פיטר האמיל הדרך לארץ?
-
Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אם כן, אז להל"ן הוכחת כי יש מי שמקשיב לתפילותיי .....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600328,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3600328,00.html
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
מקווה שהמחירים יהיו סבירים ואני שם !! הדיסק האחרון של VDGG לדעתי דיסק חמוד מאוד, קליל וכיפי.. אני לא הכי חזק באלבומי הסולו של האמיל אבל מכיר את ודגג ואותו.. יש המלצה על דיסק סולו שלו ?
הוא כבר היה כאן בעבר.
-
Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
האלבומים שלו משנות ה 70 מומלצים. לדעתי Fool's Mate , The Silent Corner and the Empty Stage טובים מאוד,
Over, אלבום יפה ונחשב, The Future Now אלבום ממש שרוט אבל פחות נחשב בביקורות (שרוט שרוט אבל).
בלי כל קשר, אל דאגה ... הוא מבצע בהופעותיו שירים של VDGG אז יש בשביל מה לקנות כרטיס
Over, אלבום יפה ונחשב, The Future Now אלבום ממש שרוט אבל פחות נחשב בביקורות (שרוט שרוט אבל).
בלי כל קשר, אל דאגה ... הוא מבצע בהופעותיו שירים של VDGG אז יש בשביל מה לקנות כרטיס
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
מוזיקאי גדול האמיל.....
גם אני לא מכיר אותו לעומק באלבומי הסולו.
מכיר אותו מצויין מלהקתו האגדית......וואן דר גראף.
הוא אכן ביקר בארץ מספר פעמים.....ולא זכיתי לראות אותו עדיין ( גם זה קורה לפעמים )
אבל תקרא את מה שהוא אומר על התקופה ההיא.........שגם הוא מתגעגע לימים ההם בכל מה שנוגע לרוח האומנותית שהייתה אז..... מה שלא ממש יש היום.והיום לדעתי זה בעיקר רוח המסחרה...........ואני אומר אז זה בהכללה , אבל הכוונה היא לרוח הדברים שגם אני בהחלט מסכים איתו.
רפי_א
מכיר אותו מצויין מלהקתו האגדית......וואן דר גראף.
הוא אכן ביקר בארץ מספר פעמים.....ולא זכיתי לראות אותו עדיין ( גם זה קורה לפעמים )
אבל תקרא את מה שהוא אומר על התקופה ההיא.........שגם הוא מתגעגע לימים ההם בכל מה שנוגע לרוח האומנותית שהייתה אז..... מה שלא ממש יש היום.והיום לדעתי זה בעיקר רוח המסחרה...........ואני אומר אז זה בהכללה , אבל הכוונה היא לרוח הדברים שגם אני בהחלט מסכים איתו.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
מסכים איתך אייל, לא שחייתי אז אבל אני מאזין להרבה מוסיקה מפעם שבהחלט מרגישים משהו שונה.. בכל מקרה ממליץ לכם לנסות את הדיסק האחרון של VDGG שהוא שוחרר לפני כמה חודשים - TRISECTOR.. מאוד קליל ואחלה ווקאלים של האמיל שם..