולא יקרה כלום לאף אחד באוטו ואפילו כוס קפה תשאר שלמה ולא תשפך...
האם זה נכון?
איך אתה כאדם פרטי תוכל לדעת שהאוטו אכן עומד בסטנדרטים הבטיחותיים הדרושים לך?
אז יש מישהו חיצוני - שעושה את הבדיקות מכל מיני כיוונים ובסוף נותן ציון בכל מיני תחומים.
THX - זה משהו מאוד דומה - רק מה שחביב שזה קורה עוד לפני שהרסיבר יוצא מהמפעל בכלל. שוב יש מישהו חיצוני שבודק האם הרסיבר אכן יוכל לשחזר אצלך בבית את מה שרצה הבימאי/מפיק שהכין את הסרט שאתה תקבל.
תאר לך שמסתבר שה 606 (וזו סתם דוגמא - אין לי שמץ של מושג) רק 5% מהאוכלוסיה יכולים להבחין שהוא נותן סאונד - לא משחזר כמו שצריך את האותות, החברה מבינה את זה - ואחרי שהם כבר הכינו רסיבר, והתחרות מן הסתם גורמת להם למהר - מחליטה להוציא ככה את הרסיבר - הרי מי כבר ישים לב ויצליח לשכנע את 95% שכן נהנים שהרסיבר הזה דפוק?
אני מקווה להאמין שרוב החברות הגדולות מוציאות את הציוד שלהם כמו שצריך - עם THX או בלי... אבל אי אפשר לדעת.
סיפור קטן שלמדתי במשפטים - ובאופן מפתיע אני לא שוכח אותו. בשנות ה-70 בנתה פורד רכב פינטו (או שם דומה), אחרי כמה זמן היו איזה שני רכבים (מס' מועט כלשהו) של רכבים שבעקבות תאונה התפוצצו. לאחר בדיקת פורד הסתבר כי אכן יש תקלה ברכב, אבל עלות התיקון של כל הרכבים RECALL - לעומת עלות הפיצויים והסיכוי שאכן זה יקרה - עדיף לשלם פיצויים אז הם לא תיקנו...
כמובן שבסוף ביהמ"ש שם התערב וגרם להם לתקן...
אז אני לא חושב שתקן לאיכות זה דווקא בבל"ת....
ועוד נקודה אחרונה - גם אולמות קולנוע יכולים לקבל תקן - בארץ למיטב זכרוני אין כמעט (או בכלל) בתי קולנוע עם התקן - אנחנו בישראל להזכירכם - מישהו רוצה להמר כמה בתי קולנוע בכלל היו מקבלים את התקן גם אם היו משלמים? - אני מניח שלא הרבה....
ISTARMINI
אני קורה בעיון את כל התגובות שלך לגבי הרסיבר HK255 ורציתי לדעת איך ואיזה סוג של השוואה ביצעת בין האונקיו 606 להרמן?
באיזה חנות/חדר ביצעת את ההשואות ואם אלו תכנים?
לא נראה לי שמי שקונה רסיבר בעלות של ההרמן הולך להשקיע סכום כסף נוסף בשידרוג נוסף של מערכת ההגברה שלו (של הרסיבר).
רסיבר בעלות של ההרמן (גם האונקיו) בא לתת מקסימום פיצ'רים במינימום כסף,תאמין לי שמי שיש בכיסו סכום גבוה יותר מלכתחילה היה הולך על רסיבר יקר יותר שסביר להניח שגם ההגברה שלו היתה משמעותית חזקה יותר,לכן ברמות המחיר הללו אני לא רואה איזשהו הפסד לגבי חוסר ב-PREOUT באונקיו.
לגבי UPSCALE ל-1080i לעומת יכולות UPSCALE ל-1080P אתה באמת חושב שמעבדי התמונה שנמצאים ברסיברים הללו יתנו לך איכויות תמונה ברמת HD ממקורות אנאלוגיים ירודים?
היום כמעט בכל DVD איכותי ,יש מעבדי תמונה פנימיים איכותיים לא פחות מהרסיברים שיכולים לבצע UPSCALE ברמה גבוהה יותר מהרסיברים (כדוגמת ההרמן והאונקיו).
לא קראתי מאמר אחד שבוחן נפל מרגליו מיכולות ה-UPSCALE של רסיברים ברמות המחירים שאנו מדברים כאן,כך שזה באמת נחמד שההרמן "מתגאה" ביכולות UPSCALE ל-1080P אך בפועל ספק עם תרגיש בהבדלים לעומת אונקיו שמבצע UPSCALE "רק" לרמה של 1080I.
לגבי ההגברה (באמת ובתמים אני שואל) נראה לך שההרמן 255 עוצמתי יותר מאונקיו 606 ?
לי נראה (לפחות ע"פ הנתונים היבשים) שההרמן מתאים יותר לחדרים קטנים- בינוניים (אולי אני טועה).
בקיצור אני אישית לא רואה שום יתרון (באמת פרקטי ומשמעותי בחיי היום יום) של ההרמן 255 לעומת אונקיו 606 - אולי בעצם התמורה למחיר שלו יותר טובה.
אני קורה בעיון את כל התגובות שלך לגבי הרסיבר HK255 ורציתי לדעת איך ואיזה סוג של השוואה ביצעת בין האונקיו 606 להרמן?
באיזה חנות/חדר ביצעת את ההשואות ואם אלו תכנים?
לא נראה לי שמי שקונה רסיבר בעלות של ההרמן הולך להשקיע סכום כסף נוסף בשידרוג נוסף של מערכת ההגברה שלו (של הרסיבר).
רסיבר בעלות של ההרמן (גם האונקיו) בא לתת מקסימום פיצ'רים במינימום כסף,תאמין לי שמי שיש בכיסו סכום גבוה יותר מלכתחילה היה הולך על רסיבר יקר יותר שסביר להניח שגם ההגברה שלו היתה משמעותית חזקה יותר,לכן ברמות המחיר הללו אני לא רואה איזשהו הפסד לגבי חוסר ב-PREOUT באונקיו.
לגבי UPSCALE ל-1080i לעומת יכולות UPSCALE ל-1080P אתה באמת חושב שמעבדי התמונה שנמצאים ברסיברים הללו יתנו לך איכויות תמונה ברמת HD ממקורות אנאלוגיים ירודים?
היום כמעט בכל DVD איכותי ,יש מעבדי תמונה פנימיים איכותיים לא פחות מהרסיברים שיכולים לבצע UPSCALE ברמה גבוהה יותר מהרסיברים (כדוגמת ההרמן והאונקיו).
לא קראתי מאמר אחד שבוחן נפל מרגליו מיכולות ה-UPSCALE של רסיברים ברמות המחירים שאנו מדברים כאן,כך שזה באמת נחמד שההרמן "מתגאה" ביכולות UPSCALE ל-1080P אך בפועל ספק עם תרגיש בהבדלים לעומת אונקיו שמבצע UPSCALE "רק" לרמה של 1080I.
לגבי ההגברה (באמת ובתמים אני שואל) נראה לך שההרמן 255 עוצמתי יותר מאונקיו 606 ?
לי נראה (לפחות ע"פ הנתונים היבשים) שההרמן מתאים יותר לחדרים קטנים- בינוניים (אולי אני טועה).
בקיצור אני אישית לא רואה שום יתרון (באמת פרקטי ומשמעותי בחיי היום יום) של ההרמן 255 לעומת אונקיו 606 - אולי בעצם התמורה למחיר שלו יותר טובה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST