קניתי Samsung 46" A550, יש לי כמה שאלות חשובות!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
crashday פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
סוף סוף לאחר התלבטות קשה קניתי לפני יומיים את ה Samsung LA46A550, לבסוף החלטתי שהוא עדיף מהסוני Bravia סדרות V ו-W. אני יקבל את המסך רק בעוד יומיים, אבל יש לי כבר עכשיו כמה שאלות כלליות:

1. האם זה מהותי לחבר את המסך דרך אל-פסק, לא בשביל למנוע טרגדיות שהסרט נפסק באמצע במקרה של הפסקת מתח..., אלא בשביל למנוע נזקים לחומרה של המכשיר במקרים של קפיצות מתח, שהן די רבות בארץ. חשבתי שאם מחברים מכשירים הרבה יותר זולים כמו מחשב אישי וכד' (לא רק בשביל למנוע איבוד data אלא גם בשביל הגנה על רכיבי חומרה) אז מסך שעולה 10K+ זה בהחלט משתלם. או שזה סתם overkill?

2. חלק גדול מהשימוש שלי במסך יהיה צפיה בתכני ספורט ב-live דרך האינטרנט ב-streaming אלחוטי ישר למסך (לא זקוק לכל ה-HTPC וכאלה) - בשידורים כאלה כידוע לכם האיכות לא תמיד משהו - רזולוציה נמוכה, לפעמים יש מלא הפסקות, קפיצות ושאר שיבושים בתמונה ובתשדורת האלחוטית. מעניין אותי האם צפיה בתמונה קופצנית ו/או באיכות ירודה, אגב לא רק במקרה של streaming אלא גם בחומרים צרובים באיכות ירודה - יכולה לפגוע במסך לאורך זמן?

לבסוף, הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים בכללי על הקניה והמחיר (10,500 לאחר התמקחות). אני שלם עם זה ב-100%, לאחר research מעמיק וצפיה ממושכת ברוב המסכים המובילים בשוק שישנם כרגע בארץ... ?

תודה על התגובות,
דניאל

coldfire2007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

a650

שליחה #2 

האם אפשר לדעת כמה עלה לך המסך והיכן?.........

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”