הצגת דיסק תכלית ב PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הורדתי משהו שנקרא Hi-Definition Reference Disc 2008 Blu-ray 1080I AVC LPCM7.1. יש שם המון קבצים, אף אחד מהם לא בפורמט שאני מזהה. למיטב הבנתי זהו דיסק להצגת תכני BR על מסכי HDTV (מעין דיסק תכלית) אבל אין לי מושג איך מנגנים אותו במחשב או ב PS3. ישם שם המון קבצי m2ts שהווינדוס מדיה פלייר מצליח לנגן אך בלי סאונד וללא תנועה. כנ"ל ב POWER DVD 8. איך אנימנגם את הדיסק כמו שמנגנים דיסק DVD רגיל (הצגת תפריט וכו) - יש דרך?
מישהו יודע?
מישהו יודע?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אף אחד? באמת?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הקבצים פשוט זרוקים כולם באותו מקום, או שיש גם מבנה ספריות?
יש מצב שצריך לצרוב את זה על דיסק UDF ולהכניס לפלייסטיישן. בשביל לצרוב דיסק UDF צריך להיכנס לתוכנת הצריבה ובבחירה של סוג הדיסק (בנרו למשל, הוא מציע Data DVD, Video DVD וכו') לבחור UDF, ונדמה לי שגם צריך גרסה 2.4, אבל אני כבר לא זוכר את גרסאות ה UDF השונות.
יש מצב שצריך לצרוב את זה על דיסק UDF ולהכניס לפלייסטיישן. בשביל לצרוב דיסק UDF צריך להיכנס לתוכנת הצריבה ובבחירה של סוג הדיסק (בנרו למשל, הוא מציע Data DVD, Video DVD וכו') לבחור UDF, ונדמה לי שגם צריך גרסה 2.4, אבל אני כבר לא זוכר את גרסאות ה UDF השונות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אתקין נרו ואנסה בכל מקרה בימים הקרובים, השאלה הנוספת אם איך ניתן לגרום למחשב להציג את זה בתפריט כמו שהוא מציג לי DVD. כרגע זה סיפריות עם קבצים, אני יכול הריץ קובץ קובץ אבל לא ממש יעיל או נוח בצורה שכזו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

דרך TVERSITY אפשר? או במחשב? אם אי אפשר לצרוב את זה לדיסק ואפשר לנגן את זה רק דרך סטרימר מה המטרה של הדבר הזה?!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קודם כל, אם יש את מבנה הספריות של בלוריי, הפלייסטיישן כן יכול להציג אותו אם הוא צרוב בצורה נכונה, כמו שהוא מציג סרטים שהומרו לפורמט בלוריי עם tsmuxer.
דבר שני, אם זה המצב, יש בשרשור על tsmuxer גם הסבר איך לנגן ספריות כאלה מהפלייסטיישן כשהן מוטענות על דיסק און קי. תבדוק, זה לא מסובך.
דבר שני, אם זה המצב, יש בשרשור על tsmuxer גם הסבר איך לנגן ספריות כאלה מהפלייסטיישן כשהן מוטענות על דיסק און קי. תבדוק, זה לא מסובך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אנסה לצרוב לדיסק כמו שהסברת בסופ"ש, אם לא יעבוד אני אנסה את השיטה עם ה DOK (אני מניח שזה יעבוד זהה גם עם דיסק קשיח חיצוני, ל PS3 זה די שקוף מה ההתקן שחיברת ב USB כל עוד הוא ב FAT32). תודה.